Traprenovatie Arnhem

Bij Traprenovatie Expert bent u aan het juiste adres voor traprenovatie in Arnhem. Woont u in deze stad of de nabije omgeving en wilt u uw trap in een nieuw jasje steken? Lees snel verder en ontdek de eindeloze mogelijkheden.

Een nieuwe uitstraling met trapbekleding

De trap is een belangrijk onderdeel van uw woning omdat die medebepalend is voor de sfeer van uw interieur. Een trap laten opknappen is een goede keuze als uw (oude) trap is versleten of niet meer bij uw interieur past. Bij de specialisten van Traprenovatie Expert geniet u oneindige mogelijkheden voor een traprenovatie in Arnhem. Of u nu een klassieke trap of een moderne trap met een strakke afwerking wenst, niets is ons te gek.

Nieuwe trapbekleding in Arnhem staat voor vakwerk door onze monteurs dat meestal binnen één werkdag klaar is. Zonder dat daar hak- of breekwerk aan te pas komt. Laat u vandaag nog adviseren en inspireren door een van onze trapspecialisten.

Trots presenteren wij een greep uit de door ons gerenoveerde trappen

Bent u op zoek naar traprenovatie in Arnhem? U bent niet de enige, want veel huizenbezitters gingen u naar volle tevredenheid voor. Bekijk diverse voorbeelden van onze projecten.

De trappen van Traprenovatie Expert:
 • Binnen 1 dag geïnstalleerd
 • Hoge antislipwaarde
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Binnen 1 dag geïnstalleerd
 • Hoge antislipwaarde
 • Onderhoudsvriendelijk

Een greep uit door ons gerenoveerde trappen

U bent zeker niet de eerste die op zoek is naar een traprenovatie in Arnhem. Velen gingen u naar volle tevredenheid voor. Hieronder treft u een greep van de projecten die we eerder hebben aangepakt.

Op 17 februari j.l. werd door Edwin onze trap vernieuwd, hij heeft dat met vakmanschap en karakter zo precies gedaan, en van ons een dikke 10 verdient. Een mooie aanwinst voor ons huis.

Adri Kieboom
23 mei 2023

De monteur is heel nauwkeurig en hierdoor is het werk zeer goed gemaakt.

Ensinck
11 maart 2023

Prima vriendelijk en correct

Schuil
23 februari 2023

De trap is perfect gelegd, zeer tevreden. Die Erwin krijgt van ons een dikke 10, jullie moeten er heel zuinig op zijn op deze werknemer, want het is een hele harde werker en top vent. Groeten Frank Wagter.

Frank Wagter
20 januari 2023

Eerlijke duidelijke uitleg en adviezen. Ze nemen de tijd om meerdere opties te bekijken. Snelle vlugge reacties in communicatie en in het beantwoorden van vragen telefonisch of via mail. Prettige nette manier van werken in huis. Medewerkers zijn allemaal even vriendelijk. Hele goede prijs kwaliteit verhouding.

Mw Sleegers
24 november 2022

Zeer goede uitvoering van de werkzaamheden conform de eerder gemaakte afspraken

Harco Nijland
10 november 2022

De trap is fantastisch,was niets en ongelijk maar nu het mooiste in huis.Fijne werklui en gezellig.Echt een aanbeveling.

Verstraten
04 oktober 2022

Ondanks een fout van onze kant, is het alsnog erg netjes afgehandeld.

Erica Heij
03 oktober 2022

Perfect: gesprek vantevoren duidelijke uitleg. Ruim vantevoren aangegeven wanneer de monteur zou komen. Monteur Erwin is een secure en harde werker. Keurig afgewerkt. Heel blij met de gerenoveerde trap.

Hoeben, Paula
25 september 2022

Jarno en Erwin hebben een pracht trap bij me geplaatst. Ben er heel blij mee, het is mooi opgeknapt.

Van der Molen
24 september 2022

Goed advies gedurende het eerste gesprek. Montage verliep zonder problemen en de monteurs hebben ter plaatse nog advies gegeven om te zorgen dat het resultaat nog beter werd. Het resultaat is zeer mooi geworden en een opwaardering van de oude trap.

Marco de Jong
23 september 2022

Aan de monteur zal t niet liggen aardige kundige man Wij kwamen wel in aanmerking voor de korting maar daar hebben we na de 2 maanden nog altijd niets van gehoord en niets ontvangen. ........

V Disseldorp
23 september 2022

Uitstekend

Timon
14 september 2022

Jarno en Erwin hebben prachtig en mooi werk afgeleverd Ik ben heel tevreden over hoe het is gedaan Trap is heel goed aangelegd en alles mooi schoon afgeleverd Dus van ons een dikke 10.

Peter Brouwers
11 augustus 2022

Zeer tevreden ! Vlotte en gezellige werknemers Erwin en Jarno!

Sandra van Dijk
29 juli 2022

Duidelijke verkoop, goede follow- up en snel geïnstalleerd

Mooij
27 juli 2022

Prachtige trap, we zijn er heel blij mee!

Ijpelaar
11 juli 2022

Prima geholpen en goede communicatie, beetje jammer dat de zomeractie niet voor mij gold en ook niks van gehoord

Judith marechal
07 juli 2022

Erg goed

Wolbers
06 juli 2022

Alles perfect geregeld

C.Bos
01 juli 2022

Vriendelijke monteurs, netjes op tijd. Prima afwerking

F. Bindels
22 juni 2022

Monteren is erg goed gegaan, super service en snel

Sjaak van dijk
22 juni 2022

Goed, prima geleverd. Nette afwerking.

Chai Sia
14 juni 2022

Vanaf het eerste contact met Traprenovatie Expert zijn wij goed meegenomen in het proces van onze traprenovatie. Het hele proces van het kennismakingsgesprek tot aan de oplevering van de trap heeft bij ons een half jaartje geduurd. In de tussentijd zijn er meerdere contactmomenten geweest om alle voorbereidingen goed te laten verlopen. Het eindresultaat van de trap is de investering helemaal de moeite waard. Via deze weg willen wij alle medewerkers (buitendienst/binnendienst/monteurs) van Traprenovatie Expert hartelijk danken voor hun inzet bij het realiseren van onze nieuwe trap.

Bernard Verschut
10 juni 2022

Overtuigd van ons product?

Wij kunnen ook uw trap in 3 stappen renoveren.

Het renoveren van open of dichte trappen van hout, beton of steen is hét specialisme van Traprenovatie Expert. Kwaliteit staat daarbij voorop. Net dat extra beetje werk om het eindresultaat naar een hoger plan te tillen. Een kwestie van mentaliteit.

Offerte aanvragen

Bekijk deze video

Stap 1 - Offerte aanvragen

De eerste stap is het aanvragen van een offerte. Nadat u de offerte heeft aangevraagd, neemt één van onze experts contact met u op. Indien u geïnteresseerd bent in specifiekere mogelijkheden betreft uw trap, kunt u een kosteloos adviesgesprek inplannen met één van onze adviseurs.

Stap 2 - Adviesgesprek

Tijdens het kosteloos adviesgesprek worden alle mogelijkheden voor uw trap besproken en tonen wij u de beschikbare materialen met bijbehorende decor kleuren. Daarnaast wordt uw trap nauwkeuring ingemeten en stellen wij een passende prijsopgave voor u op. Wanneer u daarmee akkoord gaat, dan plannen wij de traprenovatie voor u in.

Stap 3 - Renovatie

Nadat uw traprenovatie is ingepland, zullen onze monteurs op de afgesproken dag en tijd uw trap komen renoveren. Uw traprenovatie zal binnen één dag gerealiseerd worden!

Traprenovatie in Arnhem door vakmensen

Sinds 2010 is Traprenovatie Expert actief in Nederland, Vlaanderen en Duitsland. Tot onze specialismen behoort het renoveren van zowel dichte trappen als open trappen van hout, beton en steen. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor een traprenovatie in Arnhem. Geen zee is voor ons te hoog en we gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

De mogelijkheden voor traprenovatie in Arnhem kort samengevat:

 • Voor elke betonnen of houten trap;
 • Voor elke stalen spiltrap of wenteltrap;
 • Voor elke massieve trap;
 • Voor alle onderhoudsvrije trapbekleding;
 • Voor natuursteenlook traprenovatie;
 • Balustrades, LED-verlichting en trapleuningen die uw traprenovatie compleet maken.

Een traprenovatie binnen één werkdag

U geniet eindeloze mogelijkheden met een traprenovatie in Arnhem door Traprenovatie Expert. Of u nu een tijdloze afwerking of een industriële trap wenst. Onze vakmensen zorgen razendsnel voor prachtige nieuwe trapbekleding in Arnhem. Laat u vandaag nog inspireren en adviseren door een van onze trapspecialisten.

Schone en snelle werkwijze

In tegenstelling tot het laten maken en plaatsen van een compleet nieuwe trap, is een traprenovatie in Arnhem door onze monteurs geen grote ingreep. Onze mensen werken snel, schoon en secuur. Bij renovaties met HPL-trapbekleding of houten overzettreden zijn we zelfs binnen één dag klaar. Het mooiste van alles is dat u zelf niets hoeft te doen. Niet ervoor, niet tijdens en niet na onze werkzaamheden.

Vraag een offerte aan voor trapbekleding in Arnhem

Traprenovatie Expert is dé expert in het renoveren en bekleden van uw trap. Vraag vandaag nog geheel kosteloos een kosteloose offerte voor traprenovatie in Arnhem. U kunt het onderstaande formulier invullen of bellen met: 0475 – 202 046.

Ja, ik wil kosteloos een offerte aanvragen

Traprenovatie Expert informeert u graag over de kosten van uw traprenovatie, vul daartoe onderstaand formulier in.

Veelgestelde vragen in Arnhem over een traprenovatie

Ontstaat er geluidsoverlast na een traprenovatie?

Bij een traprenovatie in Arnhem gebruiken de monteurs een speciale traprenovatielijm. Na de traprenovatie voorkomt dit geluidsoverlast. Want de lijm blijft na de installatie in een bepaalde mate elastisch, waardoor de trede als het ware beweegt als u erop staat.

In welke staat moet mijn bestaande trap zijn als jullie specialist die komt renoveren?

Voordat wij aan de slag gaan met het realiseren van nieuwe trapbekleding in Arnhem bij u thuis, adviseren wij om eventuele vloerbedekking of resten daarvan te verwijderen. Kleine, harde lijmresten kunt u laten zitten.

Wat kost een traprenovatie in Arnhem door Traprenovatie Expert?

Iedere trap is anders qua opbouw, lengte en maatvoering. Daarom is uw traprenovatie maatwerk. Om u een zo goed mogelijk advies te geven, werken wij met adviseurs door heel Nederland en Nederlandstalig België. Op afspraak bekijken zij samen met u naar uw wensen en voorkeuren en naar de technische mogelijkheden. Op basis daarvan wordt een prijsvoorstel gemaakt, waarna u beslist of wij uw trap mogen renoveren.