Traprenovatie Arnhem

Bij Traprenovatie Expert bent u aan het juiste adres voor traprenovatie in Arnhem. Woont u in deze stad of de nabije omgeving en wilt u uw trap in een nieuw jasje steken? Lees snel verder en ontdek de eindeloze mogelijkheden.

Een nieuwe uitstraling met trapbekleding

De trap is een belangrijk onderdeel van uw woning omdat die medebepalend is voor de sfeer van uw interieur. Een trap laten opknappen is een goede keuze als uw (oude) trap is versleten of niet meer bij uw interieur past. Bij de specialisten van Traprenovatie Expert geniet u oneindige mogelijkheden voor een traprenovatie in Arnhem. Of u nu een klassieke trap of een moderne trap met een strakke afwerking wenst, niets is ons te gek.

Nieuwe trapbekleding in Arnhem staat voor vakwerk door onze monteurs dat meestal binnen één werkdag klaar is. Zonder dat daar hak- of breekwerk aan te pas komt. Laat u vandaag nog adviseren en inspireren door een van onze trapspecialisten.

Trots presenteren wij een greep uit de door ons gerenoveerde trappen

Bent u op zoek naar traprenovatie in Arnhem? U bent niet de enige, want veel huizenbezitters gingen u naar volle tevredenheid voor. Bekijk diverse voorbeelden van onze projecten.

De trappen van Traprenovatie Expert:
 • Binnen 1 dag geïnstalleerd
 • Hoge antislipwaarde
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Binnen 1 dag geïnstalleerd
 • Hoge antislipwaarde
 • Onderhoudsvriendelijk

Een greep uit door ons gerenoveerde trappen

U bent zeker niet de eerste die op zoek is naar een traprenovatie in Arnhem. Velen gingen u naar volle tevredenheid voor. Hieronder treft u een greep van de projecten die we eerder hebben aangepakt.

Het huisbezoek was al helemaal top door de verkoper. We konden zelf beslissen wanneer de trap gemaakt zou worden i.v.m de voor-werkzaamheden. Roy en Jack hebben geweldig vakwerk afgeleverd en daar waren we zeer tevreden over. Wat een stel vakmensen!!!

Fam. Doesborg
02 december 2023

Op alle gebied een perfect bedrijf!

Breuer
02 december 2023

Vanaf het moment van verkoop is er goed mee gedacht met ons en de mogelijkheden. Planning verliep volgens schema en we kregen fijne, gezellige monteurs over de vloer. De trap werd perfect afgeleverd. We zijn er heel erg blij mee en raden iedereen traprenovatie expert aan! Het is jammer dat we niet nog een trap te renoveren hebben😉

Ludy Guest
29 november 2023

Goed gemaakt en Ertwin is een heel rustig persoon en werkt secuur

Patrick aan den Waardenburg
24 november 2023

10

Particulier
24 november 2023

Alles fijn afgesproken en mooi afgeleverd

Flynn Custers
21 november 2023

Goed advies, goed uitgevoerd, erg mooi resultaat

Luuk B
15 november 2023

We hebben weer een geweldige trap.Metgeweldige dank aan de harde werkers.

Ine van beurden
15 november 2023

Zeer tevreden met het eind resultaat. Netjes af gewerkt en mooi schoon achter gelaten.

Traprenovatie Expert
14 november 2023

Mooie renovatie, vakkundig

M. Visser
08 november 2023

Deskundig, vakmanschap, vriendelijk en servicegericht

Sprenkels
06 november 2023

Zijn heel tevreden met onze nieuwe trap.Mooi gemaakt .Vriendelijke behandeling door iedereen .

Schenk
04 november 2023

Keurig afgewerkte trap. Deskundig en vriendelijke monteurs, na het werk alles keurig opgeruimd.

L.Debie
02 november 2023

Aanpassing trap geheel naar verwachting. Ondanks slechte weer weinig overlast en alles netjes opgeruimd. Genieten er nu ieder dag weer van.

W. Temmink
01 november 2023

Zeer tevreden. Van begin tot eind. Goed werk verricht.

Hans C
31 oktober 2023

Vanaf begin tot eind goede onderlinge communicatie. Denken mee hoe de traprenovatie gerealiseerd kan worden Vriendelijke vakmensen en het eindresultaat is prachtig.

Zinken
27 oktober 2023

Geweldig bedrijf van begin gesprek tot eind resultaat.

Janssen
26 oktober 2023

Netjes en mooi afgewerkt

Baken
26 oktober 2023

Fijn bedrijf om me te werken. Al vanaf het eerste telefoontje tot de verkoper thuis. Daarna met monteur thuis, alles perfect. Netjes, schoon gewerkt. Perfecte afwerking. Echt SUPER

Fam Rakhorst
24 oktober 2023

Zeer tevreden. Snel en zeer netjes gewerkt. Trap en gang zien er keurig uit.

Maenen
21 oktober 2023

Alles netjes afgewerkt en opgeleverd

Ben
13 oktober 2023

Super tevreden.fijne monteur

Van der velden
12 oktober 2023

Prima, aardige monteurs en werken netjes.

Ter Horst
11 oktober 2023

Zeer goed. Mooi geworden. Vriendelijke monteur. Snel.

Edwin van Putten
10 oktober 2023

Overtuigd van ons product?

Wij kunnen ook uw trap in 3 stappen renoveren.

Het renoveren van open of dichte trappen van hout, beton of steen is hét specialisme van Traprenovatie Expert. Kwaliteit staat daarbij voorop. Net dat extra beetje werk om het eindresultaat naar een hoger plan te tillen. Een kwestie van mentaliteit.

Offerte aanvragen

Bekijk deze video

Stap 1 - Offerte aanvragen

De eerste stap is het aanvragen van een offerte. Nadat u de offerte heeft aangevraagd, neemt één van onze experts contact met u op. Indien u geïnteresseerd bent in specifiekere mogelijkheden betreft uw trap, kunt u een kosteloos adviesgesprek inplannen met één van onze adviseurs.

Stap 2 - Adviesgesprek

Tijdens het kosteloos adviesgesprek worden alle mogelijkheden voor uw trap besproken en tonen wij u de beschikbare materialen met bijbehorende decor kleuren. Daarnaast wordt uw trap nauwkeuring ingemeten en stellen wij een passende prijsopgave voor u op. Wanneer u daarmee akkoord gaat, dan plannen wij de traprenovatie voor u in.

Stap 3 - Renovatie

Nadat uw traprenovatie is ingepland, zullen onze monteurs op de afgesproken dag en tijd uw trap komen renoveren. Uw traprenovatie zal binnen één dag gerealiseerd worden!

Traprenovatie in Arnhem door vakmensen

Sinds 2010 is Traprenovatie Expert actief in Nederland, Vlaanderen en Duitsland. Tot onze specialismen behoort het renoveren van zowel dichte trappen als open trappen van hout, beton en steen. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor een traprenovatie in Arnhem. Geen zee is voor ons te hoog en we gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

De mogelijkheden voor traprenovatie in Arnhem kort samengevat:

 • Voor elke betonnen of houten trap;
 • Voor elke stalen spiltrap of wenteltrap;
 • Voor elke massieve trap;
 • Voor alle onderhoudsvrije trapbekleding;
 • Voor natuursteenlook traprenovatie;
 • Balustrades, LED-verlichting en trapleuningen die uw traprenovatie compleet maken.

Een traprenovatie binnen één werkdag

U geniet eindeloze mogelijkheden met een traprenovatie in Arnhem door Traprenovatie Expert. Of u nu een tijdloze afwerking of een industriële trap wenst. Onze vakmensen zorgen razendsnel voor prachtige nieuwe trapbekleding in Arnhem. Laat u vandaag nog inspireren en adviseren door een van onze trapspecialisten.

Schone en snelle werkwijze

In tegenstelling tot het laten maken en plaatsen van een compleet nieuwe trap, is een traprenovatie in Arnhem door onze monteurs geen grote ingreep. Onze mensen werken snel, schoon en secuur. Bij renovaties met HPL-trapbekleding of houten overzettreden zijn we zelfs binnen één dag klaar. Het mooiste van alles is dat u zelf niets hoeft te doen. Niet ervoor, niet tijdens en niet na onze werkzaamheden.

Vraag een offerte aan voor trapbekleding in Arnhem

Traprenovatie Expert is dé expert in het renoveren en bekleden van uw trap. Vraag vandaag nog geheel kosteloos een kosteloose offerte voor traprenovatie in Arnhem. U kunt het onderstaande formulier invullen of bellen met: 0475 – 202 046.

Ja, ik wil kosteloos een offerte aanvragen

Traprenovatie Expert informeert u graag over de kosten van uw traprenovatie, vul daartoe onderstaand formulier in.

Veelgestelde vragen in Arnhem over een traprenovatie

Ontstaat er geluidsoverlast na een traprenovatie?

Bij een traprenovatie in Arnhem gebruiken de monteurs een speciale traprenovatielijm. Na de traprenovatie voorkomt dit geluidsoverlast. Want de lijm blijft na de installatie in een bepaalde mate elastisch, waardoor de trede als het ware beweegt als u erop staat.

In welke staat moet mijn bestaande trap zijn als jullie specialist die komt renoveren?

Voordat wij aan de slag gaan met het realiseren van nieuwe trapbekleding in Arnhem bij u thuis, adviseren wij om eventuele vloerbedekking of resten daarvan te verwijderen. Kleine, harde lijmresten kunt u laten zitten.

Wat kost een traprenovatie in Arnhem door Traprenovatie Expert?

Iedere trap is anders qua opbouw, lengte en maatvoering. Daarom is uw traprenovatie maatwerk. Om u een zo goed mogelijk advies te geven, werken wij met adviseurs door heel Nederland en Nederlandstalig België. Op afspraak bekijken zij samen met u naar uw wensen en voorkeuren en naar de technische mogelijkheden. Op basis daarvan wordt een prijsvoorstel gemaakt, waarna u beslist of wij uw trap mogen renoveren.