Traprenovatie Amersfoort

Is uw open trap of dichte trap van steen, hout of beton toe aan een renovatie? En wilt u die klus graag uit handen geven? Traprenovatie Expert is gespecialiseerd in traprenovaties met houten overzettreden en onderhoudsvrije materialen. Ook voor een traprenovatie in Amersfoort komen wij graag bij u langs!

Uw trap weer als nieuw

De monteurs van Traprenovatie Expert werken secuur, schoon en snel bij een traprenovatie in Amersfoort. Met als resultaat een prachtige gerenoveerde trap die bij binnenkomst in uw gang of hal meteen in het oog springt.

Laat u vandaag nog adviseren en inspireren door onze trapspecialisten. Een traprenovatie in Amersfoort is meestal klaar binnen één werkdag; zonder dat er hak- of breekwerk aan te pas komt. Een traprenovatie is dus een perfecte keuze als uw (oude) trap niet meer bij uw interieur past of is versleten.

Bewonder een greep uit onze projecten voor inspiratie

Bent u als inwoner van Amersfoort op zoek naar nieuwe trapbekleding? U bent niet de enige. Want veel huizenbezitters zijn u voorgegaan naar volle tevredenheid. Graag tonen wij u verschillende voorbeelden van trappen die wij hebben voorzien van een fraaie uitstraling.

De trappen van Traprenovatie Expert:
 • Binnen 1 dag geïnstalleerd
 • Hoge antislipwaarde
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Binnen 1 dag geïnstalleerd
 • Hoge antislipwaarde
 • Onderhoudsvriendelijk

Een greep uit door ons gerenoveerde trappen

U bent zeker niet de eerste die op zoek is naar een traprenovatie in Amersfoort. Velen gingen u naar volle tevredenheid voor. Hieronder treft u een greep van de projecten die we eerder hebben aangepakt.

De trap is perfect gelegd, zeer tevreden. Die Erwin krijgt van ons een dikke 10, jullie moeten er heel zuinig op zijn op deze werknemer, want het is een hele harde werker en top vent. Groeten Frank Wagter.

Frank Wagter
20 januari 2023

Eerlijke duidelijke uitleg en adviezen. Ze nemen de tijd om meerdere opties te bekijken. Snelle vlugge reacties in communicatie en in het beantwoorden van vragen telefonisch of via mail. Prettige nette manier van werken in huis. Medewerkers zijn allemaal even vriendelijk. Hele goede prijs kwaliteit verhouding.

Mw Sleegers
24 november 2022

Zeer goede uitvoering van de werkzaamheden conform de eerder gemaakte afspraken

Harco Nijland
10 november 2022

De trap is fantastisch,was niets en ongelijk maar nu het mooiste in huis.Fijne werklui en gezellig.Echt een aanbeveling.

Verstraten
04 oktober 2022

Ondanks een fout van onze kant, is het alsnog erg netjes afgehandeld.

Erica Heij
03 oktober 2022

Perfect: gesprek vantevoren duidelijke uitleg. Ruim vantevoren aangegeven wanneer de monteur zou komen. Monteur Erwin is een secure en harde werker. Keurig afgewerkt. Heel blij met de gerenoveerde trap.

Hoeben, Paula
25 september 2022

Jarno en Erwin hebben een pracht trap bij me geplaatst. Ben er heel blij mee, het is mooi opgeknapt.

Van der Molen
24 september 2022

Goed advies gedurende het eerste gesprek. Montage verliep zonder problemen en de monteurs hebben ter plaatse nog advies gegeven om te zorgen dat het resultaat nog beter werd. Het resultaat is zeer mooi geworden en een opwaardering van de oude trap.

Marco de Jong
23 september 2022

Aan de monteur zal t niet liggen aardige kundige man Wij kwamen wel in aanmerking voor de korting maar daar hebben we na de 2 maanden nog altijd niets van gehoord en niets ontvangen. ........

V Disseldorp
23 september 2022

Uitstekend

Timon
14 september 2022

Jarno en Erwin hebben prachtig en mooi werk afgeleverd Ik ben heel tevreden over hoe het is gedaan Trap is heel goed aangelegd en alles mooi schoon afgeleverd Dus van ons een dikke 10.

Peter Brouwers
11 augustus 2022

Zeer tevreden ! Vlotte en gezellige werknemers Erwin en Jarno!

Sandra van Dijk
29 juli 2022

Duidelijke verkoop, goede follow- up en snel geïnstalleerd

Mooij
27 juli 2022

Prachtige trap, we zijn er heel blij mee!

Ijpelaar
11 juli 2022

Prima geholpen en goede communicatie, beetje jammer dat de zomeractie niet voor mij gold en ook niks van gehoord

Judith marechal
07 juli 2022

Erg goed

Wolbers
06 juli 2022

Alles perfect geregeld

C.Bos
01 juli 2022

Vriendelijke monteurs, netjes op tijd. Prima afwerking

F. Bindels
22 juni 2022

Monteren is erg goed gegaan, super service en snel

Sjaak van dijk
22 juni 2022

Goed, prima geleverd. Nette afwerking.

Chai Sia
14 juni 2022

Vanaf het eerste contact met Traprenovatie Expert zijn wij goed meegenomen in het proces van onze traprenovatie. Het hele proces van het kennismakingsgesprek tot aan de oplevering van de trap heeft bij ons een half jaartje geduurd. In de tussentijd zijn er meerdere contactmomenten geweest om alle voorbereidingen goed te laten verlopen. Het eindresultaat van de trap is de investering helemaal de moeite waard. Via deze weg willen wij alle medewerkers (buitendienst/binnendienst/monteurs) van Traprenovatie Expert hartelijk danken voor hun inzet bij het realiseren van onze nieuwe trap.

Bernard Verschut
10 juni 2022

Prima, erg tevreden met de communicatie en het uiteindelijke resultaat!

Marieke
06 juni 2022

Goed

Peter
03 juni 2022

Perfect

Jolanda
03 juni 2022

Overtuigd van ons product?

Wij kunnen ook uw trap in 3 stappen renoveren.

Het renoveren van open of dichte trappen van hout, beton of steen is hét specialisme van Traprenovatie Expert. Kwaliteit staat daarbij voorop. Net dat extra beetje werk om het eindresultaat naar een hoger plan te tillen. Een kwestie van mentaliteit.

Offerte aanvragen

Bekijk deze video

Stap 1 - Offerte aanvragen

De eerste stap is het aanvragen van een offerte. Nadat u de offerte heeft aangevraagd, neemt één van onze experts contact met u op. Indien u geïnteresseerd bent in specifiekere mogelijkheden betreft uw trap, kunt u een kosteloos adviesgesprek inplannen met één van onze adviseurs.

Stap 2 - Adviesgesprek

Tijdens het gratis adviesgesprek worden alle mogelijkheden voor uw trap besproken en tonen wij u de beschikbare materialen met bijbehorende decor kleuren. Daarnaast wordt uw trap nauwkeuring ingemeten en stellen wij een passende prijsopgave voor u op. Wanneer u daarmee akkoord gaat, dan plannen wij de traprenovatie voor u in.

Stap 3 - Renovatie

Nadat uw traprenovatie is ingepland, zullen onze monteurs op de afgesproken dag en tijd uw trap komen renoveren. Uw traprenovatie zal binnen één dag gerealiseerd worden!

Nieuwe trapbekleding in Amersfoort: kies voor een specialist

Het renoveren van dichte trappen en open trappen van beton, steen of hout is hét specialisme van Traprenovatie Expert. Dat doen onze ervaren monteurs al sinds 2010 in Nederland, Vlaanderen en Duitsland. Ook voor een traprenovatie in Amersfoort bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn binnen ons vakgebied tot veel in staat. Iedere esthetische en technische uitdaging pakken wij met beide handen aan.

De opties voor een traprenovatie in Amersfoort op een rij:

 • Voor elke stalen spiltrap of wenteltrap;
 • Voor elke betonnen of houten trap;
 • Voor onderhoudsvrije traprenovatie;
 • Voor natuursteenlook trapbekleding;
 • Voor elke massieve trap;
 • Trapleuningen, LED-verlichting en balustrades die uw trapbekleding compleet maken.

Trap laten bekleden door ervaren professionals

Bij Traprenovatie Expert onderscheiden we ons met de persoonlijke manier waarop wij een traprenovatie in Amersfoort begeleiden en uitvoeren. Dat is de verdienste van ons flexibele team van bevlogen professionals. Vóór, tijdens en na een project zoeken wij op verschillende momenten contact met u. Daarbij houden we de lijnen zo kort mogelijk. Daarnaast informeren wij u over de planning en onze werkwijze zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent.

Op en top afwerking van perfecte kwaliteit

Onze experts houden ervan om te worden uitgedaagd. Elke traprenovatie in Amersfoort brengen wij tot een perfect eindresultaat en ook bijzondere projecten pakken wij graag aan. Bij Traprenovatie Expert staan een fraaie afwerking en op en top kwaliteit hoog in het vaandel. Bij het aanbrengen van trapbekleding in Amersfoort laten wij het absoluut niet na om ons werk naar een hoger plan te tillen, als wij daar kansen voor zien.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor trapbekleding in Amersfoort

Traprenovatie Expert is een ervaren en enthousiaste expert in het bekleden en renoveren van trappen. Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan voor een traprenovatie in Amersfoort. U kunt het onderstaande formulier invullen of bellen met: 0475 – 202 046.

Ja, ik wil vrijblijvend een offerte aanvragen

Traprenovatie Expert informeert u graag over de kosten van uw traprenovatie, vul daartoe onderstaand formulier in.

Veelgestelde vragen in Amersfoort over een traprenovatie

Kan mijn open trap ook worden gerenoveerd?

Dit behoort ook tot de specialismen van Traprenovatie Expert. Op het gebied van een open traprenovatie in Amersfoort zijn er verschillende mogelijkheden. Onze experts vertellen u er graag meer over. Als u dat wenst, is het ook mogelijk om een open trap te transformeren tot een dichte trap.

Wat kost een traprenovatie in Amersfoort door Traprenovatie Expert?

Uw traprenovatie is maatwerk. Iedere trap is immers anders qua opbouw, maatvoering en lengte. Op afspraak bekijken zij samen met u naar de technische mogelijkheden, uw wensen en voorkeuren. Aan de hand van deze gegevens brengen zij een offerte uit. Vervolgens kunt u beslissen of onze monteurs uw trap mogen renoveren.

Welke mogelijkheden zijn er voor onderhoudsvrije traprenovatie?

Traprenovatie Expert renoveert uw bestaande trap met overzettreden van kras- en slijtvaste kunststoffen zoals HPL, PVC en vinyl. Op alle treden van de bestaande trap plaatsen wij nieuwe overzettreden. Dit kan bij open trappen, dichte trappen, spiltrappen en wenteltrappen.