Een gerenoveerde trap is ook een stille trap


Zeker in gehorige woningen kan een krakende en piepende houten trap de nodige ergernis veroorzaken. Niet alleen bij de bewoners zelf, maar ook bij de buren die ernaast, erboven of eronder wonen. Het kan zelfs in het ergste geval leiden tot bonje (en dan maken ze er een tv-programma over). En dat wil niemand, toch? Wist u dat wij die piepende oude trap eenvoudig stil kunnen maken met onze geluidsdempende trapbekleding van HPL-kunststof?

Open en dichte trappen van hout transformeren wij binnen één dag naar gerenoveerde, stille trappen met overzettreden van onverwoestbare HPL-kunststof. Datzelfde kunnen wij overigens ook met open en dichte trappen van beton. Maar die zijn, zeker als er traptapijt op ligt, over het algemeen minder gehorig.

Speciale traprenovatielijm

Dat onze trapbekleding zorgt voor geluidsdemping, komt met name door de speciale traprenovatielijm die wij gebruiken. Deze lijm blijft na montage van de HPL-overzettreden elastisch. En daardoor blijft de trap altijd een beetje ‘meebewegen’ als u eroverheen loopt. Dit zorgt ervoor dat geluiden beter worden gedempt en geluidsoverlast wordt voorkomen. Niet alleen kort na de traprenovatie, maar ook volgend jaar. En het jaar daarna. En het jaar dáárna. We geven niet voor niets 20 jaar garantie op onze traprenovaties met HPL-kunststof.

Stille renovatie

Weet u wat mooi is, ook voor uw buren? Bij onze traprenovaties komt er geen hak- en breekwerk aan te pas. Geen geklop en getril. En dus is de renovatie zelf ook best wel stil. Dit is wel even anders als u kiest voor het maken en laten plaatsen van een compleet nieuwe houten trap. Die is bovendien ook nog eens vele malen duurder. 

Renoveren is een veel kleinere ingreep, waarbij onze monteurs snel én secuur werken.
Een kop koffie stellen wij op prijs, maar verder hoeft u uw handen niet vuil te maken. Dat doen wij trouwens zelf ook niet, want we werken zo schoon mogelijk en laten alles weer netjes achter.

Ja, ik wil vrijblijvend een offerte aanvragen

Traprenovatie Expert informeert u graag over de kosten van uw traprenovatie, vul daartoe onderstaand formulier in.