9.4 / 10
  òf   Bel mij
DÉ EXPERTS IN TRAPRENOVATIE

Werkwijze traprenovatie

Snel, secuur en zonder overlast.

Zo werkt Traprenovatie Expert.

Een traprenovatie is absoluut geen grote ingreep. Dit in tegenstelling tot het laten maken en plaatsen van een compleet nieuwe trap. Traprenovatie Expert werkt snel, schoon en secuur. Bij renovaties met overzettreden van hout of HPL zijn we zelfs binnen één dag klaar. En het mooiste van alles is: u hoeft zelf niets te doen. Niet ervoor, niet tijdens en niet na onze werkzaamheden. Wat dat laatste betreft: alleen als u kiest voor houten overzettreden, moet u het hout regelmatig behandelen.

Werkwijze bij overzettreden van HPL of hout

Besluit u om een traprenovatie te laten uitvoeren door Traprenovatie Expert? Dan komt een van onze adviseurs graag bij u langs om uw wensen door te spreken. Tijdens dat gesprek meten wij direct uw trap op. Gaat u akkoord met onze offerte, dan plannen wij de traprenovatie bij u in.

Op de afgesproken dag en tijd komen onze monteurs uw trap renoveren. Zij werken vanuit hun be-drijfsbus die als mobiele werkplaats is ingericht. HPL en houten overzettreden worden altijd ter plekke op maat gezaagd. Dat gebeurt trede voor trede. Het zaagwerk wordt altijd buiten uitgevoerd, zodat u er binnen geen last van heeft. De overzettreden worden vervolgens snel en secuur gemonteerd, zodat uw nieuwe trap binnen één dag klaar is.

Werkwijze bij HPL-bloktreden en overzettreden van dunsteen

Heeft u een stalen spiltrap of kiest u voor een renovatie met overzettreden van dunsteen? Dan werken wij bij de montage op een iets andere manier. HPL-bloktreden en dunsteen kunnen namelijk niet ter plekke worden bewerkt.

Natuurlijk heeft u ook in dit geval een eerste gesprek met onze adviseur. Onze monteurs komen ver-volgens twee keer bij u langs. De eerste keer om mallen te maken van de traptreden. De tweede keer om de HPL-bloktreden of dunsteen overzettreden te monteren. Ook dat gebeurt op een manier die voor ons vanzelfsprekend is: snel, schoon en secuur.

Heeft u een idee voor uw trap?

 

Adviesgesprek aan huis

Om ook in uw situatie tot een goed advies te komen, werkt Traprenovatie Expert op basis van een kosteloos adviesgesprek.

Een van onze adviseurs komt bij u thuis en bespreekt samen met u en uw partner de wensen, voorkeuren en mogelijkheden met uw trap. Aan de hand van productvoorbeelden demonstreren wij het materiaal en de verschillende kleuren.

Zo kiest u samen met onze adviseur de traprenovatie die perfect bij u en uw interieur past.

Afspraak maken

Voordelen

  • Geen onderhoud nodig (schuren/ schilderen etc.)
  • Gemakkelijk te reinigen
  • 20 jaar fabrieksgarantie = commerciële kwaliteit
  • Verkrijgbaar in vele kleurdecoren
  • Toepasbaar op vrijwel elke trap (hout, beton of steen)

Social media

           

Meer informatie nodig?

  òf   Bel mij