9.6 / 10 408 reviews 
  òf   Bel mij
DÉ EXPERTS IN TRAPRENOVATIE

Klantreviews

Lees hieronder wat onze klanten van ons (werk & service) vinden, welk u voor zijn gegaan!

Schrijf een review
 
 10 / 10    5

We zijn vanaf het begin vanaf het proces volledig meegenomen. Het begin gesprek was heel compleet en zijn we volledig geïnformeerd. Ook het contact tussendoor was prettig. De trap is geplaatst in tweedaagse waarbij de gehele trap is meegenomen. Ziet er prachtig uit nu! Gezet door echte vakmannen die ook netjes met ons communiceerde

 10 / 10    Nadine van Geersdaele
24-09-2020
 
 10 / 10    5

Prettig, Erwin vond ik zeer toegewijd

 10 / 10    Annemiek
24-09-2020
 
 10 / 10    5

Super tevreden alles perfect afgeleverd

 10 / 10    M Hurxkens
16-09-2020
 
 7 / 10    4

We zijn blij met de werkwijze, service en de communicatie. De gemaakte afspraken zijn ook nagekomen. We hebben jammer genoeg wel lang moeten wachten voordat we aan de beurt waren, maar het was het wachten wel waard.

 7 / 10    Shagita Soekhoe
09-09-2020
 
 1 / 10    1

Kon niet eens een afspraak gemaakt krijgen. Vragen ze of je een partner hebt, als het antwoord “ja” is dan moet je beiden bij de afspraak zijn, geen uitzonderingen. Van de zotte dat een bedrijf denkt uit te kunnen maken hoe de rol/werkverdeling is in je relatie. Dan niet, 10 andere bedrijven die de klus wel willen!

 1 / 10    Pim
02-09-2020
 
 10 / 10    5

Zeer professionele en aardige en zeer netjes werkende installateur Dennis heeft mijn trap gerenoveerd. Het advies was precies wat ik wilde en ik ben erg tevreden. De wangen werden goed en zeer netjes afgewerkt.

 10 / 10    Ada Duijf
02-09-2020
 
 10 / 10    5

vandaag trap volledig klaar,zeer proffesioneel afgewerkt ben voor 100% tevreden,alles proper achtergelaten,raad dit bedrijf zeker aan ,

 10 / 10    rudy moons
02-09-2020
 
 10 / 10    5

Goed gesprek vooraf, wordt echt meegedacht. Bij montage zijn de heren op tijd aanwezig en gaan vlot en netjes aan het werk. Omdat er 2 heren waren ging de montage heel vlot en waren ze voor de middag al klaar. Super netjes geregeld en een mooi product.

 10 / 10    Teurlings
02-09-2020
 
 10 / 10    5

Zeer prettig contact, goede communicatie en goed vakmanschap

 10 / 10    Sieben
01-09-2020
 
 7 / 10    4

We zijn heel tevreden over de werken die zijn uitgevoerd. Bedankt voor de fijne samenwerking!

 7 / 10    Mario Pollaris
28-08-2020
 
 10 / 10    5

Vandaag hebben we de nieuwe trap geplaatst gekregen van trap renovatie expert. Wat is deze mooi geworden, boven verwachting. Vanaf het eerst gesprek tot aan de oplevering perfect afgehandeld. De verkoper was eerlijk, dacht niet aan geld maar dacht mee met ons over de mogelijkheden en of deze ook zin hadden. Afspraak gemaakt en de communicatie verliep goed, op tijd de factuur gekregen zodat deze betaald kon worden. De persoon die de trap geplaatst heeft ging professioneel en netjes te werk. Heeft keurig alles opgeruimd en was op tijd aanwezig. Vrolijke man en heeft alles goed uitgelegd. Chapeau voor trap renovatie expert Lees volledig +

 10 / 10    Michel Kuijpers
24-08-2020
 
 10 / 10    5

Goed werk geleverd netjes en profesioneel. Ook monteurs vriendelijk

 10 / 10    V geel
14-08-2020
 
 10 / 10    5

Van begin tot eind echt super geregeld, van info en order tot aan de reparatie erg blij met onze ‘nieuwe’ trap'

 10 / 10    A Bosmans
11-08-2020
 
 7 / 10    4

Zeer netjes af/gewerkt

 7 / 10    W. Boon
07-08-2020
 
 10 / 10    5

Ziet er netjes uit er is ook netjes gewerkt en opgeruimd. Ben goed geholpen door de medewerkers. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen.

 10 / 10    Anita gashi
04-08-2020
 
 10 / 10    5

Goede ervaring, goede service, prettige medewerkers. Alles is netjes en vlot gedaan.

 10 / 10    Munneke
30-07-2020
 
 10 / 10    5

Goed geadviseerd door verkoper en erg aardige monteurs. We zijn zeer tevreden over het resultaat.Top afgeleverd!

 10 / 10    De Gram
29-07-2020
 
 9 / 10    5

prima van het begin tot het eind!

 9 / 10    H. Van Loon
24-07-2020
 
 10 / 10    5

Een goed bedrijf als je ons vraagt! Goed advies gekregen, aardige dames van de klantenservice (netjes gebeld om de afspraak te bevestigen + achteraf gebeld om te vragen hoe de trap bevalt) en wat een vakwerk heeft Dennis geleverd! Bedankt!!

 10 / 10    Van den Oort
17-07-2020
 
 10 / 10    5

ruud bedankt voor het mooie resultaat en de gezelligheid

 10 / 10    beekmans
17-07-2020
 
 8 / 10    4

Prima werk geleverd

 8 / 10    R Derix
15-07-2020
 
 10 / 10    5

Bij ons zijn deze week door Traprenovatie Expert twee trappen "bekleed". Wat zijn ze prachtig geworden!! Advies gesprek met vele voorbeelden en keuzes en de plaatsing erg snel en netjes. Er wordt netjes gewerkt en je huis ook opgeruimd en schoon achtergelaten. Albert, bedankt! Wij genieten van de prachtige trappen.

 10 / 10    van der Holst
10-07-2020
 
 10 / 10    5

Goede kwaliteit en service

 10 / 10    Twan
24-06-2020
 
 9 / 10    5

Geweldig werk afgeleverd, zeer tevreden. Ook de monteurs waren zeer netjes en vriendelijk.

 9 / 10    Monique van Leeuwen
18-06-2020
 
 9 / 10    5

Wij zijn zeer tevreden.

 9 / 10    Bork
17-06-2020
 
 10 / 10    5

We zijn zeer tevreden over de trap ziet er keurig uit deze monteur wist van wanten snel en goed

 10 / 10    Jan poel
05-06-2020
 
 10 / 10    5

Zeer plezante ervaring algemeen, van verkoop tot plaatsing zeer goed ervaren.

 10 / 10    Joeri Kortland
20-05-2020
 
 9 / 10    5

9.5

 9 / 10    Bosch
14-05-2020
 
 9 / 10    5

De Traprenovatie overtreft al mijn verwachtingen. Het resultaat is geweldig mooi en betekent een waardevolle toevoeging aan mijn interieur. Een prettige monteur die keurig werk heeft geleverd!

 9 / 10    Miranda Nagtzaam
12-05-2020
 
 10 / 10    5

nadat de monteurs weg waren heb de trap en de overloop goed bekeken werkelijk er is niets over te zeggen fantastisch werk afgeleverd door de jongens . tip !!! geef ze een flinke salarisverhoging want het zijn echte vakmannen . wij zijn er ontzettend blij mee wat ze geleverd hebben. Theo & Marijke

 10 / 10    Theo & Marijke Kregting
07-05-2020
 
 9 / 10    5

De monteurs hebben keurig gewerkt en een geweldige mooie trap achtergelaten wij zijn er ontzettend blij mee

 9 / 10    Kregting
06-05-2020
 
 10 / 10    5

Héél erg mooi. Top werk!

 10 / 10    Schopman
04-05-2020
 
 10 / 10    5

Ziet er heel mooi uit!

 10 / 10    Meulendijks
30-04-2020
 
 9 / 10    5

We zijn SUPER tevreden Erg mooi geworden,heel netjes gerealiseerd

 9 / 10    Groothedde
30-04-2020
 
 10 / 10    5

Op dinsdag en woensdag verschenen de heren, volgens afspraak om klokke 08.00 uur. Beide medewerkers waren bijzonder klantvriendelijk en beleefd. Ze, Erwin en Quinten, zijn vakbekwaam. Als Erwin iets zag wat evt n keuzemogelijkheid was, dan werd er overlegd hoe het aan te pakken. Alles ging in goed onderling overleg waarbij ik me liet leiden door het deskundige advies van Erwin. Ik ben heel erg tevreden over het schitterende resultaat.

 10 / 10    Mw. P. Boer
29-04-2020
 
 10 / 10    5

We zijn zeer tevreden over de trap, zeer mooi afgewerkt en ook een hele vriendelijke monteur.

 10 / 10    Pjg in de braekt
23-04-2020
 
 10 / 10    5

Zeer positief. Alles volgens afspraak en goede service.

 10 / 10    Geene
21-04-2020
 
 10 / 10    5

Erwin heeft bij ons 2 trappen gedaan en is een topper. Zijn zeer tevreden en raden Traprenovatie Expert aan als u een mooie trap wilt. Heb eerder bij een ander bedrijf trap laten doen, maar dit bedrijf overtreft alles. Zeer punctueel. Bert en Yvonne Bussum

 10 / 10    Yvonne Roos
21-04-2020
 
 10 / 10    5

Super tevreden. Goed en snel contact, prettige uitleg. Montage ontzettend tevreden. Netjes en hard gewerkt en keurige afwerking. Kon niet beter

 10 / 10    Claudia
17-04-2020
 
 7 / 10    4

Een hele mooie trap gekregen goede mensen alles keurig voor mekaar top.

 7 / 10    Mennes
17-04-2020
 
 10 / 10    5

Netjes op tijd gearriveerd. Ruim binnen de tijd klaar. Top! Erwin is een vriendelijke, vakkundige man. Hij heeft goed werkt geleverd. Nette oplevering, voor zover mogelijk (i.v.m. stof etc.). Straat zelfs netjes geveegd. Er was wel meer stof dan ik van te voren dacht, op de muren etc., maar dat is ook niet gek gezien het feit dat er aan de trap gezaagd is. Misschien goed dat dit van te voren wel duidelijker vermeld wordt. Dat er gezaagd moest worden, is wel gezegd, maar niet de hoeveelheid stof achteraf. Tevens dacht ik dat de trap direct begaanbaar zou zijn, maar er is toch een droogtijd. Prima, maar dat had ik van te voren anders ingeschat. Lees volledig +

 10 / 10    van den Berg
16-04-2020
 
 10 / 10    5

Wir sind sehr zufrieden. Der mitarbeiter war sehr nett und freundlich. Sauber gearbeitet. Gute arbeit geleistet. Wir werden sie auf jeden fall weiter empfehlen.

 10 / 10    Oepen
15-04-2020
 
 10 / 10    5

Het is een super fijn bedrijf met goede communicatie. Echt vakwerk afgeleverd.

 10 / 10    Daniëlle van Gils
15-04-2020
 
 8 / 10    4

Goede firma, correcte verkoper, goede adviezen, de trap is heel mooi gemaakt, keurig afgewerkt en alles netjes opgeruimd.

 8 / 10    Vink
14-04-2020
 
 8 / 10    4

Prettige contacten met de medewerkers.goede informatie gekregen opdracht is prachtig uitgevoerd

 8 / 10    N coenen
09-04-2020
 
 10 / 10    5

Zijn erg blij met de nieuwe trap! Schitterend resultaat! Personeel allemaal erg deskundig en behulpzaam. Jan heeft erg secuur gewerkt en na afloop alles netjes opgeruimd! Aan iedereen aan te bevelen,

 10 / 10    Fam op t root
08-04-2020
 
 10 / 10    5

Fijn bedrijf. Net intakegesprek gehad waarbij duidelijk werd uitgelegd hoe het zou gaan gebeuren. Na de offerte werd bijtijds een afspraak gepland welke daarna enige dag3n voor de afspraak een werd bevestigd. De monteurs kwamen op de afgesproken tijd en hebben keurig en snel werk geleverd.

 10 / 10    Albert Tetteroo
06-04-2020
 
 10 / 10    5

Professionele instelling, goed advies ook door Michel die alles kwam uitleggen. Geen opdringerigheid maar eerlijk advies. De afspraken worden goed nagekomen en de plaatsing van de trapbekleding was secuur en netjes. Zeer tevreden over alles.

 10 / 10    Stultiens Frans
03-04-2020
 
 10 / 10    5

Vriendelijk, duidelijk en netjes

 10 / 10    Melkveehouderij van der avoird
27-03-2020
 
 10 / 10    5

Heel goed,heel tevreden

 10 / 10    Penders
24-03-2020

Vestiging

Traprenovatie Expert BV

Hoofdstraat 62
6051 AM Maasbracht
Nederland

Postadres
Postbus 7246
6050 AE Maasbracht
Nederland