9.5 / 10 456 reviews 
  òf   Bel mij
DÉ EXPERTS IN TRAPRENOVATIE

Werkwijze traprenovatie

Snel, secuur en zonder overlast.

Zo werkt Traprenovatie Expert.

Een traprenovatie is absoluut geen grote ingreep. Dit in tegenstelling tot het laten maken en plaatsen van een compleet nieuwe trap. Traprenovatie Expert werkt snel, schoon en secuur. Bij renovaties met overzettreden van hout of HPL zijn we zelfs binnen één dag klaar. En het mooiste van alles is: u hoeft zelf niets te doen. Niet ervoor, niet tijdens en niet na onze werkzaamheden. Wat dat laatste betreft: alleen als u kiest voor houten overzettreden, moet u het hout regelmatig behandelen.

Werkwijze bij overzettreden van HPL of hout

Besluit u om een traprenovatie te laten uitvoeren door Traprenovatie Expert? Dan komt een van onze adviseurs graag bij u thuis om uw wensen door te nemen. Tijdens dat gesprek meten wij direct uw trap op. Gaat u akkoord met onze offerte, dan plannen wij de traprenovatie voor u in.

Op de afgesproken dag en tijd komen onze monteurs uw trap renoveren. Zij werken vanuit hun bedrijfsbus die als mobiele werkplaats is ingericht. HPL en houten overzettreden worden altijd ter plekke op maat gezaagd. Dat gebeurt trede voor trede. Het zaagwerk wordt altijd buiten uitgevoerd, zodat u er binnen geen last van heeft. De overzettreden worden vervolgens snel en secuur gemonteerd, zodat uw nieuwe trap binnen één dag klaar is.

Werkwijze bij HPL-bloktreden

Heeft u een open wenteltrap? Dan werken wij tijdens de montage op een iets andere manier. HPL-bloktreden kunnen namelijk niet ter plekke worden bewerkt.

Natuurlijk heeft u ook in dit geval een eerste gesprek met onze adviseur. Onze monteurs komen vervolgens twee keer bij u thuis.
De eerste keer om mallen van de traptreden te maken. De tweede keer om de HPL-bloktredente monteren.
Ook dat gebeurt op een manier die voor ons vanzelfsprekend is: snel, proper en nauwkeurig.

Lees meer

Voordelen

  • Geen onderhoud nodig (schuren/ schilderen etc.)
  • Gemakkelijk te reinigen
  • 20 jaar fabrieksgarantie = commerciële kwaliteit
  • Verkrijgbaar in vele kleurdecoren
  • Toepasbaar op vrijwel elke trap (hout, beton of steen)
Heeft u een idee voor uw trap?

Adviesgesprek aan huis

Om ook in uw situatie tot een goed advies te komen, werkt Traprenovatie Expert op basis van een kosteloos adviesgesprek.

Een van onze adviseurs komt bij u thuis en bespreekt samen met u en uw partner de wensen, voorkeuren en mogelijkheden met uw trap. Aan de hand van productvoorbeelden demonstreren wij het materiaal en de verschillende kleuren.

Zo kiest u samen met onze adviseur de traprenovatie die perfect bij u en uw interieur past.

Afspraak maken

Review

Een en al lof, zowel de verkoper als de monteur in een woord geweldig?

Frans van Gils 20 01 2021

Vestiging

Traprenovatie Expert BV

Hoofdstraat 62
6051 AM Maasbracht
Nederland

Postadres
Postbus 7246
6050 AE Maasbracht
Nederland