9.6 / 10 436 reviews 
  òf   Bel mij
DÉ EXPERTS IN TRAPRENOVATIE

Klantreviews

Lees hieronder wat onze klanten van ons (werk & service) vinden, welk u voor zijn gegaan!

Schrijf een review
 
 8 / 10    4

Van verkoop tot montage erg te vreden over de verloop van zaken !

 8 / 10    Dhr Eberson
27-11-2020
 
 8 / 10    4

Alles naar tevredenheid afgehandeld

 8 / 10    Phia.van.Pol
25-11-2020
 
 10 / 10    5

Perfect vakmanschap! Helemaal naar wens gedaan en alles netjes achtergelaten. Goede muziek ook ?

 10 / 10    Rokx
24-11-2020
 
 10 / 10    5

Ik ben erg tevreden over het totale proces van intake tot en met montage. Alles helemaal conform afspraak. Monteur levert vakkundig werk en ruimt ook nog eens alles netjes op!

 10 / 10    Vivian
24-11-2020
 
 9 / 10    5

Heel vriendelijke monteurs die heel goed werk hebben afgeleverd. De 2 trappen zien er heel mooi uit, ben er heel blij mee.

 9 / 10    D. Janssen
23-11-2020
 
 8 / 10    4

Ziet er prima uit. Vriendelijke nette werklui. Erg blij met het resultaat.

 8 / 10    Engelen
20-11-2020
 
 8 / 10    4

Zeer tevreden over de werkzaamheden die zijn gedaan. Prima monteurs. Prachtig resutaat geworden. Heel bij mee Zeker een aanrader.

 8 / 10    Van Dorst
20-11-2020
 
 9 / 10    5

Prettige samenwerking zowel met de adviseur en met de monteurs. en het eind resultaat is mooi geworden.

 9 / 10    Fam Janssen
18-11-2020
 
 9 / 10    5

Na 25 jaar tapijt op de trap overgegaan op HPL. Super zoals de monteur (Dennis) de trap heeft gemonteerd. Ook de afwerking echt mooi. Een aanrader dus. Nu alleen nog wennen aan de (automatische) verlichting ?.

 9 / 10    Ronald
11-11-2020
 
 9 / 10    5

Ik ben supertevreden over het product, hoe de monteur tewerk is geweest: snel, efficiënt, nauwkeurig, vriendelijk. De afwerking is prachtig! Ik ben een tevreden klant!

 9 / 10    Linda Lopez de Fretes
10-11-2020
 
 10 / 10    5

Top ervaring. Keurig gewerkt en mooi eindresultaat.

 10 / 10    Bram Kleijnen
03-11-2020
 
 10 / 10    5

Meer dan tevreden.De trap ziet er fantastisch mooi uit. Eerste klas vakman. Blij dat wij bij jullie de trap hebben laten renoveren.

 10 / 10    Augustijn J.G.M.
03-11-2020
 
 10 / 10    5

Van begin tot het eind fantastisch geholpen gesprek vooraf perfect plaatsing groot succes. Traprenovatie bedankt voor de goede zorgen.

 10 / 10    Bloks
01-11-2020
 
 10 / 10    5

Perfecte renovatie van onze trap en wangen, benedenhal en overloop met leuningen! Vakbekwame monteurs Jan en Sammy, hebben twee dagen onafgebroken doorgewerkt met een perfect eindresultaat!

 10 / 10    Familie R. Gorseling
27-10-2020
 
 10 / 10    5

Hele mooie trap en vloer. Alles netjes gedaan, er werd veel moeite gedaan om dingen naar onze zin te krijgen Chapeau!! Echt een super ervaring

 10 / 10    Alex Terng
21-10-2020
 
 7 / 10    4

Helemaal super

 7 / 10    Van goor
16-10-2020
 
 10 / 10    5

Vakwerk afgeleverd. Trappen zien er super goed uit. Strak tegen de wangen,muur. Goed overleg over afwerkstrip bij bovenste trap hoe deze te maken. Netjes buiten de stoep weer achter gelaten. Draden verlichting netjes in berging gelegd.

 10 / 10    De Koning
16-10-2020
 
 10 / 10    5

Zeer tevreden van verkoop tot en met de montage

 10 / 10    Fox
14-10-2020
 
 10 / 10    5

Gewoon geweldig. Van advies(Marc Vijgen) tot de afwerking. Top monteurs Jan en Sammy. Geweldig eindresultaat.

 10 / 10    Holger Trompetter
13-10-2020
 
 10 / 10    5

Een hele prettige ervaring. De trap is ontzettend mooi geworden. Alles is vooraf duidelijk gecommuniceerd en nagekomen. De monteur was erg enthousiast en vakkundig. Absoluut een aanrader dus!

 10 / 10    Lijon Evers
13-10-2020
 
 8 / 10    4

Fijne bespreking met de installateur die ook met een correcte oplossing gekomen is. Top afwerking

 8 / 10    Dieter De Grande
08-10-2020
 
 10 / 10    5

Correcte en nette af- en oplevering... resultaat volledig naar tevredenheid en zoals verwacht..

 10 / 10    Hub Philippens
06-10-2020
 
 10 / 10    5

Super resultaat, goed en zeer klantvriendelijk . Van begin tot eind een top ervaring.

 10 / 10    Erik lauwerijssen
06-10-2020
 
 10 / 10    5

Top werk geleverd door Henk. Aardige man die zeer vakbekwaam is. Daarnaast zeer vriendelijk en heeft overal een oplossing voor in gedachte

 10 / 10    Mevrouw Schenk
05-10-2020
 
 9 / 10    5

Supernetjes en op tijd. Prachtige trap geworden ondanks dat er zich een ‘lastig latje’ voordeed. Zeer vriendelijke en vrolijke Erwin die professioneel werk afleverde. Erg blijk mee.

 9 / 10    Edith Nagel
05-10-2020
 
 9 / 10    5

Uitstekende service, professioneel en vriendelijk. Kwaliteit in plaatsing en afwerking,

 9 / 10    Selle
02-10-2020
 
 10 / 10    5

Wij zijn heel tevreden voordat betreft de de vertegenwoordig Michel en de zeer vakbekwame Erwin die zeer nauwkeurig vakwerk heeft geleverd ben zeer tevreden . Grote kwaliteit.

 10 / 10    J.van Gerwen
02-10-2020
 
 10 / 10    5

Alles super goed verlopen. Keurig gemonteerd en alles schoon achter gelaten. Zeer tevreden.

 10 / 10    Gerard van Alem
30-09-2020
 
 10 / 10    5

We zijn vanaf het begin vanaf het proces volledig meegenomen. Het begin gesprek was heel compleet en zijn we volledig geïnformeerd. Ook het contact tussendoor was prettig. De trap is geplaatst in tweedaagse waarbij de gehele trap is meegenomen. Ziet er prachtig uit nu! Gezet door echte vakmannen die ook netjes met ons communiceerde

 10 / 10    Nadine van Geersdaele
24-09-2020
 
 10 / 10    5

Prettig, Erwin vond ik zeer toegewijd

 10 / 10    Annemiek
24-09-2020
 
 10 / 10    5

Super tevreden alles perfect afgeleverd

 10 / 10    M Hurxkens
16-09-2020
 
 7 / 10    4

We zijn blij met de werkwijze, service en de communicatie. De gemaakte afspraken zijn ook nagekomen. We hebben jammer genoeg wel lang moeten wachten voordat we aan de beurt waren, maar het was het wachten wel waard.

 7 / 10    Shagita Soekhoe
09-09-2020
 
 1 / 10    1

Kon niet eens een afspraak gemaakt krijgen. Vragen ze of je een partner hebt, als het antwoord “ja” is dan moet je beiden bij de afspraak zijn, geen uitzonderingen. Van de zotte dat een bedrijf denkt uit te kunnen maken hoe de rol/werkverdeling is in je relatie. Dan niet, 10 andere bedrijven die de klus wel willen!

 1 / 10    Pim
02-09-2020
 
 10 / 10    5

Zeer professionele en aardige en zeer netjes werkende installateur Dennis heeft mijn trap gerenoveerd. Het advies was precies wat ik wilde en ik ben erg tevreden. De wangen werden goed en zeer netjes afgewerkt.

 10 / 10    Ada Duijf
02-09-2020
 
 10 / 10    5

vandaag trap volledig klaar,zeer proffesioneel afgewerkt ben voor 100% tevreden,alles proper achtergelaten,raad dit bedrijf zeker aan ,

 10 / 10    rudy moons
02-09-2020
 
 10 / 10    5

Goed gesprek vooraf, wordt echt meegedacht. Bij montage zijn de heren op tijd aanwezig en gaan vlot en netjes aan het werk. Omdat er 2 heren waren ging de montage heel vlot en waren ze voor de middag al klaar. Super netjes geregeld en een mooi product.

 10 / 10    Teurlings
02-09-2020
 
 10 / 10    5

Zeer prettig contact, goede communicatie en goed vakmanschap

 10 / 10    Sieben
01-09-2020
 
 7 / 10    4

We zijn heel tevreden over de werken die zijn uitgevoerd. Bedankt voor de fijne samenwerking!

 7 / 10    Mario Pollaris
28-08-2020
 
 10 / 10    5

Vandaag hebben we de nieuwe trap geplaatst gekregen van trap renovatie expert. Wat is deze mooi geworden, boven verwachting. Vanaf het eerst gesprek tot aan de oplevering perfect afgehandeld. De verkoper was eerlijk, dacht niet aan geld maar dacht mee met ons over de mogelijkheden en of deze ook zin hadden. Afspraak gemaakt en de communicatie verliep goed, op tijd de factuur gekregen zodat deze betaald kon worden. De persoon die de trap geplaatst heeft ging professioneel en netjes te werk. Heeft keurig alles opgeruimd en was op tijd aanwezig. Vrolijke man en heeft alles goed uitgelegd. Chapeau voor trap renovatie expert Lees volledig +

 10 / 10    Michel Kuijpers
24-08-2020
 
 10 / 10    5

Goed werk geleverd netjes en profesioneel. Ook monteurs vriendelijk

 10 / 10    V geel
14-08-2020
 
 10 / 10    5

Van begin tot eind echt super geregeld, van info en order tot aan de reparatie erg blij met onze ‘nieuwe’ trap'

 10 / 10    A Bosmans
11-08-2020
 
 7 / 10    4

Zeer netjes af/gewerkt

 7 / 10    W. Boon
07-08-2020
 
 10 / 10    5

Ziet er netjes uit er is ook netjes gewerkt en opgeruimd. Ben goed geholpen door de medewerkers. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen.

 10 / 10    Anita gashi
04-08-2020
 
 10 / 10    5

Goede ervaring, goede service, prettige medewerkers. Alles is netjes en vlot gedaan.

 10 / 10    Munneke
30-07-2020
 
 10 / 10    5

Goed geadviseerd door verkoper en erg aardige monteurs. We zijn zeer tevreden over het resultaat.Top afgeleverd!

 10 / 10    De Gram
29-07-2020
 
 9 / 10    5

prima van het begin tot het eind!

 9 / 10    H. Van Loon
24-07-2020
 
 10 / 10    5

Een goed bedrijf als je ons vraagt! Goed advies gekregen, aardige dames van de klantenservice (netjes gebeld om de afspraak te bevestigen + achteraf gebeld om te vragen hoe de trap bevalt) en wat een vakwerk heeft Dennis geleverd! Bedankt!!

 10 / 10    Van den Oort
17-07-2020
 
 10 / 10    5

ruud bedankt voor het mooie resultaat en de gezelligheid

 10 / 10    beekmans
17-07-2020
 
 8 / 10    4

Prima werk geleverd

 8 / 10    R Derix
15-07-2020
 
 10 / 10    5

Bij ons zijn deze week door Traprenovatie Expert twee trappen "bekleed". Wat zijn ze prachtig geworden!! Advies gesprek met vele voorbeelden en keuzes en de plaatsing erg snel en netjes. Er wordt netjes gewerkt en je huis ook opgeruimd en schoon achtergelaten. Albert, bedankt! Wij genieten van de prachtige trappen.

 10 / 10    van der Holst
10-07-2020

Vestiging

Traprenovatie Expert BV

Hoofdstraat 62
6051 AM Maasbracht
Nederland

Postadres
Postbus 7246
6050 AE Maasbracht
Nederland