Trap Bekleden

Ben je het uiterlijk van je trap beu? Wil je de trap opnieuw laten bekleden? Dan ben je bij Traprenovatie Expert op het juiste adres. Onze vakmensen renoveren je trap binnen één dag, zonder hak- en breekwerk. Of je nu je trap wilt bekleden met PVC, vinyl of een hout- of betonlook. Vraag vandaag nog een offerte aan en ontdek hoe eenvoudig jouw trap een nieuwe look kan krijgen.

Trap laten bekleden

De trap is vaak het middelpunt in huis en verdient daarom alleen de allerbeste bekleding. Of je nu een open trap, een gesloten trap of een wenteltrap hebt. Bij de vakmensen van Traprenovatie Expert is je trap in goede handen.  We werken alleen met de beste materialen en zorgen voor een hoogwaardige afwerking. Doe de traptest en ontdek of jouw trap laten bekleden tot de mogelijkheden behoort.

Open trap laten bekleden

Een open trap laten bekleden? Geen probleem voor Traprenovatie Expert. Wij bekleden je open trap met overzettreden van PVC, Hout, Betonlook, vinyl of hoogwaardige HPL. Hierdoor zijn de treden uit één stuk en zonder naden.  Door te werken met duurzame overzettreden is de nieuwe trap onderhoudsvrij en kan de trap, zonder problemen, weer jaren dagelijks gebruikt worden. Ook voor je open wenteltrap hebben we, als één van de enige in Nederland de beste opties. Neem vandaag nog contact met ons op om te kijken wat voor moois je van jouw trap kunt laten maken bij Traprenovatie Expert.

Dichte trap laten bekleden

Net als een open trap kunnen we iets moois maken van je dichte trap. We gebruiken alleen de beste materialen en kunnen je trap een echt upgrade geven door verlichting in de treden toe te voegen. Doe de traptest om te ontdekken of jouw trap geschikt is of vraag een kosteloze offerte aan en ontdek al onze mogelijkheden.

Trap bekleden met PVC

Waarom kiezen voor een saaie, lelijke trap als de vakmensen van Traprenovatie Expert van je trap een prachtige, onderhoudsvrije blikvanger kunnen maken? Kies je voor een PVC trapbekleding dan kies je voor een onderhoudsvrije traptreden die je trap die ook nog eens erg praktisch in gebruik maken.

Trap bekleden met tapijt

Als Traprenovatie Expert geven we altijd eerlijk advies en willen we duurzame, onderhoudsvrije traprenovaties voor onze klanten. Daarom kiezen we ervoor om trappen niet te renoveren met tapijt. maar met hoogwaardige overzettreden van onderhoudsvrije materialen zoals vinyl, PVC, HPL en hout.

Trap bekleden kosten

Voordat je de trap laat bekleden wil je natuurlijk weten wat een trap bekleden kost. Omdat iedere trap anders is vraag je eenvoudig een kosteloze offerte aan bij Traprenovatie Expert zodat je vooraf precies weet wat de kosten zijn als je een trap laat bekleden. Geef je trap de upgrade die het verdient met een traprenovatie van de expert.

Is uw trap geschikt voor een traprenovatie?

Benieuwd of wij uw trap in één dag kunnen omtoveren in een nieuw exemplaar? Ontdek het eenvoudig via onze traptest.

De oplossingen van Traprenovatie Expert

Onderhoudsvrije traprenovatie

Een prachtige trap waar je jarenlang geen omkijken meer naar hebt.

Meer informatie

Houten traprenovatie

Massief houten traptreden uitgevoerd in de houtsoort van je keuze

Meer informatie

Traprenovatie voor een spiltrap

Traprenovatie Expert is de enige aanbieder binnen de Benelux die voor deze trappen een renovatie kan uitvoeren met HPL.

Meer informatie

Eendaagse traprenovaties met 20 jaar garantie

Is dit mijn trap?” Het is een reactie die wij vaak (en graag) horen, nadat wij een gerenoveerde trap hebben opgeleverd. Traprenovatie Expert vernieuwd uw oude trap en brengt deze helemaal in de stijl die u wenst. Daarbij heeft u een enorme vrijheid bij het kiezen van materialen en kleurdecors.

Gaat u voor HPL-kunststof overzettreden voor uw houten trap? Geeft u uw betonnen trap een tweede leven met overzettreden van massief hout? Of maakt u van uw stalen spilstrap een onderhoudsvrije trap met HPL-bloktreden? Wat u ook kiest: de beste kwaliteit, afwerking en service krijgt u er van ons standaard bij.

Offerte aanvragen

Overtuigd van ons product?

Wij kunnen ook uw trap in 3 stappen renoveren.

Het renoveren van open of dichte trappen van hout, beton of steen is hét specialisme van Traprenovatie Expert. Kwaliteit staat daarbij voorop. Net dat extra beetje werk om het eindresultaat naar een hoger plan te tillen. Een kwestie van mentaliteit.

Offerte aanvragen

Bekijk deze video

Stap 1 - Offerte aanvragen

De eerste stap is het aanvragen van een offerte. Nadat u de offerte heeft aangevraagd, neemt één van onze experts contact met u op. Indien u geïnteresseerd bent in specifiekere mogelijkheden betreft uw trap, kunt u een kosteloos adviesgesprek inplannen met één van onze adviseurs.

Stap 2 - Adviesgesprek

Tijdens het kosteloos adviesgesprek worden alle mogelijkheden voor uw trap besproken en tonen wij u de beschikbare materialen met bijbehorende decor kleuren. Daarnaast wordt uw trap nauwkeuring ingemeten en stellen wij een passende prijsopgave voor u op. Wanneer u daarmee akkoord gaat, dan plannen wij de traprenovatie voor u in.

Stap 3 - Renovatie

Nadat uw traprenovatie is ingepland, zullen onze monteurs op de afgesproken dag en tijd uw trap komen renoveren. Uw traprenovatie zal binnen één dag gerealiseerd worden!

Ja, ik wil kosteloos een offerte aanvragen

Traprenovatie Expert informeert u graag over de kosten van uw traprenovatie, vul daartoe onderstaand formulier in.

Veelgestelde vragen

Is Traprenovatie Expert werkzaam in heel Nederland en België?

Jazeker! Traprenovatie Expert werkt met adviseurs door heel Nederland en Nederlandstalig België. Dus voor een traprenovatie bent u bij ons aan het juiste adres. Neem nu contact met ons op en maak direct een afspraak met een adviseur bij u thuis.

Waarom een traprenovatie laten uitvoeren?

Traprenovatie Expert kan uw trap voorzien van een fraaie nieuwe uitstraling. Een trap laten opknappen kan na verloop van tijd wenselijk zijn door slijtage aan de traptreden. Daarnaast kan ook de uitstraling van uw trap een goede reden zijn om te kiezen voor renovatie.

Moet ik oude bekleding op de trap verwijderen voordat jullie mijn trap onderhoudsvrij gaan renoveren?

Wij adviseren om eventuele vloerbedekking of resten hiervan te verwijderen, voordat onze monteurs langskomen. Kleine, harde lijmresten kunt u laten zitten.