PVC trapbekleding

Je bent op zoek naar een strakke trap zonder naden. Waar stof geen kans meer krijgt. Je wil een onderhoudsvrije trap dankzij het gebruik van hoogwaardig materiaal. Een traprenovatie van je dromen en dat alles ook nog eens in één dag gerealiseerd. Dat kan! Stop met zoeken en kies voor PVC trapbekleding en laat de traprenovatie uitvoeren door de vakmensen van Traprenovatie Expert.

Waarom kiezen voor PVC trapbekleding?

Wanneer je de stap hebt genomen om de trap te renoveren wil je natuurlijk een prachtige nieuwe trap zonder dat je weken in de verbouwing zit.
Ben je uitgekeken op de uitstraling van je trap, is je trap toe aan een renovatie? Wil je een tijdloze trap die onderhoudsvrij is? Laat je trap dan renoveren met een PVC Trapbekleding.

PVC op de trap geeft in een handomdraai een compleet andere sfeer en uitstraling aan de ruimte. Doordat PVC duurzaam, onderhoudsvrij en sterk is loop je na de traprenovatie weer jaren over een mooie trap. Zo geniet je iedere dag opnieuw weer van de trap die afgewerkt is met PVC.

Een nieuwe look in maar één dag. Bij Traprenovatie Expert gaan we voor niets minder dan het beste in het realiseren van jouw droomtrap. Een trap die, binnen één dag, aan jouw eisen en wensen voldoet.

Naadloze en duurzame afwerking van je trap

Bij Traprenovatie Expert gaan we alleen voor het allerbeste. Daarom werken wij niet met losse stroken PVC op je trap. Wij werken met machinaal geproduceerde kras- en slijtvaste PVC- overzettreden waarmee we de trap naadloos kunnen afwerken. Stof en vuil krijgen geen kans meer. Door de kras- en slijtvaste eigenschap van onze PVC overzettreden kan de trap weer tegen een stootje en kun je zonder problemen heel veel gebruiken maken van je nieuwe trap.

De voordelen van een PVC Traprenovatie.

PVC trapbekleding is onderhoudsvrij en door de anti slip afwerking, dus veilig in gebruik. Kies je voor een PVC traprenovatie door Traprenovatie Expert dan ben je verzekerd van de beste kwaliteit PVC en word je PVC Traprenovatie binnen 1 dag uitgevoerd.

Hoeveel kost een trap bekleden met PVC?

De kosten van een traprenovatie met PVC hangen natuurlijk van een aantal factoren af. Naast het aantal treden en soort trap worden de kosten van een traprenovatie ook bepaalt door het gekozen materiaal en de ondergrond en de staat van de huidige trap. Op de vraag ‘Wat kost een trap bekleden met PVC?’ is dan ook geen standaard antwoord te geven.
Uiteraard kun je bij Traprenovatie Expert specifiek op jouw situatie en wensen een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent.

De voordelen van een PVC traprenovatie van Traprenovatie Expert:
  • Binnen 1 dag geïnstalleerd
  • Geen hak- en breekwerk
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Hoge antislipwaarde en geluiddempend
  • Scherpe prijs/kwaliteit verhouding
  • Duurzaam dankzij 20 jaar garantie
Offerte aanvragen

Is uw trap geschikt voor een traprenovatie?

Benieuwd of wij uw trap in één dag kunnen omtoveren in een nieuw exemplaar? Ontdek het eenvoudig via onze traptest.

Het huisbezoek was al helemaal top door de verkoper. We konden zelf beslissen wanneer de trap gemaakt zou worden i.v.m de voor-werkzaamheden. Roy en Jack hebben geweldig vakwerk afgeleverd en daar waren we zeer tevreden over. Wat een stel vakmensen!!!

Fam. Doesborg
02 december 2023

Op alle gebied een perfect bedrijf!

Breuer
02 december 2023

Vanaf het moment van verkoop is er goed mee gedacht met ons en de mogelijkheden. Planning verliep volgens schema en we kregen fijne, gezellige monteurs over de vloer. De trap werd perfect afgeleverd. We zijn er heel erg blij mee en raden iedereen traprenovatie expert aan! Het is jammer dat we niet nog een trap te renoveren hebben😉

Ludy Guest
29 november 2023

Goed gemaakt en Ertwin is een heel rustig persoon en werkt secuur

Patrick aan den Waardenburg
24 november 2023

10

Particulier
24 november 2023

Alles fijn afgesproken en mooi afgeleverd

Flynn Custers
21 november 2023

Goed advies, goed uitgevoerd, erg mooi resultaat

Luuk B
15 november 2023

We hebben weer een geweldige trap.Metgeweldige dank aan de harde werkers.

Ine van beurden
15 november 2023

Zeer tevreden met het eind resultaat. Netjes af gewerkt en mooi schoon achter gelaten.

Traprenovatie Expert
14 november 2023

Mooie renovatie, vakkundig

M. Visser
08 november 2023

Deskundig, vakmanschap, vriendelijk en servicegericht

Sprenkels
06 november 2023

Zijn heel tevreden met onze nieuwe trap.Mooi gemaakt .Vriendelijke behandeling door iedereen .

Schenk
04 november 2023

Keurig afgewerkte trap. Deskundig en vriendelijke monteurs, na het werk alles keurig opgeruimd.

L.Debie
02 november 2023

Aanpassing trap geheel naar verwachting. Ondanks slechte weer weinig overlast en alles netjes opgeruimd. Genieten er nu ieder dag weer van.

W. Temmink
01 november 2023

Zeer tevreden. Van begin tot eind. Goed werk verricht.

Hans C
31 oktober 2023

Vanaf begin tot eind goede onderlinge communicatie. Denken mee hoe de traprenovatie gerealiseerd kan worden Vriendelijke vakmensen en het eindresultaat is prachtig.

Zinken
27 oktober 2023

Geweldig bedrijf van begin gesprek tot eind resultaat.

Janssen
26 oktober 2023

Netjes en mooi afgewerkt

Baken
26 oktober 2023

Fijn bedrijf om me te werken. Al vanaf het eerste telefoontje tot de verkoper thuis. Daarna met monteur thuis, alles perfect. Netjes, schoon gewerkt. Perfecte afwerking. Echt SUPER

Fam Rakhorst
24 oktober 2023

Zeer tevreden. Snel en zeer netjes gewerkt. Trap en gang zien er keurig uit.

Maenen
21 oktober 2023

Alles netjes afgewerkt en opgeleverd

Ben
13 oktober 2023

Super tevreden.fijne monteur

Van der velden
12 oktober 2023

Prima, aardige monteurs en werken netjes.

Ter Horst
11 oktober 2023

Zeer goed. Mooi geworden. Vriendelijke monteur. Snel.

Edwin van Putten
10 oktober 2023

Overtuigd van ons product?

Wij kunnen ook uw trap in 3 stappen renoveren.

Het renoveren van open of dichte trappen van hout, beton of steen is hét specialisme van Traprenovatie Expert. Kwaliteit staat daarbij voorop. Net dat extra beetje werk om het eindresultaat naar een hoger plan te tillen. Een kwestie van mentaliteit.

Offerte aanvragen

Bekijk deze video

Stap 1 - Offerte aanvragen

De eerste stap is het aanvragen van een offerte. Nadat u de offerte heeft aangevraagd, neemt één van onze experts contact met u op. Indien u geïnteresseerd bent in specifiekere mogelijkheden betreft uw trap, kunt u een kosteloos adviesgesprek inplannen met één van onze adviseurs.

Stap 2 - Adviesgesprek

Tijdens het kosteloos adviesgesprek worden alle mogelijkheden voor uw trap besproken en tonen wij u de beschikbare materialen met bijbehorende decor kleuren. Daarnaast wordt uw trap nauwkeuring ingemeten en stellen wij een passende prijsopgave voor u op. Wanneer u daarmee akkoord gaat, dan plannen wij de traprenovatie voor u in.

Stap 3 - Renovatie

Nadat uw traprenovatie is ingepland, zullen onze monteurs op de afgesproken dag en tijd uw trap komen renoveren. Uw traprenovatie zal binnen één dag gerealiseerd worden!

Traprenovatie met PVC trapbekleding: lange levensduur en minimaal onderhoud

PVC op de trap heeft een aantal belangrijke voordelen, die het een goede keuze maken voor het laten renoveren van uw trap. Zo kan een PVC trap tegen een stootje, door de stevigheid van het materiaal. Daarnaast zorgt Traprenovatie Expert er met naadloze pvc overzettreden voor dat stof en vuil geen kans krijgen. PVC trapbekleding vraagt dan ook bijzonder weinig onderhoud.

Pvc op de trap, een stevige basis

Een trap heeft doorgaans heel wat te verduren. Iedere dag opnieuw lopen u en uw gezin er meerdere keren over naar boven en beneden. PVC traptreden zijn bijzonder stevig en slijtvast; dezelfde eigenschap waardoor ook pvc vloeren erg populair zijn geworden.

Een versleten trap is niet alleen esthetisch onwenselijk, het vergroot ook de kans op uitglijden. Des te meer reden dus om te kiezen voor een PVC traprenovatie. Binnen één dag heeft u weer een trap om trots op te zijn en om met een gerust hart te gebruiken. Dankzij onze unieke werkwijze met naadloze PVC overzettreden realiseert Traprenovatie Expert dit voor u zónder dat u dagenlang in de woonkamer moet bivakkeren omdat de trap niet gebruikt kan worden. Nog dezelfde avond kunt u gebruikmaken van uw prachtige nieuwe PVC trap.

PVC trapbekleding past bij iedere woonstijl

Het oog wil natuurlijk ook wat. Juist de trap is – door de omvang en de centrale rol binnen de woning – vaak bepalender dan mensen beseffen. Daarom zijn de PVC op de trap ervaringen van onze klanten doorgaans vooral gefundeerd in verbazing. Is dat echt mijn trap?

PVC trapbekleding is leverbaar in veel verschillende, moderne kleuren. Daardoor past een pvc traprenovatie binnen iedere woonstijl. Of u nu fan bent van modern en strak, of juist warm en klassiek. Voor ieder interieur kunnen wij een passende pvc trap realiseren.

Pvc traprenovatie op maat

Bij Traprenovatie Expert zijn we ervan overtuigd dat iedere PVC traprenovatie maatwerk is. Daarom bespreken we in een kosteloos adviesgesprek graag uw specifieke situatie en wensen. Zo komen we samen tot de beste oplossing voor uw PVC trapbekleding. Enthousiast geworden om de PVC trap van uw dromen te realiseren? Neem dan vandaag nog contact met ons op en plan uw kosteloose adviesgesprek in.

Ja, ik wil kosteloos een offerte aanvragen

Traprenovatie Expert informeert u graag over de kosten van uw traprenovatie, vul daartoe onderstaand formulier in.

Veelgestelde vragen over een PVC traprenovatie

Kun je een trap bekleden met PVC?

Jazeker! Door te kiezen voor machinaal geproduceerde kras- en slijtvaste PVC-overzettreden kun je een trap naadloos bekleden met PVC. Laat de trap renoveren met PVC door Traprenovatie Expert en stof en vuil krijgen geen kans meer. Door de kras- en slijtvaste eigenschap van PVC overzettreden, ziet de trap er als nieuw uit, kan de trap weer tegen een stootje en kun je zonder problemen heel veel gebruiken maken van je nieuwe trap.

Is PVC op de trap glad?

PVC overzettreden zijn zeer geschikt voor een traprenovatie, juist vanwege het duurzame en slijtvaste karakter. Traptreden worden namelijk juist glad door het slijten. PVC op de trap is daarom een keuze die het glad worden van de treden en het gevaar op uitglijden juist minimaliseert.

Wat zijn de ervaringen met PVC op de trap?

Onze klanten hebben positieve ervaringen met PVC op de trap. Vaak krijgen we de reactie dat mensen niet kunnen geloven dat het werkelijk hun trap is. Ook hebben mensen positieve ervaringen met de snelheid waarmee een PVC traprenovatie kan worden uitgevoerd en het gebrek aan onderhoud achteraf. Op de pagina Reviews op onze website leest u wat onze klanten vinden van ons werk en onze service.

Wat kost een trap bekleden met PVC?

De kosten van het met pvc laten bekleden van een open trap zijn afhankelijk van uw specifieke wensen en situatie. Daarom werken we bij Traprenovatie Expert met een kosteloos adviesgesprek, waarin we samen met u de ideale pvc traprenovatie en kosten bespreken. Doordat we bij Traprenovatie Expert werken met pvc overzettreden, kunnen we de kosten en impact qua verbouwing zo beperkt mogelijk houden. Binnen een dag is uw open trap bekleed met pvc en kunt u genieten van uw nieuwe pvc trap.