9.5 / 10 457 reviews 
  òf   Bel mij
DÉ EXPERTS IN TRAPRENOVATIE
  • Binnen 1 dag geïnstalleerd
  • Geen hak- en breekwerk
  • UNIEK: 20 jaar garantie
  • Scherpe prijs- / kwaliteitverhouding
  • Onderhoudsvriendelijk

Traprenovatie Expert

De expert in service en kwaliteit

Het renoveren van open of dichte trappen van hout, beton of steen is hét specialisme van Traprenovatie Expert. Dat doen wij al sinds 2010 in Nederland, Vlaanderen en Duitsland. Binnen ons vakgebied kunnen wij heel veel en pakken wij technische en esthetische uitdagingen met beide handen aan.

Ons team van monteurs houdt ervan om van tijd tot tijd uitgedaagd te worden. Ook niet alledaagse projecten gaan wij niet uit de weg en brengen wij tot een perfect einde. Bij Traprenovatie Expert hebben wij kwaliteit en afwerking hoog in het vaandel staan. En als wij kansen zien om met een beetje extra werk het eindresultaat naar een hoger plan te tillen, laten wij dat zeker niet na. Kwestie van mentaliteit.

Persoonlijke aanpak in projecten

Wat Traprenovatie Expert onderscheidt is de persoonlijke manier waarop wij uw project begeleiden en uitvoeren. Het is de verdienste van ons jong en flexibel team van professionals.
We houden de lijnen graag zo kort mogelijk en zoeken voor, tijdens en na een project op meerdere momenten contact met u. Zo informeren wij u over onze werkwijze en planning, en weet u vooraf heel duidelijk waar u aan toe bent. Dat is wel zo prettig.

Lees meer +

Heeft u een idee voor uw trap?

Afspraak is afspraak. Altijd.

Staat er 's morgens om 10 uur een afspraak bij u ingepland? Dan kunt u ons uiterlijk om 9.55 uur ver-wachten. Wij houden niet van te laat komen en u waarschijnlijk ook niet. Daar mag u ons dan ook op afrekenen. Zijn wij eenmaal binnen, dan kunt u rustig uw eigen gang gaan. Wij zijn goed voorbereid en weten exact welke technische uitdagingen ons te wachten staan. Geniet u rustig van uw koffie.

Tot in de puntjes

Kiest u voor Traprenovatie Expert, dan hoeft u zich geen zorgen te maken over eventuele overlast in welke vorm dan ook. Daar is namelijk nooit sprake van. Wij werken snel en secuur en leveren een project netjes op. Dat zit standaard in onze manier van werken. Een beetje stof op de kleding van onze monteurs. Dat is de enige overlast die u kunt verwachten.

Trappen renoveren in Nederland, Duitsland en Vlaanderen

Uitvalsbasis van Traprenovatie Expert is de provincie Limburg (Maasbracht). Jaarlijks renoveren wij vele honderden trappen in Nederland, Duitsland en Vlaanderen. We zijn vooral in Zuid-Nederland actief, waarbij we ook projecten in de Duitse grensregio regelmatig meepakken. In België bestrijken we een groot gebied dat loopt van Maasmechelen tot aan de Belgische kust.

Vestiging

Traprenovatie Expert BV

Hoofdstraat 62
6051 AM Maasbracht
Nederland

Postadres
Postbus 7246
6050 AE Maasbracht
Nederland