Traprenovatie Amersfoort

Is uw open trap of dichte trap van steen, hout of beton toe aan een renovatie? En wilt u die klus graag uit handen geven? Traprenovatie Expert is gespecialiseerd in traprenovaties met houten overzettreden en onderhoudsvrije materialen. Ook voor een traprenovatie in Amersfoort komen wij graag bij u langs!

Uw trap weer als nieuw

De monteurs van Traprenovatie Expert werken secuur, schoon en snel bij een traprenovatie in Amersfoort. Met als resultaat een prachtige gerenoveerde trap die bij binnenkomst in uw gang of hal meteen in het oog springt.

Laat u vandaag nog adviseren en inspireren door onze trapspecialisten. Een traprenovatie in Amersfoort is meestal klaar binnen één werkdag; zonder dat er hak- of breekwerk aan te pas komt. Een traprenovatie is dus een perfecte keuze als uw (oude) trap niet meer bij uw interieur past of is versleten.

Bewonder een greep uit onze projecten voor inspiratie

Bent u als inwoner van Amersfoort op zoek naar nieuwe trapbekleding? U bent niet de enige. Want veel huizenbezitters zijn u voorgegaan naar volle tevredenheid. Graag tonen wij u verschillende voorbeelden van trappen die wij hebben voorzien van een fraaie uitstraling.

De trappen van Traprenovatie Expert:
 • Binnen 1 dag geïnstalleerd
 • Hoge antislipwaarde
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Binnen 1 dag geïnstalleerd
 • Hoge antislipwaarde
 • Onderhoudsvriendelijk

Een greep uit door ons gerenoveerde trappen

U bent zeker niet de eerste die op zoek is naar een traprenovatie in Amersfoort. Velen gingen u naar volle tevredenheid voor. Hieronder treft u een greep van de projecten die we eerder hebben aangepakt.

Zeer tevreden , trap is prachtig , monteurs gezellig en goed!

A van boven
29 februari 2024

Top service volgens afspraak en netjes gewerkt

Mijke
29 februari 2024

Hele fijne ervaring. Snelle service, eerlijk advies, meedenkend en uiteraard zeer tevreden over het resultaat! Zowel de verkoopadviseur als monteur hebben het al met al tot een fijne ervaring en goede aankoop gebracht.

Thijssen/Kockelkorn
16 februari 2024

Vandaag door een vriendelijke medewerker de trap laten renoveren. Dit bedrijf is kundig en zeer aan te bevelen.

Mulders
08 februari 2024

Mooie trap, super gemaakt en vakkundige monteurs!

Van Buggenum
06 februari 2024

Vriendelijke monteur, goede begeleiding in het voortraject, vakkundige montage, keurige afwerking

Jeurissen
25 januari 2024

Keurige vooropname, opname, montage en afhandeling en monteurs weten precies wat ze doen. Vriendelijke mensen. Komen netjes op tijd en ruimen alles op. Vakwerk.

Leuvering
25 januari 2024

Trap in één dag opgeleverd. Ziet er vanaf beneden prachtig uit. Helaas over een paar uur pas goed beloopbaar maar dat hebben we er voor over.

Annemieke Fredrik
25 januari 2024

Zeer mooi resultaat, erg tevreden

Herman Benig
24 januari 2024

Heel goed

Van de zande
18 januari 2024

Wij zijn erg tevreden over de traprenovatie. Binnen een dag werd onze trap omgetoverd van oud en beschadigd naar nieuw en fris! Prachtig resultaat.

Selina
17 januari 2024

Prima traprenovatie,netjes gewerkt en ziet er perfect uit

Marian duquesnoy
10 januari 2024

Vakwerk afgeleverd netjes gewerkt.Echte vaklui.

Gilbert van Leerzem
10 januari 2024

Zeer nette monteurs, werken heel erg netjes. Kiezen ook voor de mooiste oplossingen. Het geheel is een lust voor het oog.

Jannes Kruizinga, Ede
20 december 2023

Goede service van begin tot eind. Er wordt goed meegedacht en overlegd wanneer de situatie veranderd.

Janine Schillings
19 december 2023

Zeer goede en duidelijke service

Remco Klaassen
15 december 2023

Heel goed werk geleverd

J. Hage
13 december 2023

Het huisbezoek was al helemaal top door de verkoper. We konden zelf beslissen wanneer de trap gemaakt zou worden i.v.m de voor-werkzaamheden. Roy en Jack hebben geweldig vakwerk afgeleverd en daar waren we zeer tevreden over. Wat een stel vakmensen!!!

Fam. Doesborg
02 december 2023

Op alle gebied een perfect bedrijf!

Breuer
02 december 2023

Vanaf het moment van verkoop is er goed mee gedacht met ons en de mogelijkheden. Planning verliep volgens schema en we kregen fijne, gezellige monteurs over de vloer. De trap werd perfect afgeleverd. We zijn er heel erg blij mee en raden iedereen traprenovatie expert aan! Het is jammer dat we niet nog een trap te renoveren hebben😉

Ludy Guest
29 november 2023

Goed gemaakt en Ertwin is een heel rustig persoon en werkt secuur

Patrick aan den Waardenburg
24 november 2023

10

Particulier
24 november 2023

Alles fijn afgesproken en mooi afgeleverd

Flynn Custers
21 november 2023

Goed advies, goed uitgevoerd, erg mooi resultaat

Luuk B
15 november 2023

Overtuigd van ons product?

Wij kunnen ook uw trap in 3 stappen renoveren.

Het renoveren van open of dichte trappen van hout, beton of steen is hét specialisme van Traprenovatie Expert. Kwaliteit staat daarbij voorop. Net dat extra beetje werk om het eindresultaat naar een hoger plan te tillen. Een kwestie van mentaliteit.

Offerte aanvragen

Bekijk deze video

Stap 1 - Offerte aanvragen

De eerste stap is het aanvragen van een offerte. Nadat u de offerte heeft aangevraagd, neemt één van onze experts contact met u op. Indien u geïnteresseerd bent in specifiekere mogelijkheden betreft uw trap, kunt u een kosteloos adviesgesprek inplannen met één van onze adviseurs.

Stap 2 - Adviesgesprek

Tijdens het kosteloos adviesgesprek worden alle mogelijkheden voor uw trap besproken en tonen wij u de beschikbare materialen met bijbehorende decor kleuren. Daarnaast wordt uw trap nauwkeuring ingemeten en stellen wij een passende prijsopgave voor u op. Wanneer u daarmee akkoord gaat, dan plannen wij de traprenovatie voor u in.

Stap 3 - Renovatie

Nadat uw traprenovatie is ingepland, zullen onze monteurs op de afgesproken dag en tijd uw trap komen renoveren. Uw traprenovatie zal binnen één dag gerealiseerd worden!

Nieuwe trapbekleding in Amersfoort: kies voor een specialist

Het renoveren van dichte trappen en open trappen van beton, steen of hout is hét specialisme van Traprenovatie Expert. Dat doen onze ervaren monteurs al sinds 2010 in Nederland, Vlaanderen en Duitsland. Ook voor een traprenovatie in Amersfoort bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn binnen ons vakgebied tot veel in staat. Iedere esthetische en technische uitdaging pakken wij met beide handen aan.

De opties voor een traprenovatie in Amersfoort op een rij:

 • Voor elke stalen spiltrap of wenteltrap;
 • Voor elke betonnen of houten trap;
 • Voor onderhoudsvrije traprenovatie;
 • Voor natuursteenlook trapbekleding;
 • Voor elke massieve trap;
 • Trapleuningen, LED-verlichting en balustrades die uw trapbekleding compleet maken.

Trap laten bekleden door ervaren professionals

Bij Traprenovatie Expert onderscheiden we ons met de persoonlijke manier waarop wij een traprenovatie in Amersfoort begeleiden en uitvoeren. Dat is de verdienste van ons flexibele team van bevlogen professionals. Vóór, tijdens en na een project zoeken wij op verschillende momenten contact met u. Daarbij houden we de lijnen zo kort mogelijk. Daarnaast informeren wij u over de planning en onze werkwijze zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent.

Op en top afwerking van perfecte kwaliteit

Onze experts houden ervan om te worden uitgedaagd. Elke traprenovatie in Amersfoort brengen wij tot een perfect eindresultaat en ook bijzondere projecten pakken wij graag aan. Bij Traprenovatie Expert staan een fraaie afwerking en op en top kwaliteit hoog in het vaandel. Bij het aanbrengen van trapbekleding in Amersfoort laten wij het absoluut niet na om ons werk naar een hoger plan te tillen, als wij daar kansen voor zien.

Vraag een kosteloose offerte aan voor trapbekleding in Amersfoort

Traprenovatie Expert is een ervaren en enthousiaste expert in het bekleden en renoveren van trappen. Vraag vandaag nog uw kosteloose offerte aan voor een traprenovatie in Amersfoort. U kunt het onderstaande formulier invullen of bellen met: 0475 – 202 046.

Ja, ik wil kosteloos een offerte aanvragen

Traprenovatie Expert informeert u graag over de kosten van uw traprenovatie, vul daartoe onderstaand formulier in.

Veelgestelde vragen in Amersfoort over een traprenovatie

Kan mijn open trap ook worden gerenoveerd?

Dit behoort ook tot de specialismen van Traprenovatie Expert. Op het gebied van een open traprenovatie in Amersfoort zijn er verschillende mogelijkheden. Onze experts vertellen u er graag meer over. Als u dat wenst, is het ook mogelijk om een open trap te transformeren tot een dichte trap.

Wat kost een traprenovatie in Amersfoort door Traprenovatie Expert?

Uw traprenovatie is maatwerk. Iedere trap is immers anders qua opbouw, maatvoering en lengte. Op afspraak bekijken zij samen met u naar de technische mogelijkheden, uw wensen en voorkeuren. Aan de hand van deze gegevens brengen zij een offerte uit. Vervolgens kunt u beslissen of onze monteurs uw trap mogen renoveren.

Welke mogelijkheden zijn er voor onderhoudsvrije traprenovatie?

Traprenovatie Expert renoveert uw bestaande trap met overzettreden van kras- en slijtvaste kunststoffen zoals HPL, PVC en vinyl. Op alle treden van de bestaande trap plaatsen wij nieuwe overzettreden. Dit kan bij open trappen, dichte trappen, spiltrappen en wenteltrappen.