Maak van uw open trap een veilige en ‘warme’ dichte trap

Heeft u een open trap in de hal of woonkamer van uw huis? En zou u er het liefst een onderhoudsvrije dichte trap van maken? Traprenovatie Expert regelt het voor u. Steeds meer mensen vragen ons om hun open trap dicht te maken en te renoveren, omdat een dichte trap een aantal belangrijke voordelen heeft. Wij noemen er een aantal.

Minder energieverlies

Laten we beginnen met uw energierekening. Een open trap in de living of entree van uw woning kan er ruimtelijk en mooi uitzien. Maar omdat warme lucht opstijgt en door de openingen in de trap sneller zijn weg naar boven vindt, gaat er ook meer warmte verloren. Vooral in de winter zullen uw energiekosten hoger uitvallen dan bij een dichte trap. Een overweging waard dus om uw open trap door ons dicht te laten maken. Dat gaat makkelijk en snel, binnen één dag.

Minder stof onder de trap

De ruimte onder een open trap in de woonkamer is vaak de favoriete speelplek van de jongste bewoners. Of de plek waar de tv wordt neergezet. Alleen erg vervelend dat stofdeeltjes door de open trap makkelijk naar beneden kunnen dwarrelen. Staat de open trap in de hal, dan bevindt zich in 9 van de 10 gevallen de garderobe eronder. Met als gevolg bovengemiddeld veel stof op de jassen die u er ophangt. Het dichtmaken van uw open trap maakt een einde aan dit ongemak.

Een veiligere trap

Met name voor kleine kinderen is een open trap een stuk onveiliger dan een dichte trap. Omdat de stootborden ontbreken, lopen zij het gevaar dat ze met hun kleine voetjes in de opening stappen. Met alle vervelende gevolgen van dien. Natuurlijk is het altijd wijs om de allerkleinsten goed in de gaten te houden als ze een trap op of af gaan. Maar door een open trap dicht te maken gaat hun veiligheid en die van u er sowieso op vooruit.

Traprenovatie Expert staat bekend om traprenovaties met onderhoudsvrije overzettreden van kras- en slijtvaste kunststoffen zoals HPL, PVC en Vinyl. Ook bij het dichtmaken en renoveren van een open trap heeft u de keuze uit een groot aantal verschillende dessins. Stuk voor stuk oersterk en makkelijk te reinigen.

Ja, ik wil vrijblijvend een offerte aanvragen

Traprenovatie Expert informeert u graag over de kosten van uw traprenovatie, vul daartoe onderstaand formulier in.