Traprenovatie Amersfoort

Is uw open trap of dichte trap van steen, hout of beton toe aan een renovatie? En wilt u die klus graag uit handen geven? Traprenovatie Expert is gespecialiseerd in traprenovaties met houten overzettreden en onderhoudsvrije materialen. Ook voor een traprenovatie in Amersfoort komen wij graag bij u langs!

Uw trap weer als nieuw

De monteurs van Traprenovatie Expert werken secuur, schoon en snel bij een traprenovatie in Amersfoort. Met als resultaat een prachtige gerenoveerde trap die bij binnenkomst in uw gang of hal meteen in het oog springt.

Laat u vandaag nog adviseren en inspireren door onze trapspecialisten. Een traprenovatie in Amersfoort is meestal klaar binnen één werkdag; zonder dat er hak- of breekwerk aan te pas komt. Een traprenovatie is dus een perfecte keuze als uw (oude) trap niet meer bij uw interieur past of is versleten.

Bewonder een greep uit onze projecten voor inspiratie

Bent u als inwoner van Amersfoort op zoek naar nieuwe trapbekleding? U bent niet de enige. Want veel huizenbezitters zijn u voorgegaan naar volle tevredenheid. Graag tonen wij u verschillende voorbeelden van trappen die wij hebben voorzien van een fraaie uitstraling.

De trappen van Traprenovatie Expert:
 • Binnen 1 dag geïnstalleerd
 • Hoge antislipwaarde
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Binnen 1 dag geïnstalleerd
 • Hoge antislipwaarde
 • Onderhoudsvriendelijk

Een greep uit door ons gerenoveerde trappen

U bent zeker niet de eerste die op zoek is naar een traprenovatie in Amersfoort. Velen gingen u naar volle tevredenheid voor. Hieronder treft u een greep van de projecten die we eerder hebben aangepakt.

Zeer goed en ervaren personeel, keurig opgeleverd

Lubbers
20 september 2023

Keurig gewerkt.

Leon Theunissen
20 september 2023

Geweldig goede service van Mark netjes alles achter gelaten

Nvt
14 september 2023

Prima werk geleverd door Mark; binnen een dag een prachtige trap in betonlook

Tirza van Dongen
11 september 2023

Correct en volgens afspraak de trap gerenoveerd.

Van den Elsen
08 september 2023

PRIma kwaliteit, vriendelijk personeel.

Roest
07 september 2023

Goed werk afgeleverd.

Haverkamp
05 september 2023

Prettige service. Eerste gesprek erg vriendelijk en ook de afhandeling gebeurt netjes. Aflevering ziet er fantastisch uit. Ik zou traprenovatie zeker aanraden.

Sharon de Jong
04 september 2023

Perfect

J.l. Heck
02 september 2023

Vriendelijk personeel. Zeer nauwkeurig en netjes gewerkt. Zeer mooi resultaat

Petra vleeshouwers
01 september 2023

Mooi werk. Goed advies en goed meegedacht over de mogelijkheden. De trap is mooi geplaatst volgens afspraak door erg vriendelijke monteurs. We zijn er blij mee.

Erwin Romijn
31 augustus 2023

Prima kwaliteit. Monteur heeft zeer goed en precies werk geleverd.

van Verseveld
30 augustus 2023

Vakwerk afgeleverd en goed advies gehad

Van Rooij
25 augustus 2023

Blij met onze nieuwe trap! Vakkundig en netjes gewerkt. Vloer op de overloop ook netjes en strak. - afwerkstrips op de overloop hebben schroefgaatjes. Omdat ze geplakt zijn en niet geschroefd hebben we nu strips met gaatjes. Detail waar we niet blij mee zijn.

Ans
07 augustus 2023

2 Open trappen laten bekleden. In 2 dagen was alles klaar. De monteurs waren erg vriendelijk en hebben secuur en netjes gewerkt. Kwaliteit is duidelijk belangrijk. Fam. Nijssen Beesel

Leon Nijssen
05 augustus 2023

goede service, perfecte montage, vriendelijke monteur

Frank
03 augustus 2023

8

M.j. Wensink
02 augustus 2023

Kwam op tijd, vlotte werker, zeer goede ervaring.

Wuts
01 augustus 2023

Zojuist door Mark trap met zijkanten bekleed. Zeer mooi resultaat en complimenten voor Mark

DG
01 augustus 2023

Snel en deskundig geplaatst en naar onze wensen de lampjes geplaatst

Ermans
01 augustus 2023

Helemaal blij met mijn trap. De monteur was erg aardig en werkte snel, netjes en secuur.

L.M.j
31 juli 2023

Zeer deskundige monteur met veel ervaring en meedenken met de klant.

Van Ool
29 juli 2023

Geweldig mooie trap. Is altijd mijn wens geweest.

José
28 juli 2023

Wij zijn helemaal happy met onze nieuwe trap. Super en secuur gewerkt en altijd met ons in overleg. Onze complimenten naar Rob en de hardwerkende Jan en Ton. 👌

L. Deckers-Steijns
28 juli 2023

Overtuigd van ons product?

Wij kunnen ook uw trap in 3 stappen renoveren.

Het renoveren van open of dichte trappen van hout, beton of steen is hét specialisme van Traprenovatie Expert. Kwaliteit staat daarbij voorop. Net dat extra beetje werk om het eindresultaat naar een hoger plan te tillen. Een kwestie van mentaliteit.

Offerte aanvragen

Bekijk deze video

Stap 1 - Offerte aanvragen

De eerste stap is het aanvragen van een offerte. Nadat u de offerte heeft aangevraagd, neemt één van onze experts contact met u op. Indien u geïnteresseerd bent in specifiekere mogelijkheden betreft uw trap, kunt u een kosteloos adviesgesprek inplannen met één van onze adviseurs.

Stap 2 - Adviesgesprek

Tijdens het kosteloos adviesgesprek worden alle mogelijkheden voor uw trap besproken en tonen wij u de beschikbare materialen met bijbehorende decor kleuren. Daarnaast wordt uw trap nauwkeuring ingemeten en stellen wij een passende prijsopgave voor u op. Wanneer u daarmee akkoord gaat, dan plannen wij de traprenovatie voor u in.

Stap 3 - Renovatie

Nadat uw traprenovatie is ingepland, zullen onze monteurs op de afgesproken dag en tijd uw trap komen renoveren. Uw traprenovatie zal binnen één dag gerealiseerd worden!

Nieuwe trapbekleding in Amersfoort: kies voor een specialist

Het renoveren van dichte trappen en open trappen van beton, steen of hout is hét specialisme van Traprenovatie Expert. Dat doen onze ervaren monteurs al sinds 2010 in Nederland, Vlaanderen en Duitsland. Ook voor een traprenovatie in Amersfoort bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn binnen ons vakgebied tot veel in staat. Iedere esthetische en technische uitdaging pakken wij met beide handen aan.

De opties voor een traprenovatie in Amersfoort op een rij:

 • Voor elke stalen spiltrap of wenteltrap;
 • Voor elke betonnen of houten trap;
 • Voor onderhoudsvrije traprenovatie;
 • Voor natuursteenlook trapbekleding;
 • Voor elke massieve trap;
 • Trapleuningen, LED-verlichting en balustrades die uw trapbekleding compleet maken.

Trap laten bekleden door ervaren professionals

Bij Traprenovatie Expert onderscheiden we ons met de persoonlijke manier waarop wij een traprenovatie in Amersfoort begeleiden en uitvoeren. Dat is de verdienste van ons flexibele team van bevlogen professionals. Vóór, tijdens en na een project zoeken wij op verschillende momenten contact met u. Daarbij houden we de lijnen zo kort mogelijk. Daarnaast informeren wij u over de planning en onze werkwijze zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent.

Op en top afwerking van perfecte kwaliteit

Onze experts houden ervan om te worden uitgedaagd. Elke traprenovatie in Amersfoort brengen wij tot een perfect eindresultaat en ook bijzondere projecten pakken wij graag aan. Bij Traprenovatie Expert staan een fraaie afwerking en op en top kwaliteit hoog in het vaandel. Bij het aanbrengen van trapbekleding in Amersfoort laten wij het absoluut niet na om ons werk naar een hoger plan te tillen, als wij daar kansen voor zien.

Vraag een kosteloose offerte aan voor trapbekleding in Amersfoort

Traprenovatie Expert is een ervaren en enthousiaste expert in het bekleden en renoveren van trappen. Vraag vandaag nog uw kosteloose offerte aan voor een traprenovatie in Amersfoort. U kunt het onderstaande formulier invullen of bellen met: 0475 – 202 046.

Ja, ik wil kosteloos een offerte aanvragen

Traprenovatie Expert informeert u graag over de kosten van uw traprenovatie, vul daartoe onderstaand formulier in.

Veelgestelde vragen in Amersfoort over een traprenovatie

Kan mijn open trap ook worden gerenoveerd?

Dit behoort ook tot de specialismen van Traprenovatie Expert. Op het gebied van een open traprenovatie in Amersfoort zijn er verschillende mogelijkheden. Onze experts vertellen u er graag meer over. Als u dat wenst, is het ook mogelijk om een open trap te transformeren tot een dichte trap.

Wat kost een traprenovatie in Amersfoort door Traprenovatie Expert?

Uw traprenovatie is maatwerk. Iedere trap is immers anders qua opbouw, maatvoering en lengte. Op afspraak bekijken zij samen met u naar de technische mogelijkheden, uw wensen en voorkeuren. Aan de hand van deze gegevens brengen zij een offerte uit. Vervolgens kunt u beslissen of onze monteurs uw trap mogen renoveren.

Welke mogelijkheden zijn er voor onderhoudsvrije traprenovatie?

Traprenovatie Expert renoveert uw bestaande trap met overzettreden van kras- en slijtvaste kunststoffen zoals HPL, PVC en vinyl. Op alle treden van de bestaande trap plaatsen wij nieuwe overzettreden. Dit kan bij open trappen, dichte trappen, spiltrappen en wenteltrappen.