9.5 / 10
  òf   Bel mij
DÉ EXPERTS IN TRAPRENOVATIE

Klantreviews

Lees hieronder wat onze klanten van ons (werk & service) vinden, welk u voor zijn gegaan!

Schrijf zelf een review
 
 5 / 5   

Zeer tevreden met de tweede trap, goede proffesionele monteurs, prettige service. Trap ziet er weer top uit!

 10 / 10    Suzanne Hensen
13-12-2018
 
 4 / 5   

Snel en netjes

 8 / 10    Anoniem
12-12-2018
 
 4 / 5   

Super personeel professioneel

 8 / 10    Anoniem
11-12-2018
 
 5 / 5   

Perfect netjes gewerkt en een hele fijne man.

 9 / 10    Bertine
11-12-2018
 
 5 / 5   

We zijn heel erg tevreden over de werkzaamheden rondom onze nieuwe trap. Prettige samenwerking en een hele duidelijke uitleg over alles. Super bedankt

 10 / 10    Ria Sahl-Gielkens
11-12-2018
 
 5 / 5   

Uitstekend prima uitvoering

 10 / 10    WG molenaar
11-12-2018
 
 5 / 5   

Heel mooi resultaat. Vriendelijke mensen,! Blij mee

 10 / 10    A.polman
10-12-2018
 
 5 / 5   

Uitstekend prima uitvoering

 10 / 10    WG molenaar
07-12-2018
 
 5 / 5   

Prima werk geleverd door de mannen

 10 / 10    Anoniem
06-12-2018
 
 5 / 5   

Resultaat boven verwachting. Uitgevoerd door een geweldige vakman!

 10 / 10    H.Manders
05-12-2018
 
 5 / 5   

Zeer tevreden over de geleverde dienst. Klantvriendelijk en servicegericht.

 9 / 10    René Ooms
04-12-2018
 
 5 / 5   

Wij zijn echt super tevreden met het resultaat van de trap, echt een wereld van verschil en ik kan het iedereen aanraden. En wat ons nog het beste bevallen is dat het bedrijf echt mee denkt met de klanten, ze hebben ons echt uitstekend geholpen en dus een echte aanrader.

 10 / 10    Anoniem
03-12-2018
 
 5 / 5   

Geweldig, had ik het maar eerder gedaan,

 9 / 10    Pascalle
30-11-2018
 
 4 / 5   

Er zaten tijdens de verbouwing van de trap wat dingen tegen, maar dit werd uitstekend opgelost! Lang bezig geweest, maar met een uitstekend resultaat!

 8 / 10    Hesther Wieman
28-11-2018
 
 5 / 5   

Alles is heel goed verlopen, goed advies gehad en daardoor nog wat verlichting aangeschaft. Leuke, gezellige jongens. Eindresultaat is geweldig.

 10 / 10    Mariella van Son
28-11-2018
 
 5 / 5   

Goede ervaring mbt aankoop en levering. Goede montage door vriendelijke monteurs

 10 / 10    Anoniem
22-11-2018
 
 5 / 5   

Wij zijn zeer tevreden. Er is netjes gewerkt en het resultaat is geweldig

 10 / 10    Anoniem
20-11-2018
 
 5 / 5   

Alles oké opgeleverd.

 10 / 10    Munnix
16-11-2018
 
 5 / 5   

perfecte afspraken, en klant uiterst tevreden

 10 / 10    Jacqueline Janssen
16-11-2018
 
 5 / 5   

Onze trap echt prachtig bekleed en strak binnen de tijd. De leuning in unieke metaalafwerking met Verometal spuitwerk. Hierdoor 100% match met ons interieur

 10 / 10    Vital
14-11-2018
 
 5 / 5   

Super te vreden met het eindresultaat.vakmanschap van marco. Van het begin tot het einde top geregeld

 10 / 10    Anoniem
14-11-2018
 
 5 / 5   

Prima werk. Vakmensen Erwin en Jan aan het werk. En alles keurig schoon afgeleverd.

 10 / 10    H Berkhof
14-11-2018
 
 5 / 5   

Prima werk. Vakmensen Erwin en Jan aan het werk. En alles keurig schoon afgeleverd.

 10 / 10    H Berkhof
13-11-2018
 
 5 / 5   

Ben zeer tevreden overde trap netjes ensecuur gewerkt vriendelijke mensen groetjes hanny

 10 / 10    Hanny van de wijdeven-vroomen
13-11-2018
 
 5 / 5   

Ziet er prachtig uit. De jongens hebben hard door gewerkt en heel netjes. Familie Nieuwenhuis

 10 / 10    Anja Nieuwenhuis
12-11-2018
 
 5 / 5   

Heel mooi resultaat, prettige en professionele werklui, goed contact. Goed contact over voorbereiding, snelle plaatsing, keurig alles opgeruimd ook.

 10 / 10    Anoniem
12-11-2018
 
 5 / 5   

Ik wil langs deze weg mijn tevredenheid uitspreken voor de monteur die namens uw firma hier de werkzaamheden aan mijn trap heeft uitgevoerd. In een tijd waar het vinden van goed personeel een hele opgave is, wil ik graag laten weten dat uw monteur Dennis hier keurig werk heeft geleverd en alles netjes heeft achtergelaten, deze jongeman is een reclamebord voor uw firma. Ik zal het dan ook niet laten uw firma aan te prijzen als dit zich zal voordoen. Nogmaals bedankt voor de mooie trap, erg blij mee.

 10 / 10    Carlo Loop
12-11-2018
 
 5 / 5   

Zeer goed.. mooi afgewerkt! Aardige mensen.. Henk en Dennis Top

 10 / 10    G.
12-11-2018
 
 5 / 5   

Ziet er prachtig uit. De jongens hebben hard door gewerkt en heel netjes. Familie Nieuwenhuis

 10 / 10    Anja Nieuwenhuis
08-11-2018
 
 5 / 5   

Een prachtig resultaat. Complimenten voor “Pietje Precies” Gert de installateur.

 10 / 10    Zoetermeer
05-11-2018
 
 5 / 5   

Geweldig mooi resultaat, vooral de lichtjes, vriendelijke werklui, zeer netjes!!!

 10 / 10    Gerda van hoye
05-11-2018
 
 5 / 5   

Geachte ,complimenten voor het vakwerk wat jullie geleverd hebben.Wij zijn zeer tevreden .

 10 / 10    Sterk
02-11-2018
 
 5 / 5   

Wij zijn zeer tevreden over het plaatsen van een houten trap plus overloop. Dit werd zeer vakkundig uitgevoerd door de twee mannen die hier twee dagen mee bezig zijn geweest. Ook kwamen zij met goede oplossingen voor onverwachte situaties. Van ons krijgen jullie een dikke 10????????

 10 / 10    Fam van Ruler
31-10-2018
 
 5 / 5   

Wij zijn zeer tevreden over hoe bij ons de trap plus overloop gelegd is. Het werd door zeer vakkundige mannen geplaatst die ook goed meedenken over onverwachte situaties. Van ons krijgen ze een dikke 10???????? Henk en Jenny v Ruler

 10 / 10    Fam van Ruler
31-10-2018
 
 5 / 5   

Twee trappen laten renoveren. Heel mooi gedaan. Eindresultaat zoals we dat wilde hebben.

 9 / 10    Anoniem
25-10-2018
 
 5 / 5   

Onze spiltrap heeft een tweede leven gekregen met de nieuwe treden van Traprenovatie expert. Het ziet er strak en modern uit en de trap is nu weer veilig. Deskundig advies en plaatsing zeer netjes. Een aanrader!

 10 / 10    Anoniem
25-10-2018
 
 5 / 5   

Nette en snelle service met prachtig resultaat.

 10 / 10    Anoniem
24-10-2018
 
 5 / 5   

Zeer goed en correct afgeleverd.

 10 / 10    Jagers
23-10-2018
 
 5 / 5   

vriendelijke professionele medewerkers. Trap en overloop perfect afgeleverd. *v

 10 / 10    A. Oudkerk Pool
19-10-2018
 
 5 / 5   

Prima en deskundig vakwerk opgeleverd. Uitgangspunt was een open betonnentrap, die wat schots en scheef was. Na 2 dagen werk kunnen we nu gaan genieten van het schitterende resultaat. Bedankt voor de uitstekende en vriendelijke service.

 9 / 10    Bert Vissers
16-10-2018
 
 5 / 5   

Een heel mooie trap geworden , perfect afgewerkt en gemonteerd door vakkundig personeel. Alles zeer netjes opgeleverd. zal U zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.

 9 / 10    H.jeurissen
12-10-2018
 
 5 / 5   

Prima bedrijf goede service en fijne mensen die de trap hebben gemonteerd zeer tevreden

 10 / 10    Anoniem
10-10-2018
 
 5 / 5   

Uitstekend en vakbekwaam werk geleverd. Zal zeker aanbevelen om de trap te laten renoveren.

 10 / 10    Ger Frijns
05-10-2018
 
 5 / 5   

Werk is goed afgeleverd zeer tevreden over de werkwijze van de mont

 9 / 10    Moeten c.h
04-10-2018
 
 5 / 5   

Alles naar volle tevredenheid verlopen! Afspraken perfect nakomen.

 10 / 10    Cabbolet
04-10-2018
 
 5 / 5   

Jullie harde werkers hebben een prachtig eindresultaat neergelegd op de trap en op de overloop. Ze brachten gezelligheid en vrolijke meezingers in ons huis en wij kijken dan ook terug op een fijne samenwerking.

 9 / 10    Carly Kempink
02-10-2018
 
 5 / 5   

Smorgens vroeg stonden Erwin en Sam voor de deur. Gezellige vakmannen. De trap is werkelijk heel mooi geworden. De afwerking in detail zeer fraai. Tot in de puntjes netjes gewerkt. Goede uitleg over gebruik.

 10 / 10    Esther Vermeulen Bouwmans
02-10-2018
 
 5 / 5   

Trap is prachtig geworden, ben er blij mee. Ze hebben ook heel netjes gewerkt en alles schoon achtergelaten. Dik compliment.

 10 / 10    Anoniem
01-10-2018
 
 5 / 5   

Prima service schitterende trap gekregen zeker aanbeveling waard

 10 / 10    Monique maas
25-09-2018
 
 5 / 5   

Wij zijn SUPER blij met onze vernieuwde trap . Wat betreft het resulaat en de behulpzaam heid , de bekwaamheid van de monteurs . J.W. Dohmen .

 10 / 10    j.w.dohmen
24-09-2018
 
 4 / 5   

Goed werk geleverd. Vriendelijk personeel.

 8 / 10    Anoniem
17-09-2018
 
 5 / 5   

Mooie trap afgeleverd, op tijd ter plaatse en sneller klaar dan verwacht

 10 / 10    Schoufs
12-09-2018
 
 5 / 5   

Klasse Arbeit wie man es haben Will. Nette fleissige Monteure. Uneingeschränkt weiter zu empfehlen.

 10 / 10    Marco Randazzo
11-09-2018
 
 5 / 5   

Beste lezer, zoals vooraf door Trap Expert aangegeven is alles conform afspraak en planning verlopen. We zijn uitermater verheugd met onze nieuwe trappen en de geleverde kwaliteit en uitstekende afwerking. Ook het personeel was zeer klantvriendelijk en behulpaam en vragen werden professioneel beantwoord en wensen uitgevoerd. Ik kan noet anders zeggen, alles wat vooraf was aangegeven is meer dan 100% uitgevoerd, tot zelfs een stuk vlaai voor bij de koffie. Hier kunnen veel bedrijven nog wat van leren. Hartelijk bedNkt hiervoor. Fam. Smeijsters, Landgraaf.

 10 / 10    Anoniem
10-09-2018
 
 5 / 5   

De trappen zien er prachtig uit! De heren die de trappen kwamen plaatsen waren vriendelijk en werkten hard. De trappen waren goed op tijd klaar en de heren lieten ons huis netjes achter. Absoluut aan te bevelen!

 10 / 10    Mali
05-09-2018
 
 5 / 5   

Wij zijn heel tevreden over dit bedrijf. Er wordt goed geluisterd naar de wensen en voorkeuren en geven gedegen advies. We hebben een paar maal iets veranderd, maar was geen probleem. Er is net werk afgeleverd en de trap ziet er weer schoon en verzorgd uit.

 10 / 10    Appartementenverhuur Tillie.
03-09-2018
 
 5 / 5   

De traprenovatie expert heeft onze trap deskundig, goed, de afgesproken tijd en tot onze volledige tevredenheid gerenoveerd????

 10 / 10    Harm Horlings
03-09-2018
 
 5 / 5   

Ben super tevreden met het geleverde werk. Ze werken netjes en secuur. Dat is ook te zien in het eindresultaat. Absoluut een aanrader.

 10 / 10    JPHM Vorstermans
30-08-2018
 
 5 / 5   

De adviseur dacht met ons mee en gaf goed advies. Hij drong niets op en luisterde naar onze wensen. Onze eerste afspraak werd door omstandigheden helaas afgezegd. Maar traprenovatie expert was snel, belden in de ochtend direct op en maakten binnen een week een nieuwe afspraak, chapeau! De monteur kwam op tijd, was zeer beleefd, werkte netjes en ging direct aan de slag. Als ik een minpunt moet noemen dan had ik eerlijk gezegd wel verwacht dat ze voor dit bedrag ook wel even zelf stofzuigen achteraf. Het eindresultaat is super, we krijgen alleen maar complimenten.

 9 / 10    M
20-08-2018
 
 5 / 5   

Denken goed mee, zoeken mee naar mogelijkheden en vriendelijke en bekwame vakmensen

 10 / 10    Ms Avena
20-08-2018
 
 5 / 5   

Klasse Arbeit wie man es haben Will. Nette fleissige Monteure. Uneingeschränkt weiter zu empfehlen.

 10 / 10    Marco Randazzo
07-08-2018
 
 5 / 5   

MIT allen sehr zufrieden

 10 / 10    Manfred Becka
31-07-2018
 
 5 / 5   

Der ganze Ablauf von Planung bis Ausfuerung ist absolut Top. Nette Handwerker die Ihre Arbeit verstehen. Es wurde kompetent und Sauber gearbeitet. Wir sind super zufrieden und freuen uns ueber die neuen Treppen. Traprenovatie wird von uns auf jeden Fall weiterempfohlen. LG Familie Wedler aus Sonsbeck\D

 10 / 10    Andreas Wedler
30-07-2018
 
 5 / 5   

Mooi eindresultaat. Deskundige monteurs met nette afwerking.

 10 / 10    Rick Willeme
23-07-2018
 
 5 / 5   

Gezellige en kundige monteurs. Netjes gewerkt. Goed advies gegeven.

 10 / 10    Anoniem
20-07-2018
 
 5 / 5   

Vandaag werd trap opgeleverd. Ik ben er heel blij. Uitstekende service en uitstekend werk.

 10 / 10    Martine
12-07-2018
 
 5 / 5   

Die Mitarbeiter der Fa. sind sehr freundliches, machen einen kompetenten Eindruck. Sie waren superpuenktlich, haben sehr sauber gearbeitet. Die Treppen sind super geworden nach Wunsch

 9 / 10    Martina Kirschnick
10-07-2018
 
 5 / 5   

Trap is prachtig geworden, een heel ander gezicht bij binnenkomst. Hele proces ging prettig en de monteur heeft er echt iets moois van gemaakt.

 10 / 10    Vandewal
06-07-2018
 
 5 / 5   

Aardige, goed hardwerkende mannen, de trap ziet er goed en netjes uit! De volgende trap mogen ze ook bij ons doen.

 10 / 10    Schuurmans
04-07-2018
 
 5 / 5   

Mooie trap vriendelijk behandeld en zeer snel klaar. Zeer netjes afgewerkt.

 9 / 10    Lisa Frissen
02-07-2018
 
 5 / 5   

Vandaag (19-6-2018) onze trap ontvangen. Over het voortraject (verkooptrajecten, snelheid van leveren, communicatie, etc.) waren wij al tevreden, maar de installatie was echt top! Snel en heel erg netjes. Onze complimenten voor Erwin voor zijn super service.

 9 / 10    Hugo
19-06-2018
 
 5 / 5   

Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe trap. Van bezoek adviseur tm de renovatie zelf, het is top geregeld.

 10 / 10    Karin Oosterom
18-06-2018
 
 5 / 5   

Afgelopen vrijdag onze trap laten renoveren. Zelf vooraf de wangen geschuurd en gelakt. Ontzettend blij met het eindresultaat! Er wordt ook meegedacht over de afwerking als je een trap hebt die net iets anders is dan gewoonlijk. Trap is zeer mooi afgewerkt en er is met zorg omgegaan met het vooraf gelakte gedeelte.

 10 / 10    Marjolein
18-06-2018
 
 5 / 5   

Één woord: Vakwerk!

 9 / 10    Arjan
15-06-2018
 
 5 / 5   

Heel mooie trap nu in huis. We maken snel een afspraak om de trap naar de 2e verdieping ook te laten bekleden. Aardige monteur en geen rommel in huis door de montage. Top!

 10 / 10    Anne Laiopoulos
14-06-2018
 
 3 / 5   

Vooraf wordt er vaak gecommuniceerd over de gemaakte afspraken, wat heel duidelijk is. De vertegenwoordiger gaf aan dat het een dag werk was en dat we op het einde samen met de monteur de trap nalopen voor een controle aan de hand van een checklist. De monteur was netjes op tijd aanwezig. We hadden vooraf begrepen dat het een dag werk was en we hadden allebei vrij van ons werk vanaf 14 uur voor de oplevering. Echter bleek de monteur al om 11.45 uur klaar te zijn. Er is dus geen oplevering geweest. We zijn blij met hoe de trap geworden is en het is een mooi resultaat. Er zijn wel wat beschadigingen aangebracht aan de wangen bij de trap die vooraf al geverfd was. Maar dit is misschien niet te voorkomen bij het plaatsen? Dit hebben we dus niet kunnen vragen aan de monteur en we moeten de wangen dus weer opnieuw verven. Op de vraag of ik het bedrijf zou aanbevelen, op basis van de omgang met klanten vooraf en de uitgevoerde werkzaamheden wel, maar ik ben niet zo tevreden als ik vooraf gehoopt had.

 6 / 10    Maud
11-06-2018
 
 5 / 5   

Zeer tevreden over eindresultaat en top service! Na beschadiging aan overzettrede, door eigen schuld, gebeld om te vragen hoe dit gerepareerd kon worden. Onze eerlijkheid werd gewaardeerd en er is kosteloos een nieuwe overzettrede geplaatst. Betere service kan niet. Bedankt!

 10 / 10    Marcel
08-06-2018
 
 5 / 5   

Afspraken goed nagekomen. Monteurs werken netjes, ruimen alles op en het resultaat is prachtig.

 10 / 10    V. Luijten
06-06-2018
 
 5 / 5   

Leuke spontane monteurs zeker aan te bevelen goed werk geleverd

 10 / 10    Jan van wandele
04-06-2018
 
 4 / 5   

Wij zijn super blij met onze nieuwe trap, snel gedaan, netjes gewerkt, alleen ze beloven met 2 man te komen maar er komt er maar 1.Het is mooi geworden. Even een investering maar dan heb je wat.

 8 / 10    Thijs-d'Hooghe
04-06-2018
 
 5 / 5   

Zeer tevreden.

 10 / 10    anja kolenburg
23-05-2018
 
 5 / 5   

Traprenovatie Expert heeft een mooie trap bij ons gerealiseerd. Leuke, vriendelijke en deskundige monteur maakte van onze oude trap weer een prachtige mooie trap. Kunnen wij alleen maar aanbevelen aan nieuwe klanten.

 9 / 10    G. Weijzen
22-05-2018
 
 5 / 5   

Onze 100 jaar oude trap is erg mooi geworden. Er heeft tapijt opgezeten en door de lijmresten was schuren en lakken echt geen optie. De trap was rond 16uur al klaar en hij is ook weer stevig. Hij kraakt niet meer ! Super gedaan !

 9 / 10    Huub Immens
22-05-2018
 
 4 / 5   

Tevreden met onze trap. Alleen jammer dat deze nog steeds een beetje kraakt en hol klinkt.

 7 / 10    Anoniem
16-05-2018
 
 5 / 5   

Werkzaamheden zijn naar tevredenheid verlopen. Netjes gewerkt.

 9 / 10    Nicole Simons
08-05-2018
 
 4 / 5   

Goede service. Monteur werkte snel en secuur. Mooi eindresultaat.

 8 / 10    Sijbers
07-05-2018
 
 5 / 5   

De medewerker van uw bedrijf werkte correct, secuur, en naar onze tevredenheid. Alles perfect op maat gemaakt. Het betrof 2 trappen en een halgedeelte welke met grote nauwkeurigheid is afgewerkt. Al met al ZEER TEVREDEN, wij hadden een voorbeeld bij een kennis van ons en dit was ook perfect afgewerkt. Toppie !!!!!!!

 10 / 10    Peter Gijzen
07-05-2018
 
 5 / 5   

Geweldig super werk geleverd

 10 / 10    fam. Bakens
07-05-2018
 
 5 / 5   

Zeer goede vakman verstaat zijn werk uitstekend

 10 / 10    m.bakens
07-05-2018
 
 5 / 5   

We zijn zeer tevreden over de monteur en het resultaat.

 10 / 10    Broen
07-05-2018
 
 5 / 5   

Vakwerk, deskundig, snel, kwaliteit, betrouwbaar !

 10 / 10    Rob van Kesteren
07-05-2018
 
 5 / 5   

Er werd snel en secuur gewerkt. Eindresultaat super mooi. Erg tevreden.

 10 / 10    Elgers
04-05-2018
 
 5 / 5   

Vertegenwoordiger super advies gekregen snelle levering en top vakmensen het resultaat is verbluffend

 10 / 10    Woudenberg
02-05-2018
 
 5 / 5   

Vanaf het moment van advisering tot aan het daadwerkelijk monteren (renoveren) van de trap uitstekend ervaren. De trap ziet er prachtig uit en de monteurs werkten netjes en hard!

 10 / 10    Bart Philippens
30-04-2018
 
 4 / 5   

We zijn heel tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden leuk personeel en goed doorgewerkt..

 8 / 10    Anoniem
26-04-2018
 
 5 / 5   

Mooie trap en deskundig, vriendelijk personeel.

 10 / 10    Anoniem
23-04-2018
 
 5 / 5   

Snel gewerkt, duidelijke uitleg. Prima gemonteerd.

 10 / 10    Marc Limpens
20-04-2018
 
 5 / 5   

Nieuwe trappen en overloop in betonblok. Eindresultaat: GEWELDIG 10+ Personeel professioneel en vriendelijk. Echt een aanrader om met Traprenovatie Expert in zee te gaan .

 10 / 10    Birgitte Theunissen-van Borren
17-04-2018
 
 4 / 5   

Vlot, deskundig en vrolijk de nieuwe trap en overloop gelegd. Prachtig resultaat!

 8 / 10    Anoniem
05-04-2018
 
 5 / 5   

Op tijd hier en goed en netjes gewerkt. Ziet er prima uit

 10 / 10    JH Op ‘t Eijnde
28-03-2018
 
 5 / 5   

Werk was prima en de trap is ook perfect

 9 / 10    A Krousen
28-03-2018
 
 5 / 5   

Perfecte trap gemaakt zeeeeeer mooi,vakkundig personeel,

 10 / 10    Rob smulders
23-03-2018
 
 4 / 5   

De opdracht is netjes afgewerkt. Klantvriendelijk personeel.

 8 / 10    Boonen
23-03-2018
 
 5 / 5   

Wij zijn verrast door de attente medewerkers die een speciale wens wel hebben kunnen uitvoeren . Ronding aan beneden aan de trap. Ook veel lof voor de medewerkers. Hebben keurig netjes en correct gewerkt. Wij zijn helemaal tevreden en dit verdient een dikke TIEN.

 9 / 10    Liliane Ploem
22-03-2018
 
 4 / 5   

Formule kerstmarkt helemaal top. Niet opdringerig, maar goed. Opmeten oké. Vakman helemaal oké. Nette werker. Geeft tips. Is rustig. En houd van een praatje. Wij ook. Leuke dag gehad. Trap ziet er mooi uit.

 8 / 10    Anoniem
16-03-2018
 
 5 / 5   

Vanwege een wenteltrap waren er niet veel mogelijkheden, gelukkig kon Traprenovatie expert dit probleem wel aan. We hebben nu een prachtige trap.

 10 / 10    Timmermans
16-03-2018
 
 5 / 5   

Vanwege een wenteltrap waren er niet veel mogelijkheden, gelukkig kon Traprenovatie expert dit probleem wel aan. We hebben nu een prachtige trap.

 10 / 10    Timmermans
15-03-2018
 
 5 / 5   

De monteur Erwin heeft heel goed en enthousiast gewerkt. Mooi resultaat. Echter degene die de offerte heeft gemaakt was vergeten de plinten op overloop mee te nemen. Nadien heeft zaakvoerder de plinten kosteloos willen laten monteren, maar dit is door communicatie bedrijf niet goedgevonden. Klant teleurgesteld dat t niet zo uitzien als gewenst en dat zaakvoerder ook geen oplossing bood, alleen de boel weer slopen, maar dat vond ik teveel gevraagd voor de monteur. De vloer was al gelegd in de oude plint. Klant wilde t dan zo laten, maar had n tegemoetkoming verwacht. Dit is n tegenvaller maar ERWIN mag blijven!! Ik beveel alleen de monteur aan!!

 10 / 10    John en Diana
15-03-2018
 
 5 / 5   

Ordentlich, Sauber,konzentriert super

 10 / 10    Anoniem
15-03-2018
 
 5 / 5   

Volgens afspraak en Netjes opgeleverd opgeleverd

 10 / 10    Anoniem
15-03-2018
 
 5 / 5   

Mooie Traprenovatie snel en vakkundig Snelle service en top afgewerkt Dank je wel Annelies en Erik

 10 / 10    Erik kiggen
14-03-2018
 
 5 / 5   

Mooi! wij zijn tevreden met onze mooie nieuwe trap.

 10 / 10    Potter
13-03-2018
 
 5 / 5   

Het werk werd zeer goed uitgevoerd

 10 / 10    Anoniem
12-03-2018
 
 5 / 5   

Snelle levering, netjes afgewerkt en vriendelijk personeel

 10 / 10    Van de Weijer-Clermonts
09-03-2018
 
 5 / 5   

De trap ziet er prima uit en de afwerking is mooi. De klus is snel en vlot gedaan. verder goed geïnformeerd vooraf en achteraf hoe de trap te gebruiken.

 10 / 10    Savelkoul
08-03-2018
 
 5 / 5   

Prettige ervaring van het eerste contact tot aan de oplevering. Erg mooie trap! Installateurs werken erg netjes en zijn heel vriendelijk.

 10 / 10    R. vd Brand
06-03-2018
 
 5 / 5   

Goed resultaat. Op een goede en voortvarende manier gerenoveerd.

 10 / 10    M Nicolaije
02-03-2018
 
 5 / 5   

Na verschillende bedrijven te hebben benaderd voor offerte, is de Traprenovatie Expert in alle opzichten de beste keuze geweest! Van verkoper tot monteur, allemaal geweldige mensen en doen de naam van het bedrijf echt eer aan doen. Een werkelijk SPECTACULAIR eindresultaat! Bedankt voor de goede zorgen.

 10 / 10    Fam. van Heugten
23-02-2018
 
 5 / 5   

Vakwerk, keurig opgeleverd en het ziet er geweldig uit! Complimenten aan de monteur.

 9 / 10    P.Driessen
02-02-2018
 
 5 / 5   

Keurig en snel gewerkt. Resultaat ziet er prima uit.

 10 / 10    Management en Support
29-01-2018
 
 5 / 5   

Super geworden ,sehr zu empfehlen! Sehr freundliches Personal!

 10 / 10    Deerno e./v. weijkamp
26-01-2018
 
 5 / 5   

Schitterend werk geleverd. Vriendelijke monteur, op tijd begonnen met de werken.

 10 / 10    Goetinck Brigitte
19-01-2018
 
 5 / 5   

Super Treppe. Qualitativ hochwertige Arbeit. Sehr freundliches , kompetentes Personal. Klasse!!

 10 / 10    Feuser
15-01-2018
 
 5 / 5   

Wij zijn super tevreden hoe alles is gegaan. Wat een leuk personeel hebben ze! Wat een vrolijke mensen! Ik kan ze iedereen aanraden!!!!

 10 / 10    Amina Djukic
11-01-2018
 
 4 / 5   

Ik kan alleen maar heel positief zijn over dit bedrijf. Zowel over het voortraject, de uitvoering als de nazorg. Enige minpuntje: de verkoper heeft mij iets verkocht wat niet uitvoerbaar was. Jammer. Ik bleef in eerste instantie met een kater achter. Had hij mij meteen verteld dat het niet kon, had ik mij er ook niet op verheugd. Trapexpert heeft dit overigens naar volle tevredenheid afgehandeld.

 8 / 10    Jeanne Beelen
22-12-2017
 
 4 / 5   

Vriendelijke en capabele service

 8 / 10    Anoniem
20-12-2017
 
 5 / 5   

Prettige, vakkundige monteur, die snel en goed werk heeft geleverd. Wij zijn tevreden!

 10 / 10    Rameckers
20-12-2017
 
 4 / 5   

Trap is erg mooi geworden, minpuntje is lange tijd tussen bestelling en realisatie

 7 / 10    Anoniem
19-12-2017
 
 4 / 5   

De gehele uitvoering verlopen volgens planning

 8 / 10    Van de Berg
17-12-2017
 
 5 / 5   

Wij zijn zeer tevreden over Traprenovatie Expert. De prima afwerking , het nakomen van afspraken, de manier van werken zijn allemaal pluspunten voor dit bedrijf. Prijs/kwaliteit is prima.

 10 / 10    P.THEUNISSEN
15-12-2017
 
 5 / 5   

Mooie trap gekregen. Tevreden.

 10 / 10    Boereboom
15-12-2017
 
 5 / 5   

Ben een tevreden klant. De trap is mooi afgewerkt, ook mooi gekit.

 10 / 10    R. Spijker
15-12-2017
 
 1 / 5   

Denk goed na voordat je met Traprenovatie Expert een overeenkomst afsluit. Aan de buitenkant lijkt Traprenovatie expert een bedrijf wat graag bij jou een trap wilt komen plaatsen. Met mooie kreten zoals 20 jaar garantie op de renovatie geplaatst door vakkundig materiaal en het beste materiaal. Echter zodra je vragen begint te stellen over deze “ mooie kreten “ begint men terug te deinzen en zelfs vijandig over te komen. Zoals mij is overkomen met een medewerker van traprenovatie expert in de fluweelgrotten van valkenburg. Vragen over de eigen voorwaarden op hun eigen website werden neergezet als nonsens. Het is duidelijk dat de medewerkers van traprenovatie expert geen ervaring hebben met klanten die wel duidelijkheid willen over afspraken. Traprenovatie expert heeft daarnaast duidelijk laten weten in een persoonlijk boodschap dat zij niet gediend zijn van klanten welke specifieke vragen stellen over de afspraken tussen bedrijf en klant. Een traprenovatie is duur en het moet een goed doordacht besluit zijn.

Toon onze reactie +
Beste Heer Cheng, Wij betreuren eveneens het feit dat we niet, met wederzijds vertrouwen in een goede afloop van uw project, tot zaken zijn kunnen komen. Zoals reeds eerder aangegeven hebben wij service, kwaliteit, tevreden klanten en wederzijds vertrouwen in een hoog vaandel staan. In dit specifieke geval ontbrak het laatste: dat heeft ons doen besluiten onze offerte in te trekken.
 1 / 10    Wei
12-12-2017
 
 5 / 5   

9

 10 / 10    Familie Blommerde
01-12-2017
 
 5 / 5   

Super service. De trap is geheel naar wens geplaatst. We zijn er blij mee!

 10 / 10    de Vos
29-11-2017
 
 5 / 5   

Zeer deskundig en ervaren medewerkers die het vak verstaan. Heel netjes werken en alles netjes achter laten als ze weg gaan.

 9 / 10    Ruud Straaten
25-11-2017
 
 5 / 5   

Vriendelijke en kundige monteurs. Werken goed en nauwkeurig, top!

 10 / 10    G. van den Tempel
25-11-2017
 
 5 / 5   

Top service geleverd door trapexpert. Super tevreden over het eindresultaat.

 10 / 10    M. Damoiseaux
21-11-2017
 
 5 / 5   

We zijn super tevreden met onze nieuwe trap! Het is heel erg mooi geworden en zelfs boven onze verwachtingen. De monteurs waren super aardig en bekwaam. We kunnen dit aan iedereen die een trap wil laten renoveren. Een 10 gewoon.

 10 / 10    Koose
19-11-2017
 
 5 / 5   

Ik ben zeer tevreden over de service. De trap is super mooi geworden. Zeer vriendelijke monteur.

 10 / 10    Dirix
09-11-2017
 
 5 / 5   

goed werk geleverd

 9 / 10    Anoniem
08-11-2017
 
 4 / 5   

Goede service, goede prijs-kwaliteitverhouding

 8 / 10    Anoniem
07-11-2017
 
 5 / 5   

Zeer maar dan ook zeer te vrede met de nieuwe trap, alles is super afgehandeld traptredes mooi afgewerkt alles mooi in verstek gezaagd. Ook een super klantvriendelijkheid.

 10 / 10    Doek
27-10-2017
 
 5 / 5   

Goed werk geleverd.leuke sympathieke man die de trap gemaakt heeft zijn erg tevreden over de trap0655696869

 10 / 10    I van helden
27-10-2017
 
 5 / 5   

Zeer goede vakmanschap en kwaliteit. Goede afwerking. Trappenhuis ziet er geheel moderner, kwalitiever, warmer en frisser uit. Tevens gemakkelijk te onderhouden en een strakke uitstraling.

 10 / 10    P. Roncken
26-10-2017
 
 5 / 5   

Vandaag onze trap gekregen. Super mooi en strak gemaakt!!! Helemaal tevreden! En Gert bedankt voor de gezelligheid en jouw vakkundigheid!

 10 / 10    Simons
24-10-2017
 
 5 / 5   

wij zijn heel tevreden. vakwerk

 10 / 10    Jan Theunissen
16-10-2017
 
 5 / 5   

Prachtige trap. Een aanwinst in ons huis. Echt vakwerk. Een aanrader voor iedereen die twijfelt.

 10 / 10    Kusters
13-10-2017
 
 5 / 5   

Onze ervaring met expert was zeer goed we hadden geen betere kunnen hebben dan Marco alleen maar lof !!

 10 / 10    fam.ueberbach
13-10-2017
 
 5 / 5   

Tevreden

 10 / 10    Anoniem
09-10-2017
 
 5 / 5   

Zeer tevreden Op tijd begonnen netjes achtergelaten

 10 / 10    Anoniem
04-10-2017
 
 5 / 5   

Goed afgeleverd werk .ben tevreden.

 9 / 10    Anoniem
02-10-2017
 
 5 / 5   

Ziet er netjes en mooi afgewerkt uit.

 9 / 10    Anoniem
01-10-2017
 
 5 / 5   

Prima monteur die echt vakwerk heeft afgeleverd!!

 9 / 10    Anoniem
30-09-2017
 
 5 / 5   

Prima werk geleverd en afgewerkt .0475

 10 / 10    Anoniem
29-09-2017
 
 4 / 5   

Volgens afspraak mooi op tijd. Vriendelijk en vakbekwaam personeel. Zonder veel rommel te maken een super mooie trap gekregen. Bedankt

 8 / 10    Arnold Hendrix
18-09-2017
 
 5 / 5   

Zeer tevreden

 10 / 10    Anoniem
12-09-2017
 
 5 / 5   

Heel tevreden over het werk van marco

 10 / 10    Imants
08-09-2017
 
 5 / 5   

Hier zijn vakmensen aan t werk geweest. ZIjn zeer tevreden met onze nieuwe trap. Monteurs waren zeer vriendelijk , en verstaan hun vak. Een aanrader voor andere mensen, die hun trap willen laten renoveren.

 10 / 10    Jos Meijers
01-09-2017
 
 5 / 5   

Ik ben dik tevreden met de werkwijze de arbijd van de monteurs en het opgeleverde resultaat is top .

 10 / 10    Vrenken
01-09-2017
 
 5 / 5   

Zeer goed werk geleverd

 10 / 10    Martens
31-08-2017
 
 5 / 5   

Prima. Werk afgeleverd. Meneer geeft goede adviezen mee.

 10 / 10    Anoniem
22-08-2017
 
 3 / 5   

Ik vind de afwerkingen doormiddel van kitnaden erg amateuristisch naar van nant de prijs is dit zijn geen meubelmakers is gewoon in 1 dag afgeraffeld waar twee dagen voorstonden en de antislip is zo minimaal dat het spekglad is zonder schoenen aan

 5 / 10    Janssen
21-08-2017
 
 4 / 5   

8

 8 / 10    Lei Boumans
14-08-2017
 
 5 / 5   

Prima

 10 / 10    Anja
31-07-2017
 
 5 / 5   

keurig, netjes en vakkundig

 10 / 10    Anoniem
21-07-2017
 
 4 / 5   

Tevreden over het resultaat en de service. Ziet er fraai uit.

 8 / 10    Anoniem
21-07-2017
 
 5 / 5   

We hebben de trap eindelijk laten vernieuwen. We hebben verschillende bedrijven laten komen. Trapexpert had meteen ons vertrouwen en dat is niet beschaamd. Had ik het maar jaren eerder laten doen. Het resultaat is een prachtige trap. Echt een aanrader.

 10 / 10    René Van Straeten
21-07-2017
 
 5 / 5   

Prima werk afgeleverd! Zeer tevreden...

 10 / 10    Rita Meertens
21-07-2017
 
 5 / 5   

Mooie trap goeie monteurs was gezellig

 10 / 10    Gisbers
17-07-2017
 
 3 / 5   

Kwaliteit en eindresultaat zijn prima. Afwerking daarintegen wat minder. Voor de prijs van deze trap verwacht je niet dat je zelf nog de pen! strepen eraf moet zien te krijgen. Vooral niet als van te voren is geadviseerd om de zijkanten te schilderen. Dit zal helaas opnieuw moeten gebeuren. Tevreden met de trap en het materiaal. Teleurgesteld in de afwerking en aflevering van de monteur.

 6 / 10    G. Schellekens
16-07-2017
 
 4 / 5   

Prima ervaring. Monteur werkt netjes en is zeer beleefd. Traprenovatie is goed uitgevoerd.

 8 / 10    Anoniem
14-07-2017
 
 5 / 5   

Sehr gute arbeit.hochwertig verarbeitet.optik hervorragent.moteure sehr kompetent.

 10 / 10    Esser
14-07-2017
 
 5 / 5   

Mijn oude versleten trap ziet er weer als nieuw uit.Een ervaren en vriendelijke vakman heeft geweldig werk geleverd. Ik ben heel blij met het resultaat,en zal zeker reclame maken voor dit bedrijf.

 10 / 10    Reijnders
12-07-2017
 
 5 / 5   

Perfecte service vanaf offerte tot het maken van de trap

 10 / 10    Wilko scheepers
12-07-2017
 
 5 / 5   

Prima werk geleverd! Mooi resultaat en er is netjes gewerkt. Deskundige en vriendelijke mannen met een vleugje humor!

 10 / 10    Annette Snijders
12-07-2017
 
 5 / 5   

Na aanvraag voor een offerte, werd al snel contact met ons opgenomen. Goede voorlichting door de vertegenwoordiger, waardoor wij een weloverwogen keuze konden maken uit een vrij uitgebreid assortiment aan panelen. Een correcte en duidelijke communicatie m.b.t. de afspraken over de werkzaamheden. Een vakkundige monteurs die zijn werk secuur en netjes heeft uitgevoerd.

 9 / 10    Anoniem
07-07-2017
 
 5 / 5   

SUPER content!!!

 10 / 10    Van Aert
28-06-2017
 
 5 / 5   

prima vakwerk geleverd

 9 / 10    Anoniem
27-06-2017
 
 5 / 5   

Vandaag hebben wij drie hele aardige mensen in huis gehad die een prachtige trap gemaakt hebben! Een nieuw meubelstuk in huis, het ziet er heel mooi uit! De door ons bestelde lampjes waren iets te fel en het was fantastisch dat dit zonder problemen vervangen werd! Wij geven voor de klantvriendelijkheid, het vakmanschap en de prachtige trap een dikke 10!!

 10 / 10    Jan en Jolanda
20-06-2017
 
 4 / 5   

Afgelopen week is Joep van Traprenovatie Expert bij ons geweest om de trap te renoveren. Naast het feit dat Joep een erg prettig persoon was om over de vloer te hebben (zowel communicatief als professioneel), is zeker ook het eindresultaat er mooi. Er is heel netjes gewerkt en alle details zijn goed afgewerkt. Een fijne ervaring dus!

 8 / 10    Robin
17-06-2017
 
 5 / 5   

Prima werk geleverd,vriendelijk personeel en ruimen alles netjes op.

 10 / 10    Henry
09-06-2017
 
 5 / 5   

Super Qualität, schnelle Ausführung. Die neue Treppe sieht super aus.

 10 / 10    Anoniem
08-06-2017
 
 5 / 5   

Bij mij hebben Albert en Erwin gewerkt. Beetje later begonnen door file maar das geen probleem. Ze hebben heel netjes gewerkt . Trap ziet er heel mooi uit en alle afval hebben ze mee genomen /zowel opgeruimd. Ze waren heel beleefd en maakte wel geintjes naar elkaar toe. Maar dat verhoogd de werksfeer en das heel belangrijk. Een aanrader voor de volgende klant waar ze heen gaan.

 10 / 10    Me brouwers
06-06-2017
 
 5 / 5   

De trap is qheel mooi geworden. Er is kundig en netjes gewerkt binnen de tijdslimiet. Zeer tevreden.

 10 / 10    Jacqueline foxen
01-06-2017
 
 5 / 5   

Mooie nieuwe trap in 1 dag gemaakt, nette afwerking, professionele monteurs

 10 / 10    Suzanne Hensen
24-05-2017
 
 5 / 5   

Nadat we door verschillende aanbieders waren geïnformeerd is onze keuze gevallen op Traprenovatie Expert. Hier hebben we zeker geen spijt van! Klantvriendelijke communicatie in combinatie met een gunstig prijsaanbod waren hierbij onze motieven. Ook het meedenken over, en oplossen van kleine "probleempjes" bij onze oude trap getuigde van inzicht en kennis. In één dag heeft de secure en kundige monteur onze trap een geweldige metamorfose laten ondergaan. Vakmanschap!!! Wij zijn echt tevreden.

 9 / 10    Lily
24-05-2017
 
 5 / 5   

Ik ben heel tevreden met de trap en de hal. Heb goed advies gekregen en de afspraken klopte. Er is netjes gewerkt. In 2 dagen was het klaar

 10 / 10    H. Van Rossum
03-04-2017
 
 5 / 5   

Wij zijn zeer tevreden met de comunicatie en het materiaal.

 10 / 10    Van der linde
31-03-2017
 
 5 / 5   

Prachtig resultaat Schoon gewerkt Zeer beleefd personeel Werken heel precies

 10 / 10    Fam. Holtslag
31-03-2017
 
 5 / 5   

Nadat wij de vernieuwde trap bij een familielid hadden gezien, hebben we besloten om onze trap ook te laten opknappen door Traprenovatie Expert. Hij is nu klaar en ziet werkelijk schitterend uit. Een echte metamorfose voor de entree van ons huis!

 10 / 10    Verheggen
26-03-2017
 
 5 / 5   

Zeer tevreden over geleverd resultaat. Beschadiging - door mij veroorzaakt - werd in korte tijd hersteld, en dan nog gratis ook. Communicatie verliep vlot. Prijs/ kwaliteit een aanrader. Maart 2017 Marc : Assebroek/ Brugge

 10 / 10    Marc Decloedt
13-03-2017
 
 5 / 5   

fantastische service!!!

 10 / 10    Anoniem
04-12-2016
 
 4 / 5   

Wij zijn super tevreden over de vakbekwaamheid van Albert en niet te vergeten voor de goede service van Mark Vijgen Dit bedrijf is zeker aan te raden !!!!!! I. Frings

 8 / 10    N. Frings
29-02-2016
 
 4 / 5   

Goed afgeleverd werk. Communicatie verliep niet altijd goed.

 8 / 10    Ria Pruijsten
02-12-2015
 
 5 / 5   

Super

 10 / 10    Anoniem
13-11-2015
 
 4 / 5   

De kwaliteit is goed, daarbij is de service achteraf top!

 8 / 10    Anoniem
13-11-2015

Vestiging

Traprenovatie Expert BV

Kempweg 1
6051 JM Maasbracht
Nederland

Postadres
Postbus 7246
6050 AE Maasbracht
Nederland

           

Overige informatie

  òf   Bel mij

(ma - vr 09:00-12.00 tot 13.00-18.00 uur)