9.5 / 10 467 reviews 
  òf   Bel mij
DÉ EXPERTS IN TRAPRENOVATIE

Trapleuningen, balustrades en led-verlichting.

Accessoires en extra's om uw traprenovatie helemaal af te maken.

Natuurlijk draait het om uw trap. Die moet er als nieuw uit komen te zien. En daarom vraagt u Traprenovatie Expert. Een dichte trap renoveren wij met overzettreden, onderlatten en stootborden van HPL, massief hout of dunsteen. Heeft u een open houten trap, dan zijn er nog meer mogelijkheden. Wij kunnen uw trap dan enkelzijdig (alleen loopvlak en voorkant) of volledig rondom bekleden. Ook kunt u ervoor kiezen om uw trap dicht te laten maken. Voor alle traprenovaties geldt, dat wij ook de zijkanten van de trap en de overloop kunnen uitvoeren in hetzelfde materiaal.

Om uw project helemaal af te maken, bieden wij u een uitgebreid assortiment aan trapleuningen, balustrades en LED-verlichting.

Trapleuningen

Een gerenoveerde trap kan eigenlijk niet zonder een nieuwe trapleuning. Trapleuningen leveren wij in alle soorten, maten en materialen. Bijvoorbeeld uitgevoerd in RVS, in modern gewalst staal of in de houtsoort die u wenst. Of voor u op maat gemaakt, in dezelfde HPL-kunststof als de overzettreden.

Balustrades

Ook een balustrade is onlosmakelijk verbonden met een trap. Veel van onze klanten besluiten dan ook om tijdens de traprenovatie een nieuwe balustrade te laten plaatsen. Er ontstaat zo een mooi en sluitend geheel. Balustrades kunnen wij leveren in RVS, gewalst staal of HPL-kunststof (identiek aan de kleur van de overzettreden).

LED-verlichting

Met ingebouwde LED-verlichting verhoogt u de sfeer én veiligheid op en rondom uw vernieuwde trap. Wij kunnen LED-verlichting op verschillende plekken inbouwen. Bijvoorbeeld aan de onderkant van de traptreden of in de zijkanten van de trap. Een exclusieve optie is het inbouwen van LED-verlichting in de trapleuning. Via bewegingssensoren kan de LED-verlichting automatisch worden ingeschakeld. Daarbij kunt u kiezen voor warm geel licht of koel wit licht.

  • Binnen 1 dag geïnstalleerd
  • Geen hak- en breekwerk
  • UNIEK: 20 jaar garantie
  • Scherpe prijs- / kwaliteitverhouding
  • Onderhoudsvriendelijk
Heeft u een idee voor uw trap?

Vestiging

Traprenovatie Expert BV

Hoofdstraat 62
6051 AM Maasbracht
Nederland

Postadres
Postbus 7246
6050 AE Maasbracht
Nederland