Klantbeoordelingen

Top sevice en personeel,zeker aan te raden!

Nurten

17 mei 2024

Goede ervaring…Netjes werk geleverd

Marianne Heijmans

13 mei 2024

Prima’s werk afgeleverd. De trap is enorm opgeknapt. Het contact met het bedrijf is zeer goed. Maurice komt aan huis en geeft perfect advies. Er wordt je niets opgedrongen. De monteurs hebben netjes gewerkt en zeer correct. Alles wordt ook netjes opgeruimd. Aanbovelen .

Peter Roeleven

03 mei 2024

Goede afwerking en netjes gewerkt.

Ossevoort

29 april 2024

Prettige vakmensen om over de vloer te hebben. En uitstekend werk geleverd!

Patrick de Regt

25 april 2024

Fijn bedrijf met nette monteurs. Netjes gewerkt met een prachtig resultaat. Wij zijn ontzettend blij met de mooie trappen!

ML

25 april 2024

Na het gesprek met de adviseur waren we meteen onder de indruk van de materialen en vriendelijkheid van deze man…monteur was een top kerel die zijn vak heel goed onder de knie heeft…..resultaat is een heel mooie trap van top kwaliteit we zijn heel tevreden..

Richard Jochems

22 april 2024

Prettige service. Afspraken goed nagekomen. Luisteren goed naar de klant.

Fam Veelen

15 april 2024

Mooi bedrijf top verkoper en aardig kantoor personeel Montage mooi gedaan en alles netjes opgeruimd

Manuel Gonzalez

12 april 2024

Geheel volgens afspraak. De monteur heeft zeer netjes gewerkt.

Pedro Weber

09 april 2024

Eerste ervaring met trap expert en ben super tevreden . Prima service en renovatie keurig en vakkundig uitgevoerd , zeer aan te bevelen !

Rinie vanBaardwijk

09 april 2024

Wij zijn heel tevreden over het eindresultaat van onze traprenovatie bij Trappen Expert. Vanaf het moment dat we de showroom binnen liepen maakte de aanpak al een goede indruk. De vertegewoordiger was rustig en vriendelijk ,zonder enige verkoopdruk hebben zich keurig aan de afgesproken levertijd gehouden en de monteur heeft uitstekend werk geleverd. Onze trap ziet er nu prachtig uit wij kunnen Trappen Expert van harte aanbevelen.

Antoon Konz

07 april 2024

Ja, ik wil kosteloos een offerte aanvragen

Traprenovatie Expert informeert u graag over de kosten van uw traprenovatie, vul daartoe onderstaand formulier in.