9.5 / 10 457 reviews 
  òf   Bel mij
DÉ EXPERTS IN TRAPRENOVATIE

Traprenovatie met Vinyl

Onderhoudsvrij en naadloos afgewerkt.

De overzettreden van Vinyl worden naadloos afgewerkt. Dit betekent dat er geen losse verbinding zit tussen het loopvlak en het neuselement van de treden, iets dat bij de meeste andere aanbieders wel het geval is. Deze kunststofsoort heeft een zachte onderkant met geschuimde rug. Dit zorgt ervoor dat Vinyl-overzettreden comfortabel en soepel aanvoelen. De Vinyl overzettreden werken overigens ook geluiddempend!

Onze Vinyl-treden worden machinaal geproduceerd en zijn naadloos. Doordat een naad ontbreekt, krijgen stof en vuil geen kans om zich te 'verstoppen'. En u heeft nagenoeg geen werk om uw trap schoon te houden.

De Vinyl-overzettreden van Traprenovatie Expert worden geproduceerd volgens de strenge normen van Blaue Engel. Dit Duitse instituut waarborgt dat een eindproduct niet schadelijk is voor de volksgezondheid en wordt dus uitvoerig getest. Deze kwaliteit onderstrepen wij graag met standaard 20 jaar garantie.

Op dit moment kunnen wij onze Vinyl-overzettreden leveren in 10 kleuren. In de toekomst zullen wij ons kleurengamma verder uitbreiden.

  • Binnen 1 dag geïnstalleerd
  • Geen hak- en breekwerk
  • UNIEK: 20 jaar garantie
  • Scherpe prijs- / kwaliteitverhouding
  • Onderhoudsvriendelijk
Heeft u een idee voor uw trap?

Vestiging

Traprenovatie Expert BV

Hoofdstraat 62
6051 AM Maasbracht
Nederland

Postadres
Postbus 7246
6050 AE Maasbracht
Nederland