9.5 / 10 456 reviews 
  òf   Bel mij
DÉ EXPERTS IN TRAPRENOVATIE

Spiltrap renovatie

Onderhoudsvrije bloktreden (HPL) voor spiltrappen.

Dé renovatieoplossing voor open trappen van staal.

Staat in uw huis een stalen spiltrap? Tot voor kort was het niet mogelijk om dit soort open trappen te renoveren. En dus bedacht Traprenovatie Expert daar iets op. Als enige aanbieder in de Benelux kunnen wij uw spiltrap of wenteltrap renoveren met HPL-bloktreden. Een onderhoudsvrij concept dat wij in eigen huis hebben ontwikkeld. En in uw huis uitvoeren zonder hak- en breekwerk en zonder overlast.

Een spiltrap of wenteltrap kan niet worden gerenoveerd met behulp van overzettreden. Daarom maken wij in dat geval de traptreden gewoon na. Niet van hout, maar van de onderhoudsvrije kunststof HPL. Van de bestaande houten traptreden maken wij mallen tot op de millimeter nauwkeurig. Op basis van deze mallen worden de HPL-bloktreden geproduceerd. Daarna is het een kwestie van de oude traptreden losschroeven en de nieuwe traptreden monteren.

Renoveren met HPL-bloktreden is een snelle en effectieve manier om een stalen spiltrap te moderniseren. Het eindresultaat is fraai en past bij de nieuwe tegels en strak gestucte muren in uw hal. En dat zonder schuren, schilderen of andere werkzaamheden waar u misschien tegenop ziet.

Bovendien kunnen wij de nieuwe HPL-bloktreden inmeten tot tegen de muur, waardoor de verloren ruimte tussen muur en traptreden mooi wordt opgevuld. Het levert een breder loopvlak op en is ook nog eens veiliger, zeker met kleine kinderen. Met een nieuwe balustrade en trapleuning maken wij de metamorfose indien gewenst voor u compleet.

  • Binnen 1 dag geïnstalleerd
  • Geen hak- en breekwerk
  • UNIEK: 20 jaar garantie
  • Scherpe prijs- / kwaliteitverhouding
  • Onderhoudsvriendelijk
Heeft u een idee voor uw trap?

Vestiging

Traprenovatie Expert BV

Hoofdstraat 62
6051 AM Maasbracht
Nederland

Postadres
Postbus 7246
6050 AE Maasbracht
Nederland