9.4 / 10
  òf   Bel mij
DÉ EXPERTS IN TRAPRENOVATIE

Klantreviews

Lees hieronder wat onze klanten van ons (werk & service) vinden, welk u voor zijn gegaan!

Schrijf zelf een review
 
10 / 10

Vakwerk, keurig opgeleverd en het ziet er geweldig uit! Complimenten aan de monteur.

P.Driessen
02-02-2018
 
10 / 10

Keurig en snel gewerkt. Resultaat ziet er prima uit.

Management en Support
29-01-2018
 
10 / 10

Super geworden ,sehr zu empfehlen! Sehr freundliches Personal!

Deerno e./v. weijkamp
26-01-2018
 
10 / 10

Schitterend werk geleverd. Vriendelijke monteur, op tijd begonnen met de werken.

Goetinck Brigitte
19-01-2018
 
10 / 10

Super Treppe. Qualitativ hochwertige Arbeit. Sehr freundliches , kompetentes Personal. Klasse!!

Feuser
15-01-2018
 
10 / 10

Wij zijn super tevreden hoe alles is gegaan. Wat een leuk personeel hebben ze! Wat een vrolijke mensen! Ik kan ze iedereen aanraden!!!!

Amina Djukic
11-01-2018
 
8 / 10

Ik kan alleen maar heel positief zijn over dit bedrijf. Zowel over het voortraject, de uitvoering als de nazorg. Enige minpuntje: de verkoper heeft mij iets verkocht wat niet uitvoerbaar was. Jammer. Ik bleef in eerste instantie met een kater achter. Had hij mij meteen verteld dat het niet kon, had ik mij er ook niet op verheugd. Trapexpert heeft dit overigens naar volle tevredenheid afgehandeld.

Jeanne Beelen
22-12-2017
 
8 / 10

Vriendelijke en capabele service

Anoniem
20-12-2017
 
10 / 10

Prettige, vakkundige monteur, die snel en goed werk heeft geleverd. Wij zijn tevreden!

Rameckers
20-12-2017
 
2 / 10

Denk goed na voordat je met Traprenovatie Expert een overeenkomst afsluit. Aan de buitenkant lijkt Traprenovatie expert een bedrijf wat graag bij jou een trap wilt komen plaatsen. Met mooie kreten zoals 20 jaar garantie op de renovatie geplaatst door vakkundig materiaal en het beste materiaal. Echter zodra je vragen begint te stellen over deze “ mooie kreten “ begint men terug te deinzen en zelfs vijandig over te komen. Zoals mij is overkomen met een medewerker van traprenovatie expert in de fluweelgrotten van valkenburg. Vragen over de eigen voorwaarden op hun eigen website werden neergezet als nonsens. Het is duidelijk dat de medewerkers van traprenovatie expert geen ervaring hebben met klanten die wel duidelijkheid willen over afspraken. Traprenovatie expert heeft daarnaast duidelijk laten weten in een persoonlijk boodschap dat zij niet gediend zijn van klanten welke specifieke vragen stellen over de afspraken tussen bedrijf en klant. Een traprenovatie is duur en het moet een goed doordacht besluit zijn.

Wei
12-12-2017
 
8 / 10

Trap is erg mooi geworden, minpuntje is lange tijd tussen bestelling en realisatie

Anoniem
19-12-2017
 
8 / 10

De gehele uitvoering verlopen volgens planning

Van de Berg
17-12-2017
 
10 / 10

Wij zijn zeer tevreden over Traprenovatie Expert. De prima afwerking , het nakomen van afspraken, de manier van werken zijn allemaal pluspunten voor dit bedrijf. Prijs/kwaliteit is prima.

P.THEUNISSEN
15-12-2017
 
10 / 10

Mooie trap gekregen. Tevreden.

Boereboom
15-12-2017
 
10 / 10

Ben een tevreden klant. De trap is mooi afgewerkt, ook mooi gekit.

R. Spijker
15-12-2017
 
10 / 10

9

Familie Blommerde
01-12-2017
 
10 / 10

Super service. De trap is geheel naar wens geplaatst. We zijn er blij mee!

de Vos
29-11-2017
 
10 / 10

Zeer deskundig en ervaren medewerkers die het vak verstaan. Heel netjes werken en alles netjes achter laten als ze weg gaan.

Ruud Straaten
25-11-2017
 
10 / 10

Vriendelijke en kundige monteurs. Werken goed en nauwkeurig, top!

G. van den Tempel
24-11-2017
 
10 / 10

Top service geleverd door trapexpert. Super tevreden over het eindresultaat.

M. Damoiseaux
21-11-2017
 
10 / 10

We zijn super tevreden met onze nieuwe trap! Het is heel erg mooi geworden en zelfs boven onze verwachtingen. De monteurs waren super aardig en bekwaam. We kunnen dit aan iedereen die een trap wil laten renoveren. Een 10 gewoon.

Koose
19-11-2017
 
10 / 10

Ik ben zeer tevreden over de service. De trap is super mooi geworden. Zeer vriendelijke monteur.

Dirix
09-11-2017
 
10 / 10

goed werk geleverd

Anoniem
08-11-2017
 
8 / 10

Goede service, goede prijs-kwaliteitverhouding

Anoniem
07-11-2017
 
10 / 10

Zeer maar dan ook zeer te vrede met de nieuwe trap, alles is super afgehandeld traptredes mooi afgewerkt alles mooi in verstek gezaagd. Ook een super klantvriendelijkheid.

Doek
27-10-2017
 
10 / 10

Goed werk geleverd.leuke sympathieke man die de trap gemaakt heeft zijn erg tevreden over de trap0655696869

I van helden
27-10-2017
 
10 / 10

Zeer goede vakmanschap en kwaliteit. Goede afwerking. Trappenhuis ziet er geheel moderner, kwalitiever, warmer en frisser uit. Tevens gemakkelijk te onderhouden en een strakke uitstraling.

P. Roncken
26-10-2017
 
10 / 10

Vandaag onze trap gekregen. Super mooi en strak gemaakt!!! Helemaal tevreden! En Gert bedankt voor de gezelligheid en jouw vakkundigheid!

Simons
24-10-2017
 
10 / 10

wij zijn heel tevreden. vakwerk

Jan Theunissen
16-10-2017
 
10 / 10

Prachtige trap. Een aanwinst in ons huis. Echt vakwerk. Een aanrader voor iedereen die twijfelt.

Kusters
13-10-2017
 
10 / 10

Onze ervaring met expert was zeer goed we hadden geen betere kunnen hebben dan Marco alleen maar lof !!

fam.ueberbach
13-10-2017
 
10 / 10

Tevreden

Anoniem
09-10-2017
 
10 / 10

Zeer tevreden Op tijd begonnen netjes achtergelaten

Anoniem
04-10-2017
 
10 / 10

Goed afgeleverd werk .ben tevreden.

Anoniem
02-10-2017
 
10 / 10

Ziet er netjes en mooi afgewerkt uit.

Anoniem
01-10-2017
 
10 / 10

Prima monteur die echt vakwerk heeft afgeleverd!!

Anoniem
29-09-2017
 
10 / 10

Prima werk geleverd en afgewerkt .0475

Anoniem
29-09-2017
 
8 / 10

Volgens afspraak mooi op tijd. Vriendelijk en vakbekwaam personeel. Zonder veel rommel te maken een super mooie trap gekregen. Bedankt

Arnold Hendrix
18-09-2017
 
10 / 10

Zeer tevreden

Anoniem
12-09-2017
 
10 / 10

Heel tevreden over het werk van marco

Imants
08-09-2017
 
10 / 10

Hier zijn vakmensen aan t werk geweest. ZIjn zeer tevreden met onze nieuwe trap. Monteurs waren zeer vriendelijk , en verstaan hun vak. Een aanrader voor andere mensen, die hun trap willen laten renoveren.

Jos Meijers
01-09-2017
 
10 / 10

Ik ben dik tevreden met de werkwijze de arbijd van de monteurs en het opgeleverde resultaat is top .

Vrenken
01-09-2017
 
10 / 10

Zeer goed werk geleverd

Martens
31-08-2017
 
6 / 10

Ik vind de afwerkingen doormiddel van kitnaden erg amateuristisch naar van nant de prijs is dit zijn geen meubelmakers is gewoon in 1 dag afgeraffeld waar twee dagen voorstonden en de antislip is zo minimaal dat het spekglad is zonder schoenen aan

Janssen
21-08-2017
 
10 / 10

Prima. Werk afgeleverd. Meneer geeft goede adviezen mee.

Anoniem
22-08-2017
 
8 / 10

8

Lei Boumans
14-08-2017
 
10 / 10

Prima

Anja
31-07-2017
 
6 / 10

Kwaliteit en eindresultaat zijn prima. Afwerking daarintegen wat minder. Voor de prijs van deze trap verwacht je niet dat je zelf nog de pen! strepen eraf moet zien te krijgen. Vooral niet als van te voren is geadviseerd om de zijkanten te schilderen. Dit zal helaas opnieuw moeten gebeuren. Tevreden met de trap en het materiaal. Teleurgesteld in de afwerking en aflevering van de monteur.

G. Schellekens
16-07-2017
 
8 / 10

Tevreden over het resultaat en de service. Ziet er fraai uit.

Anoniem
21-07-2017
 
10 / 10

keurig, netjes en vakkundig

Anoniem
21-07-2017
 
10 / 10

We hebben de trap eindelijk laten vernieuwen. We hebben verschillende bedrijven laten komen. Trapexpert had meteen ons vertrouwen en dat is niet beschaamd. Had ik het maar jaren eerder laten doen. Het resultaat is een prachtige trap. Echt een aanrader.

René Van Straeten
21-07-2017
 
10 / 10

Prima werk afgeleverd! Zeer tevreden...

Rita Meertens
21-07-2017
 
10 / 10

Mooie trap goeie monteurs was gezellig

Gisbers
17-07-2017
 
8 / 10

Prima ervaring. Monteur werkt netjes en is zeer beleefd. Traprenovatie is goed uitgevoerd.

Anoniem
14-07-2017
 
10 / 10

Sehr gute arbeit.hochwertig verarbeitet.optik hervorragent.moteure sehr kompetent.

Esser
14-07-2017
 
10 / 10

Mijn oude versleten trap ziet er weer als nieuw uit.Een ervaren en vriendelijke vakman heeft geweldig werk geleverd. Ik ben heel blij met het resultaat,en zal zeker reclame maken voor dit bedrijf.

Reijnders
12-07-2017
 
10 / 10

Perfecte service vanaf offerte tot het maken van de trap

Wilko scheepers
12-07-2017
 
10 / 10

Prima werk geleverd! Mooi resultaat en er is netjes gewerkt. Deskundige en vriendelijke mannen met een vleugje humor!

Annette Snijders
12-07-2017
 
10 / 10

Na aanvraag voor een offerte, werd al snel contact met ons opgenomen. Goede voorlichting door de vertegenwoordiger, waardoor wij een weloverwogen keuze konden maken uit een vrij uitgebreid assortiment aan panelen. Een correcte en duidelijke communicatie m.b.t. de afspraken over de werkzaamheden. Een vakkundige monteurs die zijn werk secuur en netjes heeft uitgevoerd.

Anoniem
07-07-2017
 
10 / 10

SUPER content!!!

Van Aert
28-06-2017
 
10 / 10

prima vakwerk geleverd

Anoniem
27-06-2017
 
10 / 10

Vandaag hebben wij drie hele aardige mensen in huis gehad die een prachtige trap gemaakt hebben! Een nieuw meubelstuk in huis, het ziet er heel mooi uit! De door ons bestelde lampjes waren iets te fel en het was fantastisch dat dit zonder problemen vervangen werd! Wij geven voor de klantvriendelijkheid, het vakmanschap en de prachtige trap een dikke 10!!

Jan en Jolanda
20-06-2017
 
8 / 10

Afgelopen week is Joep van Traprenovatie Expert bij ons geweest om de trap te renoveren. Naast het feit dat Joep een erg prettig persoon was om over de vloer te hebben (zowel communicatief als professioneel), is zeker ook het eindresultaat er mooi. Er is heel netjes gewerkt en alle details zijn goed afgewerkt. Een fijne ervaring dus!

Robin
17-06-2017
 
10 / 10

Prima werk geleverd,vriendelijk personeel en ruimen alles netjes op.

Henry
09-06-2017
 
10 / 10

Super Qualität, schnelle Ausführung. Die neue Treppe sieht super aus.

Anoniem
08-06-2017
 
10 / 10

Bij mij hebben Albert en Erwin gewerkt. Beetje later begonnen door file maar das geen probleem. Ze hebben heel netjes gewerkt . Trap ziet er heel mooi uit en alle afval hebben ze mee genomen /zowel opgeruimd. Ze waren heel beleefd en maakte wel geintjes naar elkaar toe. Maar dat verhoogd de werksfeer en das heel belangrijk. Een aanrader voor de volgende klant waar ze heen gaan.

Me brouwers
06-06-2017
 
10 / 10

De trap is qheel mooi geworden. Er is kundig en netjes gewerkt binnen de tijdslimiet. Zeer tevreden.

Jacqueline foxen
01-06-2017
 
10 / 10

Mooie nieuwe trap in 1 dag gemaakt, nette afwerking, professionele monteurs

Suzanne Hensen
24-05-2017
 
10 / 10

Ik ben heel tevreden met de trap en de hal. Heb goed advies gekregen en de afspraken klopte. Er is netjes gewerkt. In 2 dagen was het klaar

H. Van Rossum
03-04-2017
 
10 / 10

Wij zijn zeer tevreden met de comunicatie en het materiaal.

Van der linde
31-03-2017
 
10 / 10

Prachtig resultaat Schoon gewerkt Zeer beleefd personeel Werken heel precies

Fam. Holtslag
31-03-2017
 
10 / 10

Nadat wij de vernieuwde trap bij een familielid hadden gezien, hebben we besloten om onze trap ook te laten opknappen door Traprenovatie Expert. Hij is nu klaar en ziet werkelijk schitterend uit. Een echte metamorfose voor de entree van ons huis!

Verheggen
26-03-2017
 
10 / 10

Zeer tevreden over geleverd resultaat. Beschadiging - door mij veroorzaakt - werd in korte tijd hersteld, en dan nog gratis ook. Communicatie verliep vlot. Prijs/ kwaliteit een aanrader. Maart 2017 Marc : Assebroek/ Brugge

Marc Decloedt
13-03-2017
 
10 / 10

fantastische service!!!

Anoniem
04-12-2016
 
10 / 10

bij deze wil ik jullie nog eens bedanken voor de inzet ( zeker een dank voor de 2 mannen die hier het werk hebben gedaan Albert en Kay ) het is echt top geworden . mijn man was heel aangenaam verrast en vond het ook prachtig . doe zo verder zou ik zeggen en zal jullie zeker aanbevelen . groetjes traprenovatie Expert

carine van cleemputte
 
8 / 10

Wij zijn super tevreden over de vakbekwaamheid van Albert en niet te vergeten voor de goede service van Mark Vijgen Dit bedrijf is zeker aan te raden !!!!!! I. Frings

N. Frings
29-02-2016
 
8 / 10

Goed afgeleverd werk. Communicatie verliep niet altijd goed.

Ria Pruijsten
02-12-2015
 
10 / 10

Super

Anoniem
13-11-2015
 
8 / 10

De kwaliteit is goed, daarbij is de service achteraf top!

Anoniem
13-11-2015
 
10 / 10

Bij deze wil ik jullie nog eens bedanken voor de inzet ( zeker een dank voor de 2 mannen die hier het werk hebben gedaan Albert en Kay ) het is echt top geworden. Mijn man was heel aangenaam verrast en vond het ook prachtig. Doe zo verder zou ik zeggen en zal jullie zeker aanbevelen. Groetjes traprenovatie Expert

carine van cleemputte
 
10 / 10

20 Jaar Garantie op al onze Traprenovaties! Bel vandaag nog voor een afspraak!

Traprenovatie Expert
 
10 / 10

Onze trap ziet er weer tip top uit! Super tevreden over de service en montage van Traprenovatie Expert, de trap van 10 jaar oud ziet er weer als nieuw uit. Bedankt!

M Muller
 
10 / 10

Wij worden hier helemaal vrolijk van onze "nieuwe" trap. Traprenovatie-Expert is een absolute aanbeveling!

Bjørn Donners

Social media

           

Meer informatie nodig?

  òf   Bel mij