Traprenovatie Expert opent traprenovatie showroom

Heb je de keuze gemaakt om je trap te renoveren maar wil je graag meer informatie over alle mogelijkheden? Graag komen we persoonlijk langs om alle mogelijkheden te bespreken en de situatie ter plekke te bekijken. Het is vanaf nu echter ook mogelijk om bij ons langs te komen in onze gloednieuwe, moderne traprenovatie showroom.  Op onze nieuwe locatie in Herten (bij Roermond) ontdek je alles op het gebied van traprenovaties.

Traprenovatie voordelen

In onze nieuwe showroom kun je alle voordelen van een traprenovatie zelf ervaren. Niet voor niets hebben al duizenden klanten gekozen voor een traprenovatie van Traprenovatie Expert. Enkele voorbeelden waarom je voor een traprenovatie kunt kiezen zijn o.a.:

  • Volledig onderhoudsvrij: als wij je trap gerenoveerd hebben hoef je deze niet meer te schuren en verven. Schoonmaken gaat eenvoudig met een zachte doek. We geven zelfs als een van de weinige leveranciers maar liefst 20 jaar garantie!
  • Geen hak- en breekwerk. Renoveren met zo min mogelijk overlast. We plaatsen compleet nieuwe traptrede over de bestaande trap. Alles wordt buiten op maat gemaakt zodat u binnen geen hinder ondervindt van stof of vuil.
  • Doorgaans binnen 1 dag volledig geïnstalleerd.
  • Hoge antislipwaarde en geluiddempend
  • Minder afval, dus milieuvriendelijker. Door het gebruik van kwalitatief zeer hoogwaardige materialen ook zeer duurzaam.

Ontdek de mogelijkheden

Wanneer je de keuze hebt gemaakt dat je trap gerenoveerd moet worden ontstaan ook veel vragen. Welk materiaal is geschikt voor mijn trap? Welke kleuren passen het beste bij mijn interieur? En welke extra opties zijn er allemaal mogelijk? Om je bij deze vragen te helpen nodigen we je van harte uit om een kijkje te nemen in onze traprenovatie showroom. Hier kun je de materialen voelen en zien. Onze traprenovatie experts laten je graag onze eindeloze mogelijkheden zien en helpen om de beste keuze te maken.

Bekijk de materialen in de showroom

Traprenovatie Expert heeft een breed aanbod van materialen waarmee je trap gerenoveerd kan worden. Zo is er de keuze uit houten-, HPL-, PVC- en vinyl-overzettreden. In ons vorige blog kun je meer informatie vinden over al deze materialen. Onze traprenovatie showroom is voorzien van diverse voorbeeldtrappen met alle materialen, zo kun je alles met je eigen ogen aanschouwen.

Onze traprenovatie experts

De kunst is om je trap te laten matchen bij het interieur. Je hoeft alleen maar je wensen door te geven en onze traprenovatie experts met jarenlange ervaring kunnen je van advies voorzien op het gebied van kleur, materiaal, styling en aankleding. Zo zal je trap altijd matchen met de rest van je interieur.  

Wat kun je verwachten van de traprenovatie showroom

In onze traprenovatie showroom kun je kennismaken met de uitgebreide collectie van materialen. Onze Duitsprekende traprenovatie experts nemen je mee in de wereld van traprenovaties en vertellen je graag over alle mogelijkheden voor jou trap. Daarnaast is het mogelijk om meteen een offerte aan te vragen zodat je weet wat jouw traprenovatie gaat kosten.

Ja, ik wil vrijblijvend een offerte aanvragen

Traprenovatie Expert informeert u graag over de kosten van uw traprenovatie, vul daartoe onderstaand formulier in.