9.5 / 10 457 reviews 
  òf   Bel mij
DÉ EXPERTS IN TRAPRENOVATIE

Houten overzettreden

Voor als u van echt hout houdt.

Niets zo persoonlijk als smaak en stijl. De een houdt van kunststof. De ander zweert bij hout. Vergelijk het met de voorkeur voor laminaat of parket. Natuurlijk kunnen wij uw bestaande trap ook bekleden met houten overzettreden. De werkwijze is hetzelfde als bij traptreden van HPL. Alleen krijgt u nu massief houten traptreden, uitgevoerd in de houtsoort van uw keuze. Houd er wel rekening mee dat een houten trap altijd vraagt om onderhoud.

Voor ieder budget is er wel een houtsoort beschikbaar. Van Frans eiken, kersen en beuken tot wengé en diverse soorten hardhout. Traprenovatie Expert werkt uitsluitend met de hoogste kwaliteit houten overzettreden. Dat zijn wij aan onze stand verplicht. Vertel ons uw voorkeur en wij creëren met onze traprenovatie voor u de gewenste beleving.

Afwerking van het hout

Weet u al welke houtsoort het gaat worden? Dan heeft u ook nog eens de keuze uit een aantal afwerkingsmogelijkheden. U kunt de traptreden naadloos laten, of eventueel voorzien van een rubberen strip of smal aluminium profiel.

Ook kunnen wij door middel van schrapen of verouderen de structuur van het hout beïnvloeden. Houten overzettreden kunnen in elke gewenste kleur worden geolied. Om uw gerenoveerde trap in goede staat te houden, moet u dit regelmatig herhalen.

  • Binnen 1 dag geïnstalleerd
  • Geen hak- en breekwerk
  • UNIEK: 20 jaar garantie
  • Scherpe prijs- / kwaliteitverhouding
  • Onderhoudsvriendelijk
Heeft u een idee voor uw trap?

Vestiging

Traprenovatie Expert BV

Hoofdstraat 62
6051 AM Maasbracht
Nederland

Postadres
Postbus 7246
6050 AE Maasbracht
Nederland