Altijd onderhoud aan een trap van hout

We geven het eerlijk toe: ook wij houden van houten trappen. We kunnen ze zelfs renoveren met massief houten overzettreden in allerlei houtsoorten. Maar we zeggen er altijd heel eerlijk bij: ook na onze renovatie moet u regelmatig onderhoud plegen aan uw trap. Bent u niet zo gehecht aan een trap van hout en heeft u na al die jaren behoefte aan meer onderhoudsgemak? Dan is een traprenovatie met overzettreden van HPL-kunststof voor u dé oplossing.

Een houten trap heeft, zeker zonder trapbekleding, heel wat te verduren in een huis. Spelende kinderen, vallende voorwerpen en niet te vergeten het dagelijks op- en aflopen zorgen voor slijtage van de verf- en/of vernislaag. Kleine beschadigingen zijn natuurlijk zo bijgewerkt. Maar grotere beschadigingen vragen van tijd tot tijd om een verse lik verf. Gaat u zelf schuren, schoonmaken en schilderen? Laat u het aan een professionele schilder over? Of wilt u er het liefst voorgoed vanaf zijn? In dat laatste geval kunt u bij ons terecht voor een traprenovatie met overzettreden van oerdegelijke HPL-kunststof. Bijkomend voordeel: uw trap hoeft niet te ‘drogen’ en is direct na montage weer begaanbaar.

Geen slijtage

In tegenstelling tot een houten trap, slijt een trap met HPL-overzettreden bij normaal huiselijk gebruik niet. En ook na een aantal jaren zult u op de treden geen loopsporen ontdekken. In de toplaag van HPL is aluminium verwerkt, waardoor de traptreden onverwoestbaar zijn. Bovendien krijgt u standaard 20 jaar fabrieksgarantie van ons.

Onderhoudsvrije trap

Na onze traprenovatie wordt het wat betreft onderhoud en schoonmaak voor u een stuk eenvoudiger.
Vanzelfsprekend wordt uw gerenoveerde trap ook gewoon vies. En moet u af en toe de trap afdoen met lauw water en inspuiten met speciale HPL-reiniger (die krijgt u er van ons kosteloos bij). Maar dat is dan ook meteen het enige onderhoud dat u nog aan uw trap heeft.  

Twijfelt u nog? Wij informeren u graag kosteloos over de kosten van een traprenovatie.

Ja, ik wil vrijblijvend een offerte aanvragen

Traprenovatie Expert informeert u graag over de kosten van uw traprenovatie, vul daartoe onderstaand formulier in.