Traprenovatie

Geen hak en breekwerk maar toch een prachtige nieuwe trap. De vakmensen van Traprenovatie Expert maken binnen 1 dag van je oude, versleten trap een prachtige nieuwe trap. Helemaal naar jouw wensen. Geen trap is ons te gek en alleen het allerbeste is goed genoeg bij Traprenovatie Expert.

Welk materiaal voor traprenovatie?

Wanneer je een trap laat renoveren wil je het liefste daarna een onderhoudsvrije trap hebben waar je weer jaren gebruik van kunt maken. Bij Traprenovatie Expert werken we alleen met de allerbeste materialen en echte vakmensen. Alleen daarmee krijg je de mooiste traprenovaties. Die ook nog eens duurzaam zijn. Wat je wensen ook zijn, we gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Hoe lang duurt een traprenovatie?

De trap gebruik je dagelijks en wil je natuurlijk niet te lang buiten gebruik hebben. Dat begrijpen we bij Traprenovatie Expert als geen ander. Daarom zorgen we ervoor dat we jouw trap binnen 1 dag gerenoveerd hebben. Netjes, strak, zonder hak- en breekwerk en helemaal naar wens met alleen de beste materialen.

Waarom is een traprenovatie zo duur?

Een trap renoveren brengt kosten met zich mee. Maar een nieuwe trap ook. Om een trap te renoveren heb je afhankelijk van de trap veel materiaal nodig. Hoe meer treden de trap heeft, des te meer materiaal er nodig is. Maar ook de uren die Traprenovatie Expert nodig heeft om de trap een make-over te geven zijn per trap verschillend. Vraag daarom altijd eerst een offerte aan voordat je een traprenovatie laat uitvoeren. Zo voorkom je dat de traprenovatie te duur wordt.

Hoeveel kost een traprenovatie?

Hoeveel een traprenovatie kost hangt af van welke trap je wilt laten renoveren en wat je wensen zijn. Wat een traprenovatie uiteindelijk kost is namelijk afhankelijk van welke trap je wil laten renoveren. Is het een open of dichte trap? Hoeveel traptreden heeft deze trap? En is de trap van een standaard breedte of misschien wel extra breed. Wil je naast de traptreden ook de stootborden en trapwangen laten renoveren? Of wil je misschien wel verlichting in de treden? Dit alles is bepalend op de vraag: Hoeveel kost een traprenovatie? Uiteraard wil je niet voor verrassingen komen te staan. Daarom krijg je bij Traprenovatie Expert altijd een uitgebreide offerte zodat je precies weet wat de traprenovatie gaat kosten.

Waarom traprenovatie laten uitvoeren?

De trap is vaak een blikvanger in huis. Bovendien wordt de trap dagelijks meerdere malen gebruikt. Het is daarom belangrijk dat de trap veilig is. Maar je wilt natuurlijk ook dat de trap er mooi en strak uitziet. Door een traprenovatie door een expert uit te laten voeren weet je zeker dat de trap met vakmanschap gerenoveerd wordt. De vakmensen van Traprenovatie Expert renoveren je trap vakkundig binnen één dag, zonder hak en breekwerk tot een onderhoudsvrije trap. Zeg nou zelf, dat wil jij toch ook?

Is mijn trap geschikt?

Vrijwel iedere trap is geschikt om te laten renoveren door Traprenovatie Expert. Zelfs voor een wenteltrap draaien wij onze hand niet om. Twijfel je of jouw trap geschikt is? Doe dan onze traptest of neem dan contact met ons op. Bij Traprenovatie Expert vinden we persoonlijke service en een eerlijk advies belangrijk. Daarom bespreken we graag de mogelijkheden, wensen en kosten voordat we je trap gaan renoveren.

Is uw trap geschikt voor een traprenovatie?

Benieuwd of wij uw trap in één dag kunnen omtoveren in een nieuw exemplaar? Ontdek het eenvoudig via onze traptest.

De oplossingen van Traprenovatie Expert

Onderhoudsvrije traprenovatie

Een prachtige trap waar je jarenlang geen omkijken meer naar hebt.

Meer informatie

Houten traprenovatie

Massief houten traptreden uitgevoerd in de houtsoort van je keuze

Meer informatie

Traprenovatie voor een spiltrap

Traprenovatie Expert is de enige aanbieder binnen de Benelux die voor deze trappen een renovatie kan uitvoeren met HPL.

Meer informatie

Eendaagse traprenovaties met 20 jaar garantie

Is dit mijn trap?” Het is een reactie die wij vaak (en graag) horen, nadat wij een gerenoveerde trap hebben opgeleverd. Traprenovatie Expert vernieuwd uw oude trap en brengt deze helemaal in de stijl die u wenst. Daarbij heeft u een enorme vrijheid bij het kiezen van materialen en kleurdecors.

Gaat u voor HPL-kunststof overzettreden voor uw houten trap? Geeft u uw betonnen trap een tweede leven met overzettreden van massief hout? Of maakt u van uw stalen spilstrap een onderhoudsvrije trap met HPL-bloktreden? Wat u ook kiest: de beste kwaliteit, afwerking en service krijgt u er van ons standaard bij.

Offerte aanvragen

Overtuigd van ons product?

Wij kunnen ook uw trap in 3 stappen renoveren.

Het renoveren van open of dichte trappen van hout, beton of steen is hét specialisme van Traprenovatie Expert. Kwaliteit staat daarbij voorop. Net dat extra beetje werk om het eindresultaat naar een hoger plan te tillen. Een kwestie van mentaliteit.

Offerte aanvragen

Bekijk deze video

Stap 1 - Offerte aanvragen

De eerste stap is het aanvragen van een offerte. Nadat u de offerte heeft aangevraagd, neemt één van onze experts contact met u op. Indien u geïnteresseerd bent in specifiekere mogelijkheden betreft uw trap, kunt u een kosteloos adviesgesprek inplannen met één van onze adviseurs.

Stap 2 - Adviesgesprek

Tijdens het kosteloos adviesgesprek worden alle mogelijkheden voor uw trap besproken en tonen wij u de beschikbare materialen met bijbehorende decor kleuren. Daarnaast wordt uw trap nauwkeuring ingemeten en stellen wij een passende prijsopgave voor u op. Wanneer u daarmee akkoord gaat, dan plannen wij de traprenovatie voor u in.

Stap 3 - Renovatie

Nadat uw traprenovatie is ingepland, zullen onze monteurs op de afgesproken dag en tijd uw trap komen renoveren. Uw traprenovatie zal binnen één dag gerealiseerd worden!

Ja, ik wil kosteloos een offerte aanvragen

Traprenovatie Expert informeert u graag over de kosten van uw traprenovatie, vul daartoe onderstaand formulier in.

Veelgestelde vragen

Is Traprenovatie Expert werkzaam in heel Nederland en België?

Jazeker! Traprenovatie Expert werkt met adviseurs door heel Nederland en Nederlandstalig België. Dus voor een traprenovatie bent u bij ons aan het juiste adres. Neem nu contact met ons op en maak direct een afspraak met een adviseur bij u thuis.

Waarom een traprenovatie laten uitvoeren?

Traprenovatie Expert kan uw trap voorzien van een fraaie nieuwe uitstraling. Een trap laten opknappen kan na verloop van tijd wenselijk zijn door slijtage aan de traptreden. Daarnaast kan ook de uitstraling van uw trap een goede reden zijn om te kiezen voor renovatie.

Moet ik oude bekleding op de trap verwijderen voordat jullie mijn trap onderhoudsvrij gaan renoveren?

Wij adviseren om eventuele vloerbedekking of resten hiervan te verwijderen, voordat onze monteurs langskomen. Kleine, harde lijmresten kunt u laten zitten.