Werken bij

Kom jij het team van Traprenovatie Expert versterken?

Net dat treetje verder gaan voor een tevreden klant. Dát maakt het verschil tussen gewone traprenovatie en Traprenovatie Expert. Heb jij het in je? Dan zou het zomaar kunnen dat er ook in jou een echte Traprenovatie Expert schuilt.

Elke dag opnieuw is dat precies waar ons hele team voor gaat. Van de monteurs tot de mensen op de administratieafdeling: allemaal halen we er energie uit om onze klanten blij te maken met hun droomtrap.

Wil jij daar onderdeel van uitmaken en werken in een team dat elke dag opnieuw gaat voor het beste resultaat en de hoogste klanttevredenheid? Kijk dan hieronder of we een vacature hebben die jou op het lijf is geschreven en solliciteer vandaag nog!

(Geen vacature die bij jou past? Ook open sollicitaties zijn welkom.)

Vacatures

Duitstalige medewerker klantencontact

Zoek jij een leuke, uitdagende baan binnen een klantenservice omgeving en spreek jij perfect Duits? Een baan waarbij je iedere dag klanten met een glimlach te woord kunt staan? Durf jij commercieel te denken en initiatief te nemen? Dan past deze baan perfecte bij jou! Als Telemarketeer bij Traprenovatie Expert werk je in een gedreven,

Parttime - fulltime Meer informatie

Flyeren voor een leuke vergoeding!

Ben je graag in de buitenlucht? Trek jij de wandelschoenen met enige regelmaat aan om een wandeling te maken? Bij Traprenovatie Expert kun je met een mooie, zonnige en gezonde wandeling een leuke cent bijverdienen!

Uren aan te passen op jouw wensen Meer informatie

Schoonmaker

Voor ons kantoorpand in Herten zijn we op zoek naar een nieuwe collega die ons team komt versterken voor 8 uur per week. Wil jij graag onderdeel uit maken van een leuk hecht team, op een ontzettend fijne werkplek? Lees dan snel verder! Wat ga je doen? Je bent wekelijks (uren verdeeld over twee dagen)

Parttime Meer informatie

Verkoopadviseur (buitendienst, B2C)

 Verkoop Adviseur buitendienst bij Traprenovatie Expert Locatie: Limburg – Brabant- Randstad       Salaris: €2000-2500          Uren: 36-40   Jij vindt… …veel vrijheid en afwisseling belangrijk in jouw werk. Als Verkoop Adviseur buitendienst bij Traprenovatie Expert kun je jouw technisch inzicht inzetten om klanten te verrassen met de mooiste trappen. Jij adviseert hen persoonlijk om hun wensen

Meer informatie

Medewerker Klantcontact

Zoek jij een leuke, uitdagende baan binnen een klantenservice omgeving? Een baan waarbij je iedere dag klanten met een glimlach te woord kunt staan? Durf jij commercieel te denken en initiatief te nemen? Dan past deze baan perfect bij jou!

Parttime - fulltime Meer informatie

Ons sollicitatieproces in 6 eenvoudige stappen

Stap 1 - Jouw sollicitatie

Stuur ons jouw cv en een motivatiebrief waarin je vertelt waarom jij dé persoon bent voor deze vacature. Gebruik hiervoor het sollicitatieformulier onderaan een vacaturepagina.

Stap 2 - Het eerste gesprek

Naast je competenties, willen we ook jou als persoon graag beter leren kennen. Zien we een potentiële match op basis van je cv en motivatie? Dan nodigen we je dus graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Stap 3 - Het tweede gesprek

In dit gesprek gaat het erom dat we er achter komen of jij echt de juiste match voor ons bent. Het tweede gesprek kan met een andere collega zijn, dus ook nu is het belangrijk een goede eerste indruk achter te laten, zodat je  deze collega ook voor je kan winnen.

Stap 4 - Je contract tekenen

Zijn we na de gesprekken overtuigd dat jij geschikt bent voor de vacature en je in het team past? Dan is het tijd om je contract te ondertekenen en word je officieel onderdeel van “team Traprenovatie Expert”.

Stap 5 - Kennismaken met je nieuwe collega’s

Daarna maak je kennis met je nieuwe collega’s. Wij vinden een goede sfeer in ons team belangrijk. Alleen met elkaar haal je namelijk het beste allerbeste resultaat.

Stap 6 - Trappen renoveren bij onze klanten!

En dan is het tijd om aan de slag te gaan met realiseren van droomtrappen voor onze klanten! Dat doe je samen met die gezellige collega’s, maar natuurlijk ook gesteund door de verbaasde reacties van klanten die onder de indruk zijn van het eindresultaat.

Traprenovatie Expert word je niet zomaar. Ons gedreven en gepassioneerde team zet zich er elke dag opnieuw voor in om die naam keer op keer waar te maken. Klinkt dat als iets waar jij graag onderdeel van wilt zijn? Dan maken we graag kennis met jou.

Onze manier van werken betekent dat je te maken krijgt met gedreven, gemotiveerde en gezellige collega’s. Daarnaast levert het je – naast natuurlijk een prima salaris – iets heel moois op. Er gaat namelijk niets boven die verrukte uitdrukking op het gezicht van een klant nadat jij in een dag hard werken zijn of haar droomtrap hebt gerealiseerd.