Traprenovatie Arnhem

Bij Traprenovatie Expert bent u aan het juiste adres voor traprenovatie in Arnhem. Woont u in deze stad of de nabije omgeving en wilt u uw trap in een nieuw jasje steken? Lees snel verder en ontdek de eindeloze mogelijkheden.

Een nieuwe uitstraling met trapbekleding

De trap is een belangrijk onderdeel van uw woning omdat die medebepalend is voor de sfeer van uw interieur. Een trap laten opknappen is een goede keuze als uw (oude) trap is versleten of niet meer bij uw interieur past. Bij de specialisten van Traprenovatie Expert geniet u oneindige mogelijkheden voor een traprenovatie in Arnhem. Of u nu een klassieke trap of een moderne trap met een strakke afwerking wenst, niets is ons te gek.

Nieuwe trapbekleding in Arnhem staat voor vakwerk door onze monteurs dat meestal binnen één werkdag klaar is. Zonder dat daar hak- of breekwerk aan te pas komt. Laat u vandaag nog adviseren en inspireren door een van onze trapspecialisten.

Trots presenteren wij een greep uit de door ons gerenoveerde trappen

Bent u op zoek naar traprenovatie in Arnhem? U bent niet de enige, want veel huizenbezitters gingen u naar volle tevredenheid voor. Bekijk diverse voorbeelden van onze projecten.

De trappen van Traprenovatie Expert:
 • Binnen 1 dag geïnstalleerd
 • Hoge antislipwaarde
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Uniek en eigen ontwikkelt concept
 • 20 jaar garantie
 • Optie: verleng bloktreden tot tegen de muur
Traprenovatie Arnhem

Een greep uit door ons gerenoveerde trappen

U bent zeker niet de eerste die op zoek is naar een traprenovatie in Arnhem. Velen gingen u naar volle tevredenheid voor. Hieronder treft u een greep van de projecten die we eerder hebben aangepakt.

Rechte traprenovatie foto voor en na
Traprenovatie met overzettrede foto voor en na
Traprenovatie voor en na foto met licht
Open trap renovatie foto voor en na
Rechte onderhoudsvrije traprenovatie voor na situatie

Top sevice en personeel,zeker aan te raden!

Nurten
17 mei 2024

Goede ervaring…Netjes werk geleverd

Marianne Heijmans
13 mei 2024

Prima’s werk afgeleverd. De trap is enorm opgeknapt. Het contact met het bedrijf is zeer goed. Maurice komt aan huis en geeft perfect advies. Er wordt je niets opgedrongen. De monteurs hebben netjes gewerkt en zeer correct. Alles wordt ook netjes opgeruimd. Aanbovelen .

Peter Roeleven
03 mei 2024

Goede afwerking en netjes gewerkt.

Ossevoort
29 april 2024

Prettige vakmensen om over de vloer te hebben. En uitstekend werk geleverd!

Patrick de Regt
25 april 2024

Fijn bedrijf met nette monteurs. Netjes gewerkt met een prachtig resultaat. Wij zijn ontzettend blij met de mooie trappen!

ML
25 april 2024

Na het gesprek met de adviseur waren we meteen onder de indruk van de materialen en vriendelijkheid van deze man…monteur was een top kerel die zijn vak heel goed onder de knie heeft…..resultaat is een heel mooie trap van top kwaliteit we zijn heel tevreden..

Richard Jochems
22 april 2024

Prettige service. Afspraken goed nagekomen. Luisteren goed naar de klant.

Fam Veelen
15 april 2024

Mooi bedrijf top verkoper en aardig kantoor personeel Montage mooi gedaan en alles netjes opgeruimd

Manuel Gonzalez
12 april 2024

Geheel volgens afspraak. De monteur heeft zeer netjes gewerkt.

Pedro Weber
09 april 2024

Eerste ervaring met trap expert en ben super tevreden . Prima service en renovatie keurig en vakkundig uitgevoerd , zeer aan te bevelen !

Rinie vanBaardwijk
09 april 2024

Wij zijn heel tevreden over het eindresultaat van onze traprenovatie bij Trappen Expert. Vanaf het moment dat we de showroom binnen liepen maakte de aanpak al een goede indruk. De vertegewoordiger was rustig en vriendelijk ,zonder enige verkoopdruk hebben zich keurig aan de afgesproken levertijd gehouden en de monteur heeft uitstekend werk geleverd. Onze trap ziet er nu prachtig uit wij kunnen Trappen Expert van harte aanbevelen.

Antoon Konz
07 april 2024

Vakwerk, zeer tevreden

Ilse
29 maart 2024

Van offerte tot oplevering van een perfecte service mogen genieten. De vertegenwoordiger was vakkundig en op de hoogte van de producten die verkocht werden en hoe de monteur het werk moest doen. Wegens omstandigheden de geplande datum moeten omzetten, maar dit was geen probleem voor de vriendelijke en klantgericht klantenservice en planning. Oplevering gebeurde door een vriendelijke en professionele monteur die zijn vak goed verstaat en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

Rob Nijsten
28 maart 2024

Topservice met toppersoneel! Vriendelijkheid en kennis troef.

Bossaerts
21 maart 2024

Zeer mooie trap geworden. Zeer tevreden. Nette monteurs

Peter van der Velden
15 maart 2024

Mooie trap in 1 dag! Heel blij mee

Elaine
12 maart 2024

Ondanks dat ikzelf nog niet helemaal overtuigend was van het eind resultaat. En toch wel bang was dat t er anders zou zien als gedacht ben ik ontzettend tevreden met het resultaat. Na vele positieve telefoontjes met het kantoor, en het meedenken heeft me het vertrouwen gegeven om toch de trap te laten plaatsen. Twee enthousiaste monteurs die me gerustgesteld hebben en me hebben meegenomen in het hele proces. Dank jullie wel, wij zijn super tevreden met zowel het resultaat als met de service.

Wendy aarts
07 maart 2024

Zeer tevreden , trap is prachtig , monteurs gezellig en goed!

A van boven
29 februari 2024

Top service volgens afspraak en netjes gewerkt

Mijke
29 februari 2024

Hele fijne ervaring. Snelle service, eerlijk advies, meedenkend en uiteraard zeer tevreden over het resultaat! Zowel de verkoopadviseur als monteur hebben het al met al tot een fijne ervaring en goede aankoop gebracht.

Thijssen/Kockelkorn
16 februari 2024

Vandaag door een vriendelijke medewerker de trap laten renoveren. Dit bedrijf is kundig en zeer aan te bevelen.

Mulders
08 februari 2024

Mooie trap, super gemaakt en vakkundige monteurs!

Van Buggenum
06 februari 2024

Vriendelijke monteur, goede begeleiding in het voortraject, vakkundige montage, keurige afwerking

Jeurissen
25 januari 2024

Overtuigd van ons product?

Wij kunnen ook uw trap in 3 stappen renoveren.

Het renoveren van open of dichte trappen van hout, beton of steen is hét specialisme van Traprenovatie Expert. Kwaliteit staat daarbij voorop. Net dat extra beetje werk om het eindresultaat naar een hoger plan te tillen. Een kwestie van mentaliteit.

Offerte aanvragen

Bekijk deze video

Stap 1 - Offerte aanvragen

De eerste stap is het aanvragen van een offerte. Nadat u de offerte heeft aangevraagd, neemt één van onze experts contact met u op. Indien u geïnteresseerd bent in specifiekere mogelijkheden betreft uw trap, kunt u een kosteloos adviesgesprek inplannen met één van onze adviseurs.

Stap 2 - Adviesgesprek

Tijdens het kosteloos adviesgesprek worden alle mogelijkheden voor uw trap besproken en tonen wij u de beschikbare materialen met bijbehorende decor kleuren. Daarnaast wordt uw trap nauwkeuring ingemeten en stellen wij een passende prijsopgave voor u op. Wanneer u daarmee akkoord gaat, dan plannen wij de traprenovatie voor u in.

Stap 3 - Renovatie

Nadat uw traprenovatie is ingepland, zullen onze monteurs op de afgesproken dag en tijd uw trap komen renoveren. Uw traprenovatie zal binnen één dag gerealiseerd worden!

Traprenovatie in Arnhem door vakmensen

Sinds 2010 is Traprenovatie Expert actief in Nederland, Vlaanderen en Duitsland. Tot onze specialismen behoort het renoveren van zowel dichte trappen als open trappen van hout, beton en steen. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor een traprenovatie in Arnhem. Geen zee is voor ons te hoog en we gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

De mogelijkheden voor traprenovatie in Arnhem kort samengevat:

 • Voor elke betonnen of houten trap;
 • Voor elke stalen spiltrap of wenteltrap;
 • Voor elke massieve trap;
 • Voor alle onderhoudsvrije trapbekleding;
 • Voor natuursteenlook traprenovatie;
 • Balustrades, LED-verlichting en trapleuningen die uw traprenovatie compleet maken.

Een traprenovatie binnen één werkdag

U geniet eindeloze mogelijkheden met een traprenovatie in Arnhem door Traprenovatie Expert. Of u nu een tijdloze afwerking of een industriële trap wenst. Onze vakmensen zorgen razendsnel voor prachtige nieuwe trapbekleding in Arnhem. Laat u vandaag nog inspireren en adviseren door een van onze trapspecialisten.

Schone en snelle werkwijze

In tegenstelling tot het laten maken en plaatsen van een compleet nieuwe trap, is een traprenovatie in Arnhem door onze monteurs geen grote ingreep. Onze mensen werken snel, schoon en secuur. Bij renovaties met HPL-trapbekleding of houten overzettreden zijn we zelfs binnen één dag klaar. Het mooiste van alles is dat u zelf niets hoeft te doen. Niet ervoor, niet tijdens en niet na onze werkzaamheden.

Vraag een offerte aan voor trapbekleding in Arnhem

Traprenovatie Expert is dé expert in het renoveren en bekleden van uw trap. Vraag vandaag nog geheel kosteloos een kosteloose offerte voor traprenovatie in Arnhem. U kunt het onderstaande formulier invullen of bellen met: 0475 – 202 046.

Ja, ik wil kosteloos een offerte aanvragen

Traprenovatie Expert informeert u graag over de kosten van uw traprenovatie, vul daartoe onderstaand formulier in.

Veelgestelde vragen in Arnhem over een traprenovatie

Ontstaat er geluidsoverlast na een traprenovatie?

Bij een traprenovatie in Arnhem gebruiken de monteurs een speciale traprenovatielijm. Na de traprenovatie voorkomt dit geluidsoverlast. Want de lijm blijft na de installatie in een bepaalde mate elastisch, waardoor de trede als het ware beweegt als u erop staat.

In welke staat moet mijn bestaande trap zijn als jullie specialist die komt renoveren?

Voordat wij aan de slag gaan met het realiseren van nieuwe trapbekleding in Arnhem bij u thuis, adviseren wij om eventuele vloerbedekking of resten daarvan te verwijderen. Kleine, harde lijmresten kunt u laten zitten.

Wat kost een traprenovatie in Arnhem door Traprenovatie Expert?

Iedere trap is anders qua opbouw, lengte en maatvoering. Daarom is uw traprenovatie maatwerk. Om u een zo goed mogelijk advies te geven, werken wij met adviseurs door heel Nederland en Nederlandstalig België. Op afspraak bekijken zij samen met u naar uw wensen en voorkeuren en naar de technische mogelijkheden. Op basis daarvan wordt een prijsvoorstel gemaakt, waarna u beslist of wij uw trap mogen renoveren.