Trapleuning laten plaatsen

Een trapleuning laten plaatsen is essentieel als je op zoek bent naar een veilige trap. Of je nu een nieuwe trapleuning wilt plaatsen of een extra trapleuning wilt toevoegen. Het verhoogt niet alleen de veiligheid. Een trap zonder trapleuning is niet ‘af’. Door een trapleuning te plaatsen ziet de trap er meteen aangekleed en luxer uit. Het inmeten van een trapleuning vereist precisie en vakmanschap. Bij Traprenovatie Expert kun je rekenen op een professionele aanpak waarbij we niet alleen de trapleuning plaatsen, maar je desgewenst ook voorzien van een goed en eerlijk advies. Waarbij we altijd rekening houden met jouw specifieke wensen en de stijl van je interieur. Of je nu een trapleuning wilt laten plaatsen als onderdeel van een traprenovatie of gewoon een losse trapleuning nodig hebt, wij staan voor je klaar.

Waarom een trapleuning laten plaatsen?

Wat zijn de voordelen van een trapleuning laten plaatsen? Waarom zou ik een trapleuning moeten plaatsen? Zomaar een paar vragen die bij je op kunnen komen wanneer je een trap gaat renoveren.
Een trap zonder trapleuning is niet ‘af’. Naast dat een trapleuning een stijlvolle toevoeging aan je trap is, biedt een trapleuning natuurlijk ook extra veiligheid bij het op- en aflopen van de trap. We zetten enkele voordelen van het plaatsen van een trapleuning voor je op een rijtje:  

  • Veiligheid en duurzaamheid: Een stevige trapleuning van hoogwaardige materialen vermindert het risico op vallen en biedt extra steun bij het op- en aflopen van de trap. Door te kiezen voor hoogwaardige materialen gaat de trapleuning langer mee.
  • Esthetische waarde: Een goed geplaatste trapleuning kan de uitstraling van je trap en je hele interieur verbeteren.
  • Waarde van je woning: Een goed afgewerkte trap met een mooie trapleuning kan de waarde van je woning verhogen.

 

Wat kost een trapleuning plaatsen?

De kosten voor het plaatsen van een trapleuning hangen af van verschillende factoren, zoals het gekozen materiaal en de lengte van de trap. Ook extra opties zoals een trapverlichting brengen extra kosten met zich mee. Bij Traprenovatie Expert kun je altijd  kosteloos een offerte aanvragen zodat je precies weet wat jouw trapleuning gaat kosten.

Hoe installeer je een trapleuning?

Het installeren van een trapleuning oftewel het plaatsen van een trapleuning vereiste precisie en vakmanschap. De vakmensen van Traprenovatie Expert weten precies hoe jouw trapleuning moet worden, meten deze nauwkeurig in en zorgen voor een nette en stevige bevestiging. Daarom raden we aan om niet zelf een trapleuning te installeren, maar dit over te laten aan professionals. Zo weet je zeker dat je een veilige trapleuning en een perfect eindresultaat krijgt.

Is een trapleuning verplicht?

Nee, in een particuliere woning is een trapleuning niet verplicht. Voor de veiligheid wordt het wel altijd sterk aangeraden om een trapleuning te plaatsen. Daarom is het in openbare gebouwen en trappen met een bepaalde hoogte wel verplicht om een veilige trapleuning te plaatsen. Wil je weten hoe je jouw trap veilig kunt maken? Neem dan contact met ons op.

Hoe bepaal je de lengte van een trapleuning?

Ieder trap is anders! Daarom is ook iedere trapleuning anders. De lengte van een trapleuning wordt bepaald door de lengte en de vorm van de trap. De vakmensen van Traprenovatie Expert meten de trapleuning nauwkeurig in om de juiste lengte te bepalen, zodat jouw nieuwe trapleuning perfect past en optimaal comfort en veiligheid biedt. 

Iedere trap verdient een mooie trapleuning

Wil je de trap laten bekleden of heeft je huidige trap net dat beetje extra styling en veiligheid nodig?  Bezoek dan onze showroom voor inspiratie en advies, vraag een kosteloze offerte aan of neem contact met ons op. Traprenovatie Expert staat voor je klaar bij het vinden en realiseren van de perfecte trapleuning voor jouw trap.

Bezoek onze showroom

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw trap? Wil je weten wat een trapleuning voor jouw trap kan betekenen? Bezoek dan onze showroom . Onze vakmensen staan voor je klaar om je te inspireren, adviseren en al je vragen te beantwoorden. Wil je liever direct een prijsindicatie? Doe dan de online traptest of vraag een kosteloze offerte aan. Wij helpen je graag verder om jouw trap stijlvol en veilig te maken. Of je nu kiest voor een losse trapleuning of een complete traprenovatie, wij zorgen voor een perfect resultaat.

Trapleuning laten plaatsen

Is uw trap geschikt voor een traprenovatie?

Benieuwd of wij uw trap in één dag kunnen omtoveren in een nieuw exemplaar? Ontdek het eenvoudig via onze traptest.

De oplossingen van Traprenovatie Expert

Onderhoudsvrije traprenovatie

Een prachtige trap waar je jarenlang geen omkijken meer naar hebt.

Meer informatie

Houten traprenovatie

Massief houten traptreden uitgevoerd in de houtsoort van je keuze

Meer informatie

Traprenovatie voor een spiltrap

Traprenovatie Expert is de enige aanbieder binnen de Benelux die voor deze trappen een renovatie kan uitvoeren met HPL.

Meer informatie

Eendaagse traprenovaties met 20 jaar garantie

Is dit mijn trap?” Het is een reactie die wij vaak (en graag) horen, nadat wij een gerenoveerde trap hebben opgeleverd. Traprenovatie Expert vernieuwd uw oude trap en brengt deze helemaal in de stijl die u wenst. Daarbij heeft u een enorme vrijheid bij het kiezen van materialen en kleurdecors.

Gaat u voor HPL-kunststof overzettreden voor uw houten trap? Geeft u uw betonnen trap een tweede leven met overzettreden van massief hout? Of maakt u van uw stalen spilstrap een onderhoudsvrije trap met HPL-bloktreden? Wat u ook kiest: de beste kwaliteit, afwerking en service krijgt u er van ons standaard bij.

Offerte aanvragen

Overtuigd van ons product?

Wij kunnen ook uw trap in 3 stappen renoveren.

Het renoveren van open of dichte trappen van hout, beton of steen is hét specialisme van Traprenovatie Expert. Kwaliteit staat daarbij voorop. Net dat extra beetje werk om het eindresultaat naar een hoger plan te tillen. Een kwestie van mentaliteit.

Offerte aanvragen

Bekijk deze video

Stap 1 - Offerte aanvragen

De eerste stap is het aanvragen van een offerte. Nadat u de offerte heeft aangevraagd, neemt één van onze experts contact met u op. Indien u geïnteresseerd bent in specifiekere mogelijkheden betreft uw trap, kunt u een kosteloos adviesgesprek inplannen met één van onze adviseurs.

Stap 2 - Adviesgesprek

Tijdens het kosteloos adviesgesprek worden alle mogelijkheden voor uw trap besproken en tonen wij u de beschikbare materialen met bijbehorende decor kleuren. Daarnaast wordt uw trap nauwkeuring ingemeten en stellen wij een passende prijsopgave voor u op. Wanneer u daarmee akkoord gaat, dan plannen wij de traprenovatie voor u in.

Stap 3 - Renovatie

Nadat uw traprenovatie is ingepland, zullen onze monteurs op de afgesproken dag en tijd uw trap komen renoveren. Uw traprenovatie zal binnen één dag gerealiseerd worden!

Ja, ik wil kosteloos een offerte aanvragen

Traprenovatie Expert informeert u graag over de kosten van uw traprenovatie, vul daartoe onderstaand formulier in.

Veelgestelde vragen

Is Traprenovatie Expert werkzaam in heel Nederland en België?

Jazeker! Traprenovatie Expert werkt met adviseurs door heel Nederland en Nederlandstalig België. Dus voor een traprenovatie bent u bij ons aan het juiste adres. Neem nu contact met ons op en maak direct een afspraak met een adviseur bij u thuis.

Waarom een traprenovatie laten uitvoeren?

Traprenovatie Expert kan uw trap voorzien van een fraaie nieuwe uitstraling. Een trap laten opknappen kan na verloop van tijd wenselijk zijn door slijtage aan de traptreden. Daarnaast kan ook de uitstraling van uw trap een goede reden zijn om te kiezen voor renovatie.

Moet ik oude bekleding op de trap verwijderen voordat jullie mijn trap onderhoudsvrij gaan renoveren?

Wij adviseren om eventuele vloerbedekking of resten hiervan te verwijderen, voordat onze monteurs langskomen. Kleine, harde lijmresten kunt u laten zitten.