Traprenovatie Amersfoort

Is uw open trap of dichte trap van steen, hout of beton toe aan een renovatie? En wilt u die klus graag uit handen geven? Traprenovatie Expert is gespecialiseerd in traprenovaties met houten overzettreden en onderhoudsvrije materialen. Ook voor een traprenovatie in Amersfoort komen wij graag bij u langs!

Uw trap weer als nieuw

De monteurs van Traprenovatie Expert werken secuur, schoon en snel bij een traprenovatie in Amersfoort. Met als resultaat een prachtige gerenoveerde trap die bij binnenkomst in uw gang of hal meteen in het oog springt.

Laat u vandaag nog adviseren en inspireren door onze trapspecialisten. Een traprenovatie in Amersfoort is meestal klaar binnen één werkdag; zonder dat er hak- of breekwerk aan te pas komt. Een traprenovatie is dus een perfecte keuze als uw (oude) trap niet meer bij uw interieur past of is versleten.

Bewonder een greep uit onze projecten voor inspiratie

Bent u als inwoner van Amersfoort op zoek naar nieuwe trapbekleding? U bent niet de enige. Want veel huizenbezitters zijn u voorgegaan naar volle tevredenheid. Graag tonen wij u verschillende voorbeelden van trappen die wij hebben voorzien van een fraaie uitstraling.

De trappen van Traprenovatie Expert:
 • Binnen 1 dag geïnstalleerd
 • Hoge antislipwaarde
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Binnen 1 dag geïnstalleerd
 • Hoge antislipwaarde
 • Onderhoudsvriendelijk

Een greep uit door ons gerenoveerde trappen

U bent zeker niet de eerste die op zoek is naar een traprenovatie in Amersfoort. Velen gingen u naar volle tevredenheid voor. Hieronder treft u een greep van de projecten die we eerder hebben aangepakt.

Rechte traprenovatie foto voor en na
Traprenovatie met overzettrede foto voor en na
Traprenovatie voor en na foto met licht
Onderhoudsvrije traprenovatie voor na situatie
Open trap renovatie foto voor en na
Rechte onderhoudsvrije traprenovatie voor na situatie

Top sevice en personeel,zeker aan te raden!

Nurten
17 mei 2024

Goede ervaring…Netjes werk geleverd

Marianne Heijmans
13 mei 2024

Prima’s werk afgeleverd. De trap is enorm opgeknapt. Het contact met het bedrijf is zeer goed. Maurice komt aan huis en geeft perfect advies. Er wordt je niets opgedrongen. De monteurs hebben netjes gewerkt en zeer correct. Alles wordt ook netjes opgeruimd. Aanbovelen .

Peter Roeleven
03 mei 2024

Goede afwerking en netjes gewerkt.

Ossevoort
29 april 2024

Prettige vakmensen om over de vloer te hebben. En uitstekend werk geleverd!

Patrick de Regt
25 april 2024

Fijn bedrijf met nette monteurs. Netjes gewerkt met een prachtig resultaat. Wij zijn ontzettend blij met de mooie trappen!

ML
25 april 2024

Na het gesprek met de adviseur waren we meteen onder de indruk van de materialen en vriendelijkheid van deze man…monteur was een top kerel die zijn vak heel goed onder de knie heeft…..resultaat is een heel mooie trap van top kwaliteit we zijn heel tevreden..

Richard Jochems
22 april 2024

Prettige service. Afspraken goed nagekomen. Luisteren goed naar de klant.

Fam Veelen
15 april 2024

Mooi bedrijf top verkoper en aardig kantoor personeel Montage mooi gedaan en alles netjes opgeruimd

Manuel Gonzalez
12 april 2024

Geheel volgens afspraak. De monteur heeft zeer netjes gewerkt.

Pedro Weber
09 april 2024

Eerste ervaring met trap expert en ben super tevreden . Prima service en renovatie keurig en vakkundig uitgevoerd , zeer aan te bevelen !

Rinie vanBaardwijk
09 april 2024

Wij zijn heel tevreden over het eindresultaat van onze traprenovatie bij Trappen Expert. Vanaf het moment dat we de showroom binnen liepen maakte de aanpak al een goede indruk. De vertegewoordiger was rustig en vriendelijk ,zonder enige verkoopdruk hebben zich keurig aan de afgesproken levertijd gehouden en de monteur heeft uitstekend werk geleverd. Onze trap ziet er nu prachtig uit wij kunnen Trappen Expert van harte aanbevelen.

Antoon Konz
07 april 2024

Vakwerk, zeer tevreden

Ilse
29 maart 2024

Van offerte tot oplevering van een perfecte service mogen genieten. De vertegenwoordiger was vakkundig en op de hoogte van de producten die verkocht werden en hoe de monteur het werk moest doen. Wegens omstandigheden de geplande datum moeten omzetten, maar dit was geen probleem voor de vriendelijke en klantgericht klantenservice en planning. Oplevering gebeurde door een vriendelijke en professionele monteur die zijn vak goed verstaat en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

Rob Nijsten
28 maart 2024

Topservice met toppersoneel! Vriendelijkheid en kennis troef.

Bossaerts
21 maart 2024

Zeer mooie trap geworden. Zeer tevreden. Nette monteurs

Peter van der Velden
15 maart 2024

Mooie trap in 1 dag! Heel blij mee

Elaine
12 maart 2024

Ondanks dat ikzelf nog niet helemaal overtuigend was van het eind resultaat. En toch wel bang was dat t er anders zou zien als gedacht ben ik ontzettend tevreden met het resultaat. Na vele positieve telefoontjes met het kantoor, en het meedenken heeft me het vertrouwen gegeven om toch de trap te laten plaatsen. Twee enthousiaste monteurs die me gerustgesteld hebben en me hebben meegenomen in het hele proces. Dank jullie wel, wij zijn super tevreden met zowel het resultaat als met de service.

Wendy aarts
07 maart 2024

Zeer tevreden , trap is prachtig , monteurs gezellig en goed!

A van boven
29 februari 2024

Top service volgens afspraak en netjes gewerkt

Mijke
29 februari 2024

Hele fijne ervaring. Snelle service, eerlijk advies, meedenkend en uiteraard zeer tevreden over het resultaat! Zowel de verkoopadviseur als monteur hebben het al met al tot een fijne ervaring en goede aankoop gebracht.

Thijssen/Kockelkorn
16 februari 2024

Vandaag door een vriendelijke medewerker de trap laten renoveren. Dit bedrijf is kundig en zeer aan te bevelen.

Mulders
08 februari 2024

Mooie trap, super gemaakt en vakkundige monteurs!

Van Buggenum
06 februari 2024

Vriendelijke monteur, goede begeleiding in het voortraject, vakkundige montage, keurige afwerking

Jeurissen
25 januari 2024

Overtuigd van ons product?

Wij kunnen ook uw trap in 3 stappen renoveren.

Het renoveren van open of dichte trappen van hout, beton of steen is hét specialisme van Traprenovatie Expert. Kwaliteit staat daarbij voorop. Net dat extra beetje werk om het eindresultaat naar een hoger plan te tillen. Een kwestie van mentaliteit.

Offerte aanvragen

Bekijk deze video

Stap 1 - Offerte aanvragen

De eerste stap is het aanvragen van een offerte. Nadat u de offerte heeft aangevraagd, neemt één van onze experts contact met u op. Indien u geïnteresseerd bent in specifiekere mogelijkheden betreft uw trap, kunt u een kosteloos adviesgesprek inplannen met één van onze adviseurs.

Stap 2 - Adviesgesprek

Tijdens het kosteloos adviesgesprek worden alle mogelijkheden voor uw trap besproken en tonen wij u de beschikbare materialen met bijbehorende decor kleuren. Daarnaast wordt uw trap nauwkeuring ingemeten en stellen wij een passende prijsopgave voor u op. Wanneer u daarmee akkoord gaat, dan plannen wij de traprenovatie voor u in.

Stap 3 - Renovatie

Nadat uw traprenovatie is ingepland, zullen onze monteurs op de afgesproken dag en tijd uw trap komen renoveren. Uw traprenovatie zal binnen één dag gerealiseerd worden!

Trapleuning laten plaatsen

Nieuwe trapbekleding in Amersfoort: kies voor een specialist

Het renoveren van dichte trappen en open trappen van beton, steen of hout is hét specialisme van Traprenovatie Expert. Dat doen onze ervaren monteurs al sinds 2010 in Nederland, Vlaanderen en Duitsland. Ook voor een traprenovatie in Amersfoort bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn binnen ons vakgebied tot veel in staat. Iedere esthetische en technische uitdaging pakken wij met beide handen aan.

De opties voor een traprenovatie in Amersfoort op een rij:

 • Voor elke stalen spiltrap of wenteltrap;
 • Voor elke betonnen of houten trap;
 • Voor onderhoudsvrije traprenovatie;
 • Voor natuursteenlook trapbekleding;
 • Voor elke massieve trap;
 • Trapleuningen, LED-verlichting en balustrades die uw trapbekleding compleet maken.

Trap laten bekleden door ervaren professionals

Bij Traprenovatie Expert onderscheiden we ons met de persoonlijke manier waarop wij een traprenovatie in Amersfoort begeleiden en uitvoeren. Dat is de verdienste van ons flexibele team van bevlogen professionals. Vóór, tijdens en na een project zoeken wij op verschillende momenten contact met u. Daarbij houden we de lijnen zo kort mogelijk. Daarnaast informeren wij u over de planning en onze werkwijze zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent.

Op en top afwerking van perfecte kwaliteit

Onze experts houden ervan om te worden uitgedaagd. Elke traprenovatie in Amersfoort brengen wij tot een perfect eindresultaat en ook bijzondere projecten pakken wij graag aan. Bij Traprenovatie Expert staan een fraaie afwerking en op en top kwaliteit hoog in het vaandel. Bij het aanbrengen van trapbekleding in Amersfoort laten wij het absoluut niet na om ons werk naar een hoger plan te tillen, als wij daar kansen voor zien.

Vraag een kosteloose offerte aan voor trapbekleding in Amersfoort

Traprenovatie Expert is een ervaren en enthousiaste expert in het bekleden en renoveren van trappen. Vraag vandaag nog uw kosteloose offerte aan voor een traprenovatie in Amersfoort. U kunt het onderstaande formulier invullen of bellen met: 0475 – 202 046.

Ja, ik wil kosteloos een offerte aanvragen

Traprenovatie Expert informeert u graag over de kosten van uw traprenovatie, vul daartoe onderstaand formulier in.

Veelgestelde vragen in Amersfoort over een traprenovatie

Kan mijn open trap ook worden gerenoveerd?

Dit behoort ook tot de specialismen van Traprenovatie Expert. Op het gebied van een open traprenovatie in Amersfoort zijn er verschillende mogelijkheden. Onze experts vertellen u er graag meer over. Als u dat wenst, is het ook mogelijk om een open trap te transformeren tot een dichte trap.

Wat kost een traprenovatie in Amersfoort door Traprenovatie Expert?

Uw traprenovatie is maatwerk. Iedere trap is immers anders qua opbouw, maatvoering en lengte. Op afspraak bekijken zij samen met u naar de technische mogelijkheden, uw wensen en voorkeuren. Aan de hand van deze gegevens brengen zij een offerte uit. Vervolgens kunt u beslissen of onze monteurs uw trap mogen renoveren.

Welke mogelijkheden zijn er voor onderhoudsvrije traprenovatie?

Traprenovatie Expert renoveert uw bestaande trap met overzettreden van kras- en slijtvaste kunststoffen zoals HPL, PVC en vinyl. Op alle treden van de bestaande trap plaatsen wij nieuwe overzettreden. Dit kan bij open trappen, dichte trappen, spiltrappen en wenteltrappen.