9.5 / 10
  òf   Bel mij
DÉ EXPERTS IN TRAPRENOVATIE

Klantreviews

Lees hieronder wat onze klanten van ons (werk & service) vinden, welk u voor zijn gegaan!

Schrijf zelf een review
 
 7 / 10    7

Super, zoals beloofd in 1 dag klaar, erg blij mee!

 7 / 10    Van Grunsven
13-11-2019
 
 10 / 10    10

Het was een prettige ervaring. Zijn zeer tevreden over het resultaat. Service was goed,duidelijk en snel.

 10 / 10    Roger jung
12-11-2019
 
 10 / 10    10

Onze 60jaar oude, beschadigde, krakende, met lijmresten en nietjes bezaaide trap herken je niet meer terug. De monteur Jan klein heeft twee dagen lang, onvermoeibaar , goed en secuur doorgewerkt. Het eind resultaat mag er dan ook zijn.

 10 / 10    Richard blezer
10-11-2019
 
 10 / 10    10

Snel en goed gewerkt. De trap ziet er op het eerste gezicht mooi en prachtig uit.

 10 / 10    Piet van derWeele
07-11-2019
 
 10 / 10    10

Nette service , vriendelijke mensen , mooi eindresultaat

 10 / 10    Evelijn
06-11-2019
 
 10 / 10    10

Mooie materialen, nette afwerking en en heel vriendelijke monteur. Dennis, hartelijk dank!

 10 / 10    Jan Kolijn
02-11-2019
 
 10 / 10    10

Mooie trap, met perfecte klantservice. Nette afwerking. Klantgericht.

 10 / 10    Slaats
02-11-2019
 
 10 / 10    10

We zijn zeer tevreden over de werkwijze en afwerking. Mooie nieuwe trappen geheel volgens onze wensen. Flink doorgewerkt Dennis, ook in de regen. Alles netjes opgeruimd en uitleg gegeven over de montage. Toppie!

 10 / 10    Pelzer
01-11-2019
 
 10 / 10    10

Super blij met de trap. Personeelsleden heel vriendelijk e vakkundig

 10 / 10    Anoniem
01-11-2019
 
 10 / 10    10

Alles goed verlopen. Goed gewerkt, alles netjes opgeruimd en als je het niet wist kun nog niet zien dat ze hier zijn geweest. Bedankt mannen, we zijn zeer tevreden. Groet en succes met de volgende klus.

 10 / 10    Clim en Tiny Vermeulen
28-10-2019
 
 10 / 10    10

Ik ben heel tevreden over de service en de vooral de monteurs.

 10 / 10    Frits & Alice
25-10-2019
 
 9 / 10    9

Alle werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid verlopen. De monteur heeft alles toegelicht en tips voor het onderhoud van de vloer en de trap gegeven.

 9 / 10    T. Verhoeven
24-10-2019
 
 10 / 10    10

In alle vormen van het bedrijf super geholpen zeer klantgericht en vriendelijk

 10 / 10    Wouter
23-10-2019
 
 10 / 10    10

Onze ervaring is goed. Keuring netjes gemaakt. De verwachtingen zijn erg goed.

 10 / 10    Nieuwstad
23-10-2019
 
 10 / 10    10

Een prachtige nieuwe trap gekregen.Vakmanschap van monteur Jan,keurig netjes gewerkt en vriendelijk. Wij zijn superblij en tevreden van A tot Z. Vriendelijke verkoper en telefoniste,afspraken goed nagekomen.

 10 / 10    L van Heijst.
18-10-2019
 
 10 / 10    10

Ben zeer tevreden ook met de monteur Erwin. Het resultaat is zeer bevredigend en zeer mooi resultaat.

 10 / 10    Jo Haan
18-10-2019
 
 9 / 10    9

Super blij met onze nieuwe trap, even een flinke aankoop, maar dan heb je ook wat. Heel prettig geholpen door de verkoper Michel, samen rustig alle opties bekeken en hij nam echt de tijd voor ons. Duidelijke contacten en afspraken gemaakt met de telefoniste/planningsafdeling, goede service en vandaag monteur Jan over de vloer gehad. Echte vakman die de tijd heeft genomen om elk hoekje netjes af te werken. Wij zijn heel tevreden en zouden het zeker aanbevelen aan derden.

 9 / 10    Fam. Buckinx
15-10-2019
 
 10 / 10    10

Gisteren en vandaag heeft Dennis onze trap gerenoveerd (incl. wangen, stootborden, afdekranden en verlichting) en de overloop van een nieuwe vloer voorzien. Hij heeft het werkelijk voortreffelijk gedaan, wat een vakman! Hij werkt keurig netjes en alles is tot in de puntjes afgewerkt! Hij is ook erg vriendelijk. Hij verdient een dikke 10! De vertegenwoordiger die bij ons is geweest, heeft ons veel informatie gegeven en alles goed uitgelegd. Hij heeft alleen niet alles juist verteld. Hij zei dat de verlichting dimbaar is, maar dit blijkt niet het geval te zijn. Tevens klopte zijn verhaal over de afdeklatjes niet. Qua planning en (telefonische) informatie is dit bedrijf ook zeker boven gemiddeld goed en alle medewerkers zijn super vriendelijk!

 10 / 10    José Frederiks
09-10-2019
 
 10 / 10    10

Zeer vriendelijk, correct! En ook de dienst naverkoop. De laatste trede met profiel moeten afbreken vanwege een nieuwe vloer. Gebeld, duidelijk gecommuniceerd met foto’s. Zeer behulpzaam en vriendelijk!

 10 / 10    Anoniem
04-10-2019
 
 10 / 10    10

Wij zijn erg blij met onze nieuwe trap. Het is een opwaardering van ons huis. Jan heeft perfect en zeer secuur gewerkt. Hij is erg gedreven en kwaliteitsbewust.

 10 / 10    Jochem Rovers Comm. V.
03-10-2019
 
 9 / 10    9

Alles prima geregeld van A tot Z.

 9 / 10    Geijbels
27-09-2019
 
 10 / 10    10

Goed verlopen alles ok

 10 / 10    A franssen
27-09-2019
 
 10 / 10    10

Onze traprenovatie is een groot succes geworden. Niks op aan te merken Arnold en Sammy hebben een ontzettend mooi resultaat afgeleverd. Werkten netjes zelfs onze stoep werd gestofzuigd. Aan alle kleine details werd aandacht besteed. Was ook een gezellig duo. Is boven verwachting mooi geworden. Raden het iedereen aan.

 10 / 10    Anoniem
27-09-2019
 
 9 / 10    9

Perfect werk geleverd ben er ook zeer tevreden mee

 9 / 10    Ad Rijkers
26-09-2019
 
 10 / 10    10

Ziet er netjes uit

 10 / 10    S.E.
25-09-2019
 
 10 / 10    10

Super monteur en wel meedenkend, kundig. Netjes alles achtergelaten al in al prima.

 10 / 10    Anoniem
24-09-2019
 
 10 / 10    10

Ben zeer treveden kwamen afspraken goed na Afwerking perst en kam dit bedrijf zeker aan bevelen top bedrijf

 10 / 10    Jaap
20-09-2019
 
 1 / 10    1

Verwijderen facebook reviews die negatief zijn. Nu het complete overzicht verwijderd!

 1 / 10    Anoniem
17-09-2019
 
 8 / 10    8

We zijn door al het personeel waarmee we contact hadden heel vriendelijk geholpen en de trap ziet er geweldig uit! Binnen 1 dag en de trap kon meteen (met beleid) gewoon worden gebruikt.

 8 / 10    Noelle Geelen
17-09-2019
 
 10 / 10    10

Zeer tevreden over dit bedrijf En zeker over Dennis hij heeft bij ons de nieuwe trap gemaakt in zijn eentje wat een vakman. Zeer vriendelijk en vakbekwame man

 10 / 10    Gerard Driesen
14-09-2019
 
 10 / 10    10

De Revieuws zijn niets overdreven wij hebben vandaag onze trap laten renoveren Dennis de monteur wat een vakman, 100 % tevreden en volledig naar onze zin. Wij kunnen dit bedrijf zeker aanbevelen. Fam. Ebben

 10 / 10    H.Ebben
05-09-2019
 
 10 / 10    10

Wat een geweldig bedrijf met super leuke en vakbekwame mensen. Vooral Dennis, wat een kanjer. In zijn eentje mijn hele trap gerenoveerd en het resultaat is helemaal super. Kei bedankt allemaal voor de geleverde trap en jullie expertise. Susanne van Gerwen Valkenswaard

 10 / 10    Susanne van Gerwen
05-09-2019
 
 9 / 10    9

De monteurs waren erg kundig en professioneel. De uitdaging met de weltreede is heel mooi en vakkundig opgelost!

 9 / 10    CL
05-09-2019
 
 10 / 10    10

Alles perfect gedaan, aardige man . Heel mooi geworden,.

 10 / 10    Anoniem
29-08-2019
 
 10 / 10    10

Super blij mee, een geweldig resultaat! Het personeel is heel vriendelijk en zijn zeker echte vakmensen! Dankjewel voor het maken van mijn mooie nieuwe trap. Ben er heel tevreden mee!

 10 / 10    Angelique van Sinten
27-08-2019
 
 10 / 10    10

Kwamen heel toevallig deze firma tegen op FB. Nog nooit van gehoord maar info opgevraagd en een adviseur laten komen. Zeer duidelijke uitleg over de mogelijkheden voor onze open spiltrap. De prijs was redelijk en hebben onze goedkeuring gegeven. De monteur Albert (?) kwam de trap inmeten en vorige week zijn door diezelfde vriendelijke monteur de nieuwe traptreden geplaatst en de overloop bekleed, met mooi resultaat. Conclusie: vakwerk, mooi eindresultaat, zeer prettige monteur die met je meedenkt en die zelfs op het eind van de montage ook nog stofzuigt en alles netjes achterlaat. Kortom: wij zijn erg tevreden met Traprenovatie Expert en durven deze firma dan ook aan iedereen aan te bevelen.

 10 / 10    Familie Smeets, Nunhem
25-08-2019
 
 8 / 10    8

Over het geheel een prettige ervaring. Iedereen houdt zich aan de afspraak. Zeer tevreden over de werkwijze. We hebben een medewerker, Jan Klein, die erg netjes en precies werkt, mogen meemaken. Een aanrader. Harde werker, denkt met je mee????

 8 / 10    Fam. Coumans
23-08-2019
 
 10 / 10    10

Vandaag is onze trap gemonteerd. De vakbekwame en zeer aardige Dennis heeft deze snel en professioneel gemonteerd. Het resultaat is prachtig! Wij adviseren andere potentiële kopers ook hun nieuwe trap te kopen bij Traprenovatie Expert.nl

 10 / 10    Fam. Donners
15-08-2019
 
 10 / 10    10

Goed perfect

 10 / 10    Lemmens
15-08-2019
 
 10 / 10    10

Ik ben heel tevreden over de service en het geleverde werk.

 10 / 10    Anoniem
09-08-2019
 
 10 / 10    10

Goed verlopen, aardige mensen. De trap is prachtig geworden.

 10 / 10    Martine Korevaar
06-08-2019
 
 10 / 10    10

Nette snelle levering en montage. Vriendelijke monteurs die de tijd nemen om uitleg te geven over de trap en het onderhoud hiervan.

 10 / 10    Fam. coenraad
02-08-2019
 
 10 / 10    10

Totale gang van zaken erg positief. Resultaat mag gezien worden en overlast was zeer beperkt.

 10 / 10    R. Van Esbroek
30-07-2019
 
 10 / 10    10

Wij maakten kennis met traprenovatie Expert op de bokkenmarkt in Valkenburg. Na enkele weken kwam Rob bij ons thuis om informatie te verstrekken en indien gewenst een offerte te maken. Een man met verstand van zaken en leuke humor waarbij je je gelijk op je gemak voelt en totaal niet opdringerig. Het was zeer fijn om met hem zaken te doen en we besloten dan ook om de trap te laten renoveren . Toen kwam Jan daadwerkelijk de trap maken . Een zeer goede vakman , die ondanks de hitte (het was namelijk 40 graden op donderdag en 37 graden op vrijdag) heel hard heeft doorgewerkt en subliem werk heeft afgeleverd . Wij zijn super blij en tevreden met het geleverde resultaat . Heel hartelijk bedankt !

 10 / 10    P .Debets
26-07-2019
 
 10 / 10    10

Netjes en in orde prima werk

 10 / 10    Lens jan
24-07-2019
 
 10 / 10    10

Ik vind het vakmensen die super netjes werken en alles netjes achterlaten . Dus raadt die bijdrijf zeker aan

 10 / 10    Raaijmakers
23-07-2019
 
 10 / 10    10

Ben tevreden

 10 / 10    Waanders
22-07-2019
 
 8 / 10    8

wat Een ervaren team super vriendelijk deze mensen Albert en Sammy verdienen een pluim supercontent van de eerste tree tot de laatste trede iedere dag opnieuw alles netjes achter gelaten nogmaals dank u wel groetjes van Christiane en albert

 8 / 10    Goffard christiane
04-07-2019
 
 10 / 10    10

Prima uitleg tijdens presentatie van het product. Vakkundig aangebracht en netjes afgewerkt. Vakmensen.

 10 / 10    Anoniem
02-07-2019
 
 10 / 10    10

Leuk goed bedrijf. Vanaf het eerste contact met de verkoper tot de oplevering zeer tevreden. Monteurs werken netjes en nauwkeurig. Aanrader om uw trap aan te laten pakken.

 10 / 10    Van leeuwen
25-06-2019
 
 10 / 10    10

Zeer bedreven werknemers met passie voor het vak en oog voor de klant en details. Keurig werk afgeleverd.

 10 / 10    Familie van Oerle
25-06-2019
 
 9 / 10    9

We hadden hele leuke aardige gezellige gozers, die de trap super netjes en strak hebben gerenoveerd, we zijn er super blij mee.

 9 / 10    Rmsbetonvloeren
20-06-2019
 
 9 / 10    9

Fijne intake, hebben netjes gebeld voor een afspraak en mooi optijd, de tap is mooi afgewerkt precies zoals we het wilde hebben. Personeel was vriendelijk

 9 / 10    Anoniem
12-06-2019
 
 10 / 10    10

Vanaf dat de verkoper hier is geweest totdat de trap klaar was is er keurig gewerkt geworden.

 10 / 10    Anoniem
11-06-2019
 
 10 / 10    10

De mannen zijn op tijd gearriveerd en gaan keurig te werk. Ze waren zeer beleefd en bedenken snel oplossingen als ze problemen tegenkomen. Er was een zeer aangename sfeer. Ik zal Traprenovatie experts zeker aanraden bij kennissen. Hartstikke bedankt Erwin en Kai!

 10 / 10    Kyell Geurts
07-06-2019
 
 10 / 10    10

Mooi resultaat. Wat een verbetering! Vriendelijke, gezellige jongens. Tevreden klant.

 10 / 10    Gabriels
06-06-2019
 
 10 / 10    10

Het ziet er allemaal perfect uit. Heel mooi en strak! Jan heeft super werk geleverd, ben erg positief verrast. Hij heeft het allemaal schoon achteren gelaten, tot mijn grote verbazing was alles opgeveegd. Jan je hebt het geweldig gedaan.

 10 / 10    Manuela
04-06-2019
 
 10 / 10    10

Erg netjes gewerkt. Alles opgeruimd en de medewerkers zijn beleefd.

 10 / 10    Van Zundert
27-05-2019
 
 9 / 10    9

Wij hebben zowel bij de aankoop, voorlichting als bij de montage een zeer goede indruk van het bedrijf gekregen. De afwerking is zeer goed te noemen.

 9 / 10    W. Van Dijk
23-05-2019
 
 10 / 10    10

Netjes en correct afgeleverd..

 10 / 10    Anoniem
21-05-2019
 
 8 / 10    8

TEVREDEN OVER OPLEVERING EN CORRECTE EN NETTE MANIER VAN WERKEN

 8 / 10    Anoniem
13-05-2019
 
 9 / 10    9

Prima service. Netjes alles opgeleverd

 9 / 10    Anoniem
13-05-2019
 
 9 / 10    9

Albert en Kay hebben prima werk geleverd, ze waren beleefd en hebben in overleg onze wensen goed uitgevoerd. Bedankt

 9 / 10    Fan. van Son
12-05-2019
 
 10 / 10    10

Vakwerk, zeer netjes gewerkt. Echte vakmensen, klantvriendelijk. Top

 10 / 10    Familie nulens
11-05-2019
 
 10 / 10    10

Echt strak werk, mooi geworden. Ook netjes gewerkt.

 10 / 10    Van der Linden
01-05-2019
 
 8 / 10    8

Duidelijke uitleg vooraf, ik schrok even bij uitvoering van het moeten afzagen van tredes ( had collega mogen aangeven). Medewerkers prettig in omgang, accuraat en netjes. Nu gebruiken die trap!

 8 / 10    Ingrid lacroix
26-04-2019
 
 9 / 10    9

Prima service. Netjes alles opgeleverd

 9 / 10    Anoniem
24-04-2019
 
 10 / 10    10

Nette medewerkers, trap keurig bekleed. Leuning idem. Mis wel gebruiks aanwijzing verlichting.

 10 / 10    Pieter van der Luit
24-04-2019
 
 9 / 10    9

Wij vinden dit bedrijf bijzonder klantvriendelijk. De monteur werkt erg netjes en ruimt alles op. De verkoper maakt een duidelijke prijsafspraak. Bij aflevering ziet het er strak uit!

 9 / 10    Nettie Kornaat
23-04-2019
 
 10 / 10    10

Vakkundig en nestjes afgewerkt. Harde werker. Zeer tevreden.

 10 / 10    Jos lodde
19-04-2019
 
 10 / 10    10

Erwin en sammy zijn echte vakmannen. Het bedrijf is echt een aanrader. Alles ging mooi volgens afspraak. Terplekken konden ze een klein probleempje super oplossen. Onze trap is super mooi geworden.

 10 / 10    Herfs
19-04-2019
 
 10 / 10    10

Alles prima verlopen. Netjes op tijd, deskundig en zeer vriendelijk personeel. Super tevreden

 10 / 10    Piet de Braal
18-04-2019
 
 9 / 10    9

Vriendelijke nette Monteur (Gert) vakandig gelegd en duidelijke tips voor onderhoud.

 9 / 10    M Sonius
16-04-2019
 
 10 / 10    10

Er mooi geworden Erwin en sammie erg gezellig Ik ben tevreden

 10 / 10    Van de koedijk
16-04-2019
 
 10 / 10    10

Prima werk geleverd, door prima personeel. Waren erg vriendelijk en kundig. Dikke pluim.

 10 / 10    Math Thewessen
05-04-2019
 
 10 / 10    10

Mooi bedrijf. Leuke verkoper. Snel geleverd. Professionel monteurs. Gezellige lui. Echt een aanrader. Prachtig werk afgelverd. En zoals wordt gezegd in 1 dag kant en klaar. Super blij mee.

 10 / 10    S. Van der Heijden
04-04-2019
 
 10 / 10    10

Ziet er super uit. Prima werk geleverd.

 10 / 10    Fam Kleinsma
28-03-2019
 
 10 / 10    10

Prachtig en heel goed en secuur gewerkt grote duim voor dit team

 10 / 10    G.schulteis
26-03-2019
 
 10 / 10    10

Perfecte zeer snelle dienstverlening. Het resultaat is geweldig.

 10 / 10    Anoniem
25-03-2019
 
 10 / 10    10

Supertevreden! Al bij de 1e afspraak werd er écht meegedacht met ons, niet alleen mbt de trap zelf maar ook over de gehele hal en hoe we deze nog mooier konden maken. Alle afspraken zijn perfect nagekomen. De monteur was, vanwege een zieke collega, alleen en heeft lange dagen moeten maken. Ondanks de vele uren bleef hij perfect werk afleveren. Als hij niet tevreden was, begon hij opnieuw. Ja, een trap laten bekleden is een dure aangelegenheid maar het is ons iedere cent waard geweest. Ik kan het echt iedereen aanbevelen.

 10 / 10    Anoniem
21-03-2019
 
 8 / 10    8

Prima, heel goed

 8 / 10    Anoniem
15-03-2019
 
 8 / 10    8

Zeer correcte afhandeling van de opdracht. Afspraken allemaal tijdig nagekomen en erg net werk geleverd.

 8 / 10    A. Verheijden
11-03-2019
 
 10 / 10    10

Prachtig geworden! En snel!

 10 / 10    Anoniem
11-03-2019
 
 10 / 10    10

Zeer tevreden

 10 / 10    Magne
08-03-2019
 
 10 / 10    10

Een dikke voldoende, prima!

 10 / 10    Ger van poll
08-03-2019
 
 10 / 10    10

Ik ben tevreden over de verkoop. En het is een mooi resultaat geworden.

 10 / 10    Anoniem
07-03-2019
 
 10 / 10    10

Prachtig werk afgeleverd.het is ontzettend veel werk geweest maar Marco heeft het Fantastisch afgewerkt.van de 1e afspraak tot de montage vlekkeloos verlopen

 10 / 10    J.p
06-03-2019
 
 10 / 10    10

TrapExpert, het zijn Experts! Super tevreden, goed, snel, en vriendelijke werknemers! Dank aan Sammy en Albert! Aanrader voor iedereen!

 10 / 10    Estrella
03-03-2019
 
 10 / 10    10

Goede service, netjes geplaatst. En zeker ook netjes gewerkt. Vriendelijk personeel

 10 / 10    Familie van oosterhout
22-02-2019
 
 10 / 10    10

Het eindresultaat ziet er mooi uit. Netjes gewerkt.

 10 / 10    Nadine Schot Severins
20-02-2019
 
 8 / 10    8

Wij hebben twee trappen door u laten maken. Bij de overgang van de trap naar de overloop had de vertegenwoordiger destijds een voorstel gedaan maar toen de monteurs kwamen bleek dat niet te kunnen. Ook zeiden de monteurs dat in elke trede werd gezaagd terwijl de vertegenwoordiger had gezegd alleen zo nodig. Dit werd de eerste 5 minuten verteld en was niet zo'n leuk begin. Je hebt dan het gevoel dat ze niet eerlijk zijn geweest. Uiteindelijk is het goed opgelost en ziet het er zeer netjes uit. Tip voor de vertegenwoordiger om zich beter te informeren en voor te lichten. De monteurs hebben twee trappen in twee dagen gemaakt maar mijn inziens had het ook op een dag gekund (ze namen best vaak en lang pauze en waren vroeg klaar). Het was ook voor ons fijner geweest omdat we dan maar een dag verlof op hadden hoeven nemen. Het resultaat van de trappen is echter erg mooi geworden en we zijn zeer tevreden!

 8 / 10    Eberson
20-02-2019
 
 10 / 10    10

Grote klasse, het ziet er geweldig uit. Het monteren en daarna kitten een 10. Ik heb het wel eens anders gezien. Bedankt.

 10 / 10    Rob de Bruin
19-02-2019
 
 8 / 10    8

Alles is zeer naar tevredenheid verlopen vriendelijke vakkundige monteur die net en goed werk heb geleverd en goede uitleg over nabehandeling

 8 / 10    Faes jurgen
19-02-2019
 
 8 / 10    8

Alles is zeer naar tevredenheid verlopen vriendelijke vakkundige monteur die net en goed werk heb geleverd en goede uitleg over nabehandeling

 8 / 10    Faes jurgen
18-02-2019
 
 10 / 10    10

Wat zijn we blij met de trap reparatie wat een vakwerk en wat een sevice van jullie dit is echt top kan jullie bedrijf aan ieder een aanbevelen

 10 / 10    Manders Horst
15-02-2019
 
 9 / 10    9

Net werk, wij zijn heel tevreden.

 9 / 10    Anoniem
15-02-2019
 
 10 / 10    10

De werkzaamheden zijn zeker naar mijn zin uitgevoerd. Het ziet er perfect uit het was een prettige evaring om hem te zien werken. Na afloop alles schoon achter gelaten.

 10 / 10    Rob deBruin
14-02-2019
 
 10 / 10    10

Perfect werk geleverd. Ziet er super uit. Veel complimenten van anderen gekregen over mooi trap. Vakmensen en zeer netjes en vriendelijk.

 10 / 10    Anoniem
12-02-2019
 
 10 / 10    10

De heren hebben goed werk geleverd.

 10 / 10    Anoniem
12-02-2019
 
 10 / 10    10

Oké netjes gedaan????????

 10 / 10    Anoniem
07-02-2019
 
 10 / 10    10

Super blij ermee ziet er erg netjes en mooi uit. En wat een leuke aardige monteur Dennis...helemaal toppie!

 10 / 10    Jolanda Moonen
05-02-2019
 
 10 / 10    10

Gezellige jongens. Trap is heel mooi geworden. Wel jammer dat de leuning niet precies paste.

 10 / 10    Sander Looymans
01-02-2019
 
 10 / 10    10

Goede, snelle en fijne service. Mooi werk geleverd. Wij zijn blij met onze trap.

 10 / 10    Meens
01-02-2019
 
 10 / 10    10

Fijne mensen, goed gewerkt, duidelijke afspraken. Hele fijne ervaring.

 10 / 10    Marion van Rossum
28-01-2019
 
 9 / 10    9

Wij zijn heel erg blij met onze mooie nieuwe trap!. Supernetjes gewerkt en heel blij met het eindresultaat! Albert en Sammy bedankt.

 9 / 10    Caroline van de Wetering
27-01-2019
 
 10 / 10    10

WoW, vanaf het gesprek tot aan de oplevering, helemaal top

 10 / 10    Robert
25-01-2019
 
 10 / 10    10

Een echte aanrader als je oude trap hebt met vloerbedekking. Binnen twee dagen een complete metaforse., als je. Trap met vloerbedekking. Er wordt netjes gewerkt en er wordt geen rommel achtergelaten. Hier wordt je blij van. . vriendelijke monteur Het is de moeite waard om een oude trap te renoveren

 10 / 10    J.. Ottenheijm
24-01-2019
 
 10 / 10    10

Prettige medewerkers, goede uitleg, nette manieren. Een tevreden klant.

 10 / 10    Anoniem
18-01-2019
 
 8 / 10    8

Ik ben tevreden over de trap. Sfeer zat er ook goed in bij de collega’s.

 8 / 10    Anoniem
18-01-2019
 
 10 / 10    10

Top hele mooie trap geworden goede monteurs goede service

 10 / 10    Snackbar Ludo vof
14-01-2019
 
 10 / 10    10

Goed advies gekregen tijdens het eerste gesprek en de uitvoering is werkelijk prachtig geworden. We zijn er heel blij mee.

 10 / 10    Anoniem
07-01-2019
 
 10 / 10    10

Ik heb een uitstekende ervaring voor wat betreft het renoveren van mijn trap. Super tevreden over Dennis die de eerste dag gestart is met de werkzaamheden en de moeilijkste klussen al voorbereid had. De tweede dag werd hij geholpen door Jan. Dennis en ook Jan hebben zeer mooi werk afgeleverd. Het bedrijf mag trots op hun zijn. Super bedankt jongens.

 10 / 10    Ger Jansen van den Doormalen
19-12-2018
 
 10 / 10    10

Perfect werk geleverd

 10 / 10    Meulenbeld
17-12-2018
 
 10 / 10    10

In 1 woord: geweldig! Ik had niet verwacht dat t zó mooi zou worden!! Mijn huis is er echt van opgeknapt. Zeer vriendelijke monteurs die heel netjes werkten. Keurig opgeruimd ook nog es! Ook goede en vriendelijke service vanuit de planners en administratie.

 10 / 10    Annemiek Polman
17-12-2018
 
 10 / 10    10

Zijn ontzettend blij met onze "nieuwe" trap! Het ziet er zo chique uit, toppertje!!!

 10 / 10    Anoniem
17-12-2018
 
 10 / 10    10

We zijn zeer tevreden over onze nieuwe trap Hij is weer als nieuw Groet Huub

 10 / 10    H van Rijswijk
14-12-2018
 
 10 / 10    10

Zeer tevreden met de tweede trap, goede proffesionele monteurs, prettige service. Trap ziet er weer top uit!

 10 / 10    Suzanne Hensen
13-12-2018
 
 8 / 10    8

Snel en netjes

 8 / 10    Anoniem
12-12-2018
 
 8 / 10    8

Super personeel professioneel

 8 / 10    Anoniem
11-12-2018
 
 9 / 10    9

Perfect netjes gewerkt en een hele fijne man.

 9 / 10    Bertine
11-12-2018
 
 10 / 10    10

We zijn heel erg tevreden over de werkzaamheden rondom onze nieuwe trap. Prettige samenwerking en een hele duidelijke uitleg over alles. Super bedankt

 10 / 10    Ria Sahl-Gielkens
11-12-2018
 
 10 / 10    10

Uitstekend prima uitvoering

 10 / 10    WG molenaar
11-12-2018
 
 10 / 10    10

Heel mooi resultaat. Vriendelijke mensen,! Blij mee

 10 / 10    A.polman
10-12-2018
 
 10 / 10    10

Uitstekend prima uitvoering

 10 / 10    WG molenaar
07-12-2018
 
 10 / 10    10

Prima werk geleverd door de mannen

 10 / 10    Anoniem
06-12-2018
 
 10 / 10    10

Resultaat boven verwachting. Uitgevoerd door een geweldige vakman!

 10 / 10    H.Manders
05-12-2018
 
 9 / 10    9

Zeer tevreden over de geleverde dienst. Klantvriendelijk en servicegericht.

 9 / 10    René Ooms
04-12-2018
 
 10 / 10    10

Wij zijn echt super tevreden met het resultaat van de trap, echt een wereld van verschil en ik kan het iedereen aanraden. En wat ons nog het beste bevallen is dat het bedrijf echt mee denkt met de klanten, ze hebben ons echt uitstekend geholpen en dus een echte aanrader.

 10 / 10    Anoniem
03-12-2018
 
 9 / 10    9

Geweldig, had ik het maar eerder gedaan,

 9 / 10    Pascalle
30-11-2018
 
 8 / 10    8

Er zaten tijdens de verbouwing van de trap wat dingen tegen, maar dit werd uitstekend opgelost! Lang bezig geweest, maar met een uitstekend resultaat!

 8 / 10    Hesther Wieman
28-11-2018
 
 10 / 10    10

Alles is heel goed verlopen, goed advies gehad en daardoor nog wat verlichting aangeschaft. Leuke, gezellige jongens. Eindresultaat is geweldig.

 10 / 10    Mariella van Son
28-11-2018
 
 10 / 10    10

Goede ervaring mbt aankoop en levering. Goede montage door vriendelijke monteurs

 10 / 10    Anoniem
22-11-2018
 
 10 / 10    10

Wij zijn zeer tevreden. Er is netjes gewerkt en het resultaat is geweldig

 10 / 10    Anoniem
20-11-2018
 
 10 / 10    10

Alles oké opgeleverd.

 10 / 10    Munnix
16-11-2018
 
 10 / 10    10

perfecte afspraken, en klant uiterst tevreden

 10 / 10    Jacqueline Janssen
16-11-2018
 
 10 / 10    10

Onze trap echt prachtig bekleed en strak binnen de tijd. De leuning in unieke metaalafwerking met Verometal spuitwerk. Hierdoor 100% match met ons interieur

 10 / 10    Vital
14-11-2018
 
 10 / 10    10

Super te vreden met het eindresultaat.vakmanschap van marco. Van het begin tot het einde top geregeld

 10 / 10    Anoniem
14-11-2018
 
 10 / 10    10

Prima werk. Vakmensen Erwin en Jan aan het werk. En alles keurig schoon afgeleverd.

 10 / 10    H Berkhof
14-11-2018
 
 10 / 10    10

Prima werk. Vakmensen Erwin en Jan aan het werk. En alles keurig schoon afgeleverd.

 10 / 10    H Berkhof
13-11-2018
 
 10 / 10    10

Ben zeer tevreden overde trap netjes ensecuur gewerkt vriendelijke mensen groetjes hanny

 10 / 10    Hanny van de wijdeven-vroomen
13-11-2018
 
 10 / 10    10

Ziet er prachtig uit. De jongens hebben hard door gewerkt en heel netjes. Familie Nieuwenhuis

 10 / 10    Anja Nieuwenhuis
12-11-2018
 
 10 / 10    10

Heel mooi resultaat, prettige en professionele werklui, goed contact. Goed contact over voorbereiding, snelle plaatsing, keurig alles opgeruimd ook.

 10 / 10    Anoniem
12-11-2018
 
 10 / 10    10

Ik wil langs deze weg mijn tevredenheid uitspreken voor de monteur die namens uw firma hier de werkzaamheden aan mijn trap heeft uitgevoerd. In een tijd waar het vinden van goed personeel een hele opgave is, wil ik graag laten weten dat uw monteur Dennis hier keurig werk heeft geleverd en alles netjes heeft achtergelaten, deze jongeman is een reclamebord voor uw firma. Ik zal het dan ook niet laten uw firma aan te prijzen als dit zich zal voordoen. Nogmaals bedankt voor de mooie trap, erg blij mee.

 10 / 10    Carlo Loop
12-11-2018
 
 10 / 10    10

Zeer goed.. mooi afgewerkt! Aardige mensen.. Henk en Dennis Top

 10 / 10    G.
12-11-2018
 
 10 / 10    10

Ziet er prachtig uit. De jongens hebben hard door gewerkt en heel netjes. Familie Nieuwenhuis

 10 / 10    Anja Nieuwenhuis
08-11-2018
 
 10 / 10    10

Een prachtig resultaat. Complimenten voor “Pietje Precies” Gert de installateur.

 10 / 10    Zoetermeer
05-11-2018
 
 10 / 10    10

Geweldig mooi resultaat, vooral de lichtjes, vriendelijke werklui, zeer netjes!!!

 10 / 10    Gerda van hoye
05-11-2018
 
 10 / 10    10

Geachte ,complimenten voor het vakwerk wat jullie geleverd hebben.Wij zijn zeer tevreden .

 10 / 10    Sterk
02-11-2018
 
 10 / 10    10

Wij zijn zeer tevreden over het plaatsen van een houten trap plus overloop. Dit werd zeer vakkundig uitgevoerd door de twee mannen die hier twee dagen mee bezig zijn geweest. Ook kwamen zij met goede oplossingen voor onverwachte situaties. Van ons krijgen jullie een dikke 10????????

 10 / 10    Fam van Ruler
31-10-2018
 
 10 / 10    10

Wij zijn zeer tevreden over hoe bij ons de trap plus overloop gelegd is. Het werd door zeer vakkundige mannen geplaatst die ook goed meedenken over onverwachte situaties. Van ons krijgen ze een dikke 10???????? Henk en Jenny v Ruler

 10 / 10    Fam van Ruler
31-10-2018
 
 9 / 10    9

Twee trappen laten renoveren. Heel mooi gedaan. Eindresultaat zoals we dat wilde hebben.

 9 / 10    Anoniem
25-10-2018
 
 10 / 10    10

Onze spiltrap heeft een tweede leven gekregen met de nieuwe treden van Traprenovatie expert. Het ziet er strak en modern uit en de trap is nu weer veilig. Deskundig advies en plaatsing zeer netjes. Een aanrader!

 10 / 10    Anoniem
25-10-2018
 
 10 / 10    10

Nette en snelle service met prachtig resultaat.

 10 / 10    Anoniem
24-10-2018
 
 10 / 10    10

Zeer goed en correct afgeleverd.

 10 / 10    Jagers
23-10-2018
 
 10 / 10    10

vriendelijke professionele medewerkers. Trap en overloop perfect afgeleverd. *v

 10 / 10    A. Oudkerk Pool
19-10-2018
 
 9 / 10    9

Prima en deskundig vakwerk opgeleverd. Uitgangspunt was een open betonnentrap, die wat schots en scheef was. Na 2 dagen werk kunnen we nu gaan genieten van het schitterende resultaat. Bedankt voor de uitstekende en vriendelijke service.

 9 / 10    Bert Vissers
16-10-2018
 
 9 / 10    9

Een heel mooie trap geworden , perfect afgewerkt en gemonteerd door vakkundig personeel. Alles zeer netjes opgeleverd. zal U zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.

 9 / 10    H.jeurissen
12-10-2018
 
 10 / 10    10

Prima bedrijf goede service en fijne mensen die de trap hebben gemonteerd zeer tevreden

 10 / 10    Anoniem
10-10-2018
 
 10 / 10    10

Uitstekend en vakbekwaam werk geleverd. Zal zeker aanbevelen om de trap te laten renoveren.

 10 / 10    Ger Frijns
05-10-2018
 
 9 / 10    9

Werk is goed afgeleverd zeer tevreden over de werkwijze van de mont

 9 / 10    Moeten c.h
04-10-2018
 
 10 / 10    10

Alles naar volle tevredenheid verlopen! Afspraken perfect nakomen.

 10 / 10    Cabbolet
04-10-2018
 
 9 / 10    9

Jullie harde werkers hebben een prachtig eindresultaat neergelegd op de trap en op de overloop. Ze brachten gezelligheid en vrolijke meezingers in ons huis en wij kijken dan ook terug op een fijne samenwerking.

 9 / 10    Carly Kempink
02-10-2018
 
 10 / 10    10

Smorgens vroeg stonden Erwin en Sam voor de deur. Gezellige vakmannen. De trap is werkelijk heel mooi geworden. De afwerking in detail zeer fraai. Tot in de puntjes netjes gewerkt. Goede uitleg over gebruik.

 10 / 10    Esther Vermeulen Bouwmans
02-10-2018
 
 10 / 10    10

Trap is prachtig geworden, ben er blij mee. Ze hebben ook heel netjes gewerkt en alles schoon achtergelaten. Dik compliment.

 10 / 10    Anoniem
01-10-2018
 
 10 / 10    10

Prima service schitterende trap gekregen zeker aanbeveling waard

 10 / 10    Monique maas
25-09-2018
 
 10 / 10    10

Wij zijn SUPER blij met onze vernieuwde trap . Wat betreft het resulaat en de behulpzaam heid , de bekwaamheid van de monteurs . J.W. Dohmen .

 10 / 10    j.w.dohmen
24-09-2018
 
 8 / 10    8

Goed werk geleverd. Vriendelijk personeel.

 8 / 10    Anoniem
17-09-2018
 
 10 / 10    10

Mooie trap afgeleverd, op tijd ter plaatse en sneller klaar dan verwacht

 10 / 10    Schoufs
12-09-2018
 
 10 / 10    10

Klasse Arbeit wie man es haben Will. Nette fleissige Monteure. Uneingeschränkt weiter zu empfehlen.

 10 / 10    Marco Randazzo
11-09-2018
 
 10 / 10    10

Beste lezer, zoals vooraf door Trap Expert aangegeven is alles conform afspraak en planning verlopen. We zijn uitermater verheugd met onze nieuwe trappen en de geleverde kwaliteit en uitstekende afwerking. Ook het personeel was zeer klantvriendelijk en behulpaam en vragen werden professioneel beantwoord en wensen uitgevoerd. Ik kan noet anders zeggen, alles wat vooraf was aangegeven is meer dan 100% uitgevoerd, tot zelfs een stuk vlaai voor bij de koffie. Hier kunnen veel bedrijven nog wat van leren. Hartelijk bedNkt hiervoor. Fam. Smeijsters, Landgraaf.

 10 / 10    Anoniem
10-09-2018
 
 10 / 10    10

De trappen zien er prachtig uit! De heren die de trappen kwamen plaatsen waren vriendelijk en werkten hard. De trappen waren goed op tijd klaar en de heren lieten ons huis netjes achter. Absoluut aan te bevelen!

 10 / 10    Mali
05-09-2018
 
 10 / 10    10

Wij zijn heel tevreden over dit bedrijf. Er wordt goed geluisterd naar de wensen en voorkeuren en geven gedegen advies. We hebben een paar maal iets veranderd, maar was geen probleem. Er is net werk afgeleverd en de trap ziet er weer schoon en verzorgd uit.

 10 / 10    Appartementenverhuur Tillie.
03-09-2018
 
 10 / 10    10

De traprenovatie expert heeft onze trap deskundig, goed, de afgesproken tijd en tot onze volledige tevredenheid gerenoveerd????

 10 / 10    Harm Horlings
03-09-2018
 
 10 / 10    10

Ben super tevreden met het geleverde werk. Ze werken netjes en secuur. Dat is ook te zien in het eindresultaat. Absoluut een aanrader.

 10 / 10    JPHM Vorstermans
30-08-2018
 
 9 / 10    9

De adviseur dacht met ons mee en gaf goed advies. Hij drong niets op en luisterde naar onze wensen. Onze eerste afspraak werd door omstandigheden helaas afgezegd. Maar traprenovatie expert was snel, belden in de ochtend direct op en maakten binnen een week een nieuwe afspraak, chapeau! De monteur kwam op tijd, was zeer beleefd, werkte netjes en ging direct aan de slag. Als ik een minpunt moet noemen dan had ik eerlijk gezegd wel verwacht dat ze voor dit bedrag ook wel even zelf stofzuigen achteraf. Het eindresultaat is super, we krijgen alleen maar complimenten.

 9 / 10    M
20-08-2018
 
 10 / 10    10

Denken goed mee, zoeken mee naar mogelijkheden en vriendelijke en bekwame vakmensen

 10 / 10    Ms Avena
20-08-2018
 
 10 / 10    10

Klasse Arbeit wie man es haben Will. Nette fleissige Monteure. Uneingeschränkt weiter zu empfehlen.

 10 / 10    Marco Randazzo
07-08-2018
 
 10 / 10    10

MIT allen sehr zufrieden

 10 / 10    Manfred Becka
31-07-2018
 
 10 / 10    10

Der ganze Ablauf von Planung bis Ausfuerung ist absolut Top. Nette Handwerker die Ihre Arbeit verstehen. Es wurde kompetent und Sauber gearbeitet. Wir sind super zufrieden und freuen uns ueber die neuen Treppen. Traprenovatie wird von uns auf jeden Fall weiterempfohlen. LG Familie Wedler aus Sonsbeck\D

 10 / 10    Andreas Wedler
30-07-2018
 
 10 / 10    10

Mooi eindresultaat. Deskundige monteurs met nette afwerking.

 10 / 10    Rick Willeme
23-07-2018
 
 10 / 10    10

Gezellige en kundige monteurs. Netjes gewerkt. Goed advies gegeven.

 10 / 10    Anoniem
20-07-2018
 
 10 / 10    10

Vandaag werd trap opgeleverd. Ik ben er heel blij. Uitstekende service en uitstekend werk.

 10 / 10    Martine
12-07-2018
 
 9 / 10    9

Die Mitarbeiter der Fa. sind sehr freundliches, machen einen kompetenten Eindruck. Sie waren superpuenktlich, haben sehr sauber gearbeitet. Die Treppen sind super geworden nach Wunsch

 9 / 10    Martina Kirschnick
10-07-2018
 
 10 / 10    10

Trap is prachtig geworden, een heel ander gezicht bij binnenkomst. Hele proces ging prettig en de monteur heeft er echt iets moois van gemaakt.

 10 / 10    Vandewal
06-07-2018
 
 10 / 10    10

Aardige, goed hardwerkende mannen, de trap ziet er goed en netjes uit! De volgende trap mogen ze ook bij ons doen.

 10 / 10    Schuurmans
04-07-2018
 
 9 / 10    9

Mooie trap vriendelijk behandeld en zeer snel klaar. Zeer netjes afgewerkt.

 9 / 10    Lisa Frissen
02-07-2018
 
 9 / 10    9

Vandaag (19-6-2018) onze trap ontvangen. Over het voortraject (verkooptrajecten, snelheid van leveren, communicatie, etc.) waren wij al tevreden, maar de installatie was echt top! Snel en heel erg netjes. Onze complimenten voor Erwin voor zijn super service.

 9 / 10    Hugo
19-06-2018
 
 10 / 10    10

Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe trap. Van bezoek adviseur tm de renovatie zelf, het is top geregeld.

 10 / 10    Karin Oosterom
18-06-2018
 
 10 / 10    10

Afgelopen vrijdag onze trap laten renoveren. Zelf vooraf de wangen geschuurd en gelakt. Ontzettend blij met het eindresultaat! Er wordt ook meegedacht over de afwerking als je een trap hebt die net iets anders is dan gewoonlijk. Trap is zeer mooi afgewerkt en er is met zorg omgegaan met het vooraf gelakte gedeelte.

 10 / 10    Marjolein
18-06-2018
 
 9 / 10    9

Één woord: Vakwerk!

 9 / 10    Arjan
15-06-2018
 
 10 / 10    10

Heel mooie trap nu in huis. We maken snel een afspraak om de trap naar de 2e verdieping ook te laten bekleden. Aardige monteur en geen rommel in huis door de montage. Top!

 10 / 10    Anne Laiopoulos
14-06-2018
 
 6 / 10    6

Vooraf wordt er vaak gecommuniceerd over de gemaakte afspraken, wat heel duidelijk is. De vertegenwoordiger gaf aan dat het een dag werk was en dat we op het einde samen met de monteur de trap nalopen voor een controle aan de hand van een checklist. De monteur was netjes op tijd aanwezig. We hadden vooraf begrepen dat het een dag werk was en we hadden allebei vrij van ons werk vanaf 14 uur voor de oplevering. Echter bleek de monteur al om 11.45 uur klaar te zijn. Er is dus geen oplevering geweest. We zijn blij met hoe de trap geworden is en het is een mooi resultaat. Er zijn wel wat beschadigingen aangebracht aan de wangen bij de trap die vooraf al geverfd was. Maar dit is misschien niet te voorkomen bij het plaatsen? Dit hebben we dus niet kunnen vragen aan de monteur en we moeten de wangen dus weer opnieuw verven. Op de vraag of ik het bedrijf zou aanbevelen, op basis van de omgang met klanten vooraf en de uitgevoerde werkzaamheden wel, maar ik ben niet zo tevreden als ik vooraf gehoopt had.

 6 / 10    Maud
11-06-2018
 
 10 / 10    10

Zeer tevreden over eindresultaat en top service! Na beschadiging aan overzettrede, door eigen schuld, gebeld om te vragen hoe dit gerepareerd kon worden. Onze eerlijkheid werd gewaardeerd en er is kosteloos een nieuwe overzettrede geplaatst. Betere service kan niet. Bedankt!

 10 / 10    Marcel
08-06-2018
 
 10 / 10    10

Afspraken goed nagekomen. Monteurs werken netjes, ruimen alles op en het resultaat is prachtig.

 10 / 10    V. Luijten
06-06-2018
 
 10 / 10    10

Leuke spontane monteurs zeker aan te bevelen goed werk geleverd

 10 / 10    Jan van wandele
04-06-2018
 
 8 / 10    8

Wij zijn super blij met onze nieuwe trap, snel gedaan, netjes gewerkt, alleen ze beloven met 2 man te komen maar er komt er maar 1.Het is mooi geworden. Even een investering maar dan heb je wat.

 8 / 10    Thijs-d'Hooghe
04-06-2018
 
 10 / 10    10

Zeer tevreden.

 10 / 10    anja kolenburg
23-05-2018
 
 9 / 10    9

Traprenovatie Expert heeft een mooie trap bij ons gerealiseerd. Leuke, vriendelijke en deskundige monteur maakte van onze oude trap weer een prachtige mooie trap. Kunnen wij alleen maar aanbevelen aan nieuwe klanten.

 9 / 10    G. Weijzen
22-05-2018
 
 9 / 10    9

Onze 100 jaar oude trap is erg mooi geworden. Er heeft tapijt opgezeten en door de lijmresten was schuren en lakken echt geen optie. De trap was rond 16uur al klaar en hij is ook weer stevig. Hij kraakt niet meer ! Super gedaan !

 9 / 10    Huub Immens
22-05-2018
 
 7 / 10    7

Tevreden met onze trap. Alleen jammer dat deze nog steeds een beetje kraakt en hol klinkt.

 7 / 10    Anoniem
16-05-2018
 
 9 / 10    9

Werkzaamheden zijn naar tevredenheid verlopen. Netjes gewerkt.

 9 / 10    Nicole Simons
08-05-2018
 
 8 / 10    8

Goede service. Monteur werkte snel en secuur. Mooi eindresultaat.

 8 / 10    Sijbers
07-05-2018
 
 10 / 10    10

De medewerker van uw bedrijf werkte correct, secuur, en naar onze tevredenheid. Alles perfect op maat gemaakt. Het betrof 2 trappen en een halgedeelte welke met grote nauwkeurigheid is afgewerkt. Al met al ZEER TEVREDEN, wij hadden een voorbeeld bij een kennis van ons en dit was ook perfect afgewerkt. Toppie !!!!!!!

 10 / 10    Peter Gijzen
07-05-2018
 
 10 / 10    10

Geweldig super werk geleverd

 10 / 10    fam. Bakens
07-05-2018
 
 10 / 10    10

Zeer goede vakman verstaat zijn werk uitstekend

 10 / 10    m.bakens
07-05-2018
 
 10 / 10    10

We zijn zeer tevreden over de monteur en het resultaat.

 10 / 10    Broen
07-05-2018
 
 10 / 10    10

Vakwerk, deskundig, snel, kwaliteit, betrouwbaar !

 10 / 10    Rob van Kesteren
07-05-2018
 
 10 / 10    10

Er werd snel en secuur gewerkt. Eindresultaat super mooi. Erg tevreden.

 10 / 10    Elgers
04-05-2018
 
 10 / 10    10

Vertegenwoordiger super advies gekregen snelle levering en top vakmensen het resultaat is verbluffend

 10 / 10    Woudenberg
02-05-2018
 
 10 / 10    10

Vanaf het moment van advisering tot aan het daadwerkelijk monteren (renoveren) van de trap uitstekend ervaren. De trap ziet er prachtig uit en de monteurs werkten netjes en hard!

 10 / 10    Bart Philippens
30-04-2018
 
 8 / 10    8

We zijn heel tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden leuk personeel en goed doorgewerkt..

 8 / 10    Anoniem
26-04-2018
 
 10 / 10    10

Mooie trap en deskundig, vriendelijk personeel.

 10 / 10    Anoniem
23-04-2018
 
 10 / 10    10

Snel gewerkt, duidelijke uitleg. Prima gemonteerd.

 10 / 10    Marc Limpens
20-04-2018
 
 10 / 10    10

Nieuwe trappen en overloop in betonblok. Eindresultaat: GEWELDIG 10+ Personeel professioneel en vriendelijk. Echt een aanrader om met Traprenovatie Expert in zee te gaan .

 10 / 10    Birgitte Theunissen-van Borren
17-04-2018
 
 8 / 10    8

Vlot, deskundig en vrolijk de nieuwe trap en overloop gelegd. Prachtig resultaat!

 8 / 10    Anoniem
05-04-2018
 
 10 / 10    10

Op tijd hier en goed en netjes gewerkt. Ziet er prima uit

 10 / 10    JH Op ‘t Eijnde
28-03-2018
 
 9 / 10    9

Werk was prima en de trap is ook perfect

 9 / 10    A Krousen
28-03-2018
 
 10 / 10    10

Perfecte trap gemaakt zeeeeeer mooi,vakkundig personeel,

 10 / 10    Rob smulders
23-03-2018
 
 8 / 10    8

De opdracht is netjes afgewerkt. Klantvriendelijk personeel.

 8 / 10    Boonen
23-03-2018
 
 9 / 10    9

Wij zijn verrast door de attente medewerkers die een speciale wens wel hebben kunnen uitvoeren . Ronding aan beneden aan de trap. Ook veel lof voor de medewerkers. Hebben keurig netjes en correct gewerkt. Wij zijn helemaal tevreden en dit verdient een dikke TIEN.

 9 / 10    Liliane Ploem
22-03-2018
 
 8 / 10    8

Formule kerstmarkt helemaal top. Niet opdringerig, maar goed. Opmeten oké. Vakman helemaal oké. Nette werker. Geeft tips. Is rustig. En houd van een praatje. Wij ook. Leuke dag gehad. Trap ziet er mooi uit.

 8 / 10    Anoniem
16-03-2018
 
 10 / 10    10

Vanwege een wenteltrap waren er niet veel mogelijkheden, gelukkig kon Traprenovatie expert dit probleem wel aan. We hebben nu een prachtige trap.

 10 / 10    Timmermans
16-03-2018
 
 10 / 10    10

Vanwege een wenteltrap waren er niet veel mogelijkheden, gelukkig kon Traprenovatie expert dit probleem wel aan. We hebben nu een prachtige trap.

 10 / 10    Timmermans
15-03-2018
 
 10 / 10    10

De monteur Erwin heeft heel goed en enthousiast gewerkt. Mooi resultaat. Echter degene die de offerte heeft gemaakt was vergeten de plinten op overloop mee te nemen. Nadien heeft zaakvoerder de plinten kosteloos willen laten monteren, maar dit is door communicatie bedrijf niet goedgevonden. Klant teleurgesteld dat t niet zo uitzien als gewenst en dat zaakvoerder ook geen oplossing bood, alleen de boel weer slopen, maar dat vond ik teveel gevraagd voor de monteur. De vloer was al gelegd in de oude plint. Klant wilde t dan zo laten, maar had n tegemoetkoming verwacht. Dit is n tegenvaller maar ERWIN mag blijven!! Ik beveel alleen de monteur aan!!

 10 / 10    John en Diana
15-03-2018
 
 10 / 10    10

Ordentlich, Sauber,konzentriert super

 10 / 10    Anoniem
15-03-2018
 
 10 / 10    10

Volgens afspraak en Netjes opgeleverd opgeleverd

 10 / 10    Anoniem
15-03-2018
 
 10 / 10    10

Mooie Traprenovatie snel en vakkundig Snelle service en top afgewerkt Dank je wel Annelies en Erik

 10 / 10    Erik kiggen
14-03-2018
 
 10 / 10    10

Mooi! wij zijn tevreden met onze mooie nieuwe trap.

 10 / 10    Potter
13-03-2018
 
 10 / 10    10

Het werk werd zeer goed uitgevoerd

 10 / 10    Anoniem
12-03-2018
 
 10 / 10    10

Snelle levering, netjes afgewerkt en vriendelijk personeel

 10 / 10    Van de Weijer-Clermonts
09-03-2018
 
 10 / 10    10

De trap ziet er prima uit en de afwerking is mooi. De klus is snel en vlot gedaan. verder goed geïnformeerd vooraf en achteraf hoe de trap te gebruiken.

 10 / 10    Savelkoul
08-03-2018
 
 10 / 10    10

Prettige ervaring van het eerste contact tot aan de oplevering. Erg mooie trap! Installateurs werken erg netjes en zijn heel vriendelijk.

 10 / 10    R. vd Brand
06-03-2018
 
 10 / 10    10

Goed resultaat. Op een goede en voortvarende manier gerenoveerd.

 10 / 10    M Nicolaije
02-03-2018
 
 10 / 10    10

Na verschillende bedrijven te hebben benaderd voor offerte, is de Traprenovatie Expert in alle opzichten de beste keuze geweest! Van verkoper tot monteur, allemaal geweldige mensen en doen de naam van het bedrijf echt eer aan doen. Een werkelijk SPECTACULAIR eindresultaat! Bedankt voor de goede zorgen.

 10 / 10    Fam. van Heugten
23-02-2018
 
 9 / 10    9

Vakwerk, keurig opgeleverd en het ziet er geweldig uit! Complimenten aan de monteur.

 9 / 10    P.Driessen
02-02-2018
 
 10 / 10    10

Keurig en snel gewerkt. Resultaat ziet er prima uit.

 10 / 10    Management en Support
29-01-2018
 
 10 / 10    10

Super geworden ,sehr zu empfehlen! Sehr freundliches Personal!

 10 / 10    Deerno e./v. weijkamp
26-01-2018
 
 10 / 10    10

Schitterend werk geleverd. Vriendelijke monteur, op tijd begonnen met de werken.

 10 / 10    Goetinck Brigitte
19-01-2018
 
 10 / 10    10

Super Treppe. Qualitativ hochwertige Arbeit. Sehr freundliches , kompetentes Personal. Klasse!!

 10 / 10    Feuser
15-01-2018
 
 10 / 10    10

Wij zijn super tevreden hoe alles is gegaan. Wat een leuk personeel hebben ze! Wat een vrolijke mensen! Ik kan ze iedereen aanraden!!!!

 10 / 10    Amina Djukic
11-01-2018
 
 8 / 10    8

Ik kan alleen maar heel positief zijn over dit bedrijf. Zowel over het voortraject, de uitvoering als de nazorg. Enige minpuntje: de verkoper heeft mij iets verkocht wat niet uitvoerbaar was. Jammer. Ik bleef in eerste instantie met een kater achter. Had hij mij meteen verteld dat het niet kon, had ik mij er ook niet op verheugd. Trapexpert heeft dit overigens naar volle tevredenheid afgehandeld.

 8 / 10    Jeanne Beelen
22-12-2017
 
 8 / 10    8

Vriendelijke en capabele service

 8 / 10    Anoniem
20-12-2017
 
 10 / 10    10

Prettige, vakkundige monteur, die snel en goed werk heeft geleverd. Wij zijn tevreden!

 10 / 10    Rameckers
20-12-2017
 
 7 / 10    7

Trap is erg mooi geworden, minpuntje is lange tijd tussen bestelling en realisatie

 7 / 10    Anoniem
19-12-2017
 
 8 / 10    8

De gehele uitvoering verlopen volgens planning

 8 / 10    Van de Berg
17-12-2017
 
 10 / 10    10

Wij zijn zeer tevreden over Traprenovatie Expert. De prima afwerking , het nakomen van afspraken, de manier van werken zijn allemaal pluspunten voor dit bedrijf. Prijs/kwaliteit is prima.

 10 / 10    P.THEUNISSEN
15-12-2017
 
 10 / 10    10

Mooie trap gekregen. Tevreden.

 10 / 10    Boereboom
15-12-2017
 
 10 / 10    10

Ben een tevreden klant. De trap is mooi afgewerkt, ook mooi gekit.

 10 / 10    R. Spijker
15-12-2017
 
 1 / 10    1

Denk goed na voordat je met Traprenovatie Expert een overeenkomst afsluit. Aan de buitenkant lijkt Traprenovatie expert een bedrijf wat graag bij jou een trap wilt komen plaatsen. Met mooie kreten zoals 20 jaar garantie op de renovatie geplaatst door vakkundig materiaal en het beste materiaal. Echter zodra je vragen begint te stellen over deze “ mooie kreten “ begint men terug te deinzen en zelfs vijandig over te komen. Zoals mij is overkomen met een medewerker van traprenovatie expert in de fluweelgrotten van valkenburg. Vragen over de eigen voorwaarden op hun eigen website werden neergezet als nonsens. Het is duidelijk dat de medewerkers van traprenovatie expert geen ervaring hebben met klanten die wel duidelijkheid willen over afspraken. Traprenovatie expert heeft daarnaast duidelijk laten weten in een persoonlijk boodschap dat zij niet gediend zijn van klanten welke specifieke vragen stellen over de afspraken tussen bedrijf en klant. Een traprenovatie is duur en het moet een goed doordacht besluit zijn.

Toon onze reactie +
Beste Heer Cheng, Wij betreuren eveneens het feit dat we niet, met wederzijds vertrouwen in een goede afloop van uw project, tot zaken zijn kunnen komen. Zoals reeds eerder aangegeven hebben wij service, kwaliteit, tevreden klanten en wederzijds vertrouwen in een hoog vaandel staan. In dit specifieke geval ontbrak het laatste: dat heeft ons doen besluiten onze offerte in te trekken.
 1 / 10    Wei
12-12-2017
 
 10 / 10    10

9

 10 / 10    Familie Blommerde
01-12-2017
 
 10 / 10    10

Super service. De trap is geheel naar wens geplaatst. We zijn er blij mee!

 10 / 10    de Vos
29-11-2017
 
 9 / 10    9

Zeer deskundig en ervaren medewerkers die het vak verstaan. Heel netjes werken en alles netjes achter laten als ze weg gaan.

 9 / 10    Ruud Straaten
25-11-2017
 
 10 / 10    10

Vriendelijke en kundige monteurs. Werken goed en nauwkeurig, top!

 10 / 10    G. van den Tempel
25-11-2017
 
 10 / 10    10

Top service geleverd door trapexpert. Super tevreden over het eindresultaat.

 10 / 10    M. Damoiseaux
21-11-2017
 
 10 / 10    10

We zijn super tevreden met onze nieuwe trap! Het is heel erg mooi geworden en zelfs boven onze verwachtingen. De monteurs waren super aardig en bekwaam. We kunnen dit aan iedereen die een trap wil laten renoveren. Een 10 gewoon.

 10 / 10    Koose
19-11-2017
 
 10 / 10    10

Ik ben zeer tevreden over de service. De trap is super mooi geworden. Zeer vriendelijke monteur.

 10 / 10    Dirix
09-11-2017
 
 9 / 10    9

goed werk geleverd

 9 / 10    Anoniem
08-11-2017
 
 8 / 10    8

Goede service, goede prijs-kwaliteitverhouding

 8 / 10    Anoniem
07-11-2017
 
 10 / 10    10

Zeer maar dan ook zeer te vrede met de nieuwe trap, alles is super afgehandeld traptredes mooi afgewerkt alles mooi in verstek gezaagd. Ook een super klantvriendelijkheid.

 10 / 10    Doek
27-10-2017
 
 10 / 10    10

Goed werk geleverd.leuke sympathieke man die de trap gemaakt heeft zijn erg tevreden over de trap0655696869

 10 / 10    I van helden
27-10-2017
 
 10 / 10    10

Zeer goede vakmanschap en kwaliteit. Goede afwerking. Trappenhuis ziet er geheel moderner, kwalitiever, warmer en frisser uit. Tevens gemakkelijk te onderhouden en een strakke uitstraling.

 10 / 10    P. Roncken
26-10-2017
 
 10 / 10    10

Vandaag onze trap gekregen. Super mooi en strak gemaakt!!! Helemaal tevreden! En Gert bedankt voor de gezelligheid en jouw vakkundigheid!

 10 / 10    Simons
24-10-2017
 
 10 / 10    10

wij zijn heel tevreden. vakwerk

 10 / 10    Jan Theunissen
16-10-2017
 
 10 / 10    10

Prachtige trap. Een aanwinst in ons huis. Echt vakwerk. Een aanrader voor iedereen die twijfelt.

 10 / 10    Kusters
13-10-2017
 
 10 / 10    10

Onze ervaring met expert was zeer goed we hadden geen betere kunnen hebben dan Marco alleen maar lof !!

 10 / 10    fam.ueberbach
13-10-2017
 
 10 / 10    10

Tevreden

 10 / 10    Anoniem
09-10-2017
 
 10 / 10    10

Zeer tevreden Op tijd begonnen netjes achtergelaten

 10 / 10    Anoniem
04-10-2017
 
 9 / 10    9

Goed afgeleverd werk .ben tevreden.

 9 / 10    Anoniem
02-10-2017
 
 9 / 10    9

Ziet er netjes en mooi afgewerkt uit.

 9 / 10    Anoniem
01-10-2017
 
 9 / 10    9

Prima monteur die echt vakwerk heeft afgeleverd!!

 9 / 10    Anoniem
30-09-2017
 
 10 / 10    10

Prima werk geleverd en afgewerkt .0475

 10 / 10    Anoniem
29-09-2017
 
 8 / 10    8

Volgens afspraak mooi op tijd. Vriendelijk en vakbekwaam personeel. Zonder veel rommel te maken een super mooie trap gekregen. Bedankt

 8 / 10    Arnold Hendrix
18-09-2017
 
 10 / 10    10

Zeer tevreden

 10 / 10    Anoniem
12-09-2017
 
 10 / 10    10

Heel tevreden over het werk van marco

 10 / 10    Imants
08-09-2017
 
 10 / 10    10

Hier zijn vakmensen aan t werk geweest. ZIjn zeer tevreden met onze nieuwe trap. Monteurs waren zeer vriendelijk , en verstaan hun vak. Een aanrader voor andere mensen, die hun trap willen laten renoveren.

 10 / 10    Jos Meijers
01-09-2017
 
 10 / 10    10

Ik ben dik tevreden met de werkwijze de arbijd van de monteurs en het opgeleverde resultaat is top .

 10 / 10    Vrenken
01-09-2017
 
 10 / 10    10

Zeer goed werk geleverd

 10 / 10    Martens
31-08-2017
 
 10 / 10    10

Prima. Werk afgeleverd. Meneer geeft goede adviezen mee.

 10 / 10    Anoniem
22-08-2017
 
 5 / 10    5

Ik vind de afwerkingen doormiddel van kitnaden erg amateuristisch naar van nant de prijs is dit zijn geen meubelmakers is gewoon in 1 dag afgeraffeld waar twee dagen voorstonden en de antislip is zo minimaal dat het spekglad is zonder schoenen aan

 5 / 10    Janssen
21-08-2017
 
 8 / 10    8

8

 8 / 10    Lei Boumans
14-08-2017
 
 10 / 10    10

Prima

 10 / 10    Anja
31-07-2017
 
 10 / 10    10

keurig, netjes en vakkundig

 10 / 10    Anoniem
21-07-2017
 
 8 / 10    8

Tevreden over het resultaat en de service. Ziet er fraai uit.

 8 / 10    Anoniem
21-07-2017
 
 10 / 10    10

We hebben de trap eindelijk laten vernieuwen. We hebben verschillende bedrijven laten komen. Trapexpert had meteen ons vertrouwen en dat is niet beschaamd. Had ik het maar jaren eerder laten doen. Het resultaat is een prachtige trap. Echt een aanrader.

 10 / 10    René Van Straeten
21-07-2017
 
 10 / 10    10

Prima werk afgeleverd! Zeer tevreden...

 10 / 10    Rita Meertens
21-07-2017
 
 10 / 10    10

Mooie trap goeie monteurs was gezellig

 10 / 10    Gisbers
17-07-2017
 
 6 / 10    6

Kwaliteit en eindresultaat zijn prima. Afwerking daarintegen wat minder. Voor de prijs van deze trap verwacht je niet dat je zelf nog de pen! strepen eraf moet zien te krijgen. Vooral niet als van te voren is geadviseerd om de zijkanten te schilderen. Dit zal helaas opnieuw moeten gebeuren. Tevreden met de trap en het materiaal. Teleurgesteld in de afwerking en aflevering van de monteur.

 6 / 10    G. Schellekens
16-07-2017
 
 8 / 10    8

Prima ervaring. Monteur werkt netjes en is zeer beleefd. Traprenovatie is goed uitgevoerd.

 8 / 10    Anoniem
14-07-2017
 
 10 / 10    10

Sehr gute arbeit.hochwertig verarbeitet.optik hervorragent.moteure sehr kompetent.

 10 / 10    Esser
14-07-2017
 
 10 / 10    10

Mijn oude versleten trap ziet er weer als nieuw uit.Een ervaren en vriendelijke vakman heeft geweldig werk geleverd. Ik ben heel blij met het resultaat,en zal zeker reclame maken voor dit bedrijf.

 10 / 10    Reijnders
12-07-2017
 
 10 / 10    10

Perfecte service vanaf offerte tot het maken van de trap

 10 / 10    Wilko scheepers
12-07-2017
 
 10 / 10    10

Prima werk geleverd! Mooi resultaat en er is netjes gewerkt. Deskundige en vriendelijke mannen met een vleugje humor!

 10 / 10    Annette Snijders
12-07-2017
 
 9 / 10    9

Na aanvraag voor een offerte, werd al snel contact met ons opgenomen. Goede voorlichting door de vertegenwoordiger, waardoor wij een weloverwogen keuze konden maken uit een vrij uitgebreid assortiment aan panelen. Een correcte en duidelijke communicatie m.b.t. de afspraken over de werkzaamheden. Een vakkundige monteurs die zijn werk secuur en netjes heeft uitgevoerd.

 9 / 10    Anoniem
07-07-2017
 
 10 / 10    10

SUPER content!!!

 10 / 10    Van Aert
28-06-2017
 
 9 / 10    9

prima vakwerk geleverd

 9 / 10    Anoniem
27-06-2017
 
 10 / 10    10

Vandaag hebben wij drie hele aardige mensen in huis gehad die een prachtige trap gemaakt hebben! Een nieuw meubelstuk in huis, het ziet er heel mooi uit! De door ons bestelde lampjes waren iets te fel en het was fantastisch dat dit zonder problemen vervangen werd! Wij geven voor de klantvriendelijkheid, het vakmanschap en de prachtige trap een dikke 10!!

 10 / 10    Jan en Jolanda
20-06-2017
 
 8 / 10    8

Afgelopen week is Joep van Traprenovatie Expert bij ons geweest om de trap te renoveren. Naast het feit dat Joep een erg prettig persoon was om over de vloer te hebben (zowel communicatief als professioneel), is zeker ook het eindresultaat er mooi. Er is heel netjes gewerkt en alle details zijn goed afgewerkt. Een fijne ervaring dus!

 8 / 10    Robin
17-06-2017
 
 10 / 10    10

Prima werk geleverd,vriendelijk personeel en ruimen alles netjes op.

 10 / 10    Henry
09-06-2017
 
 10 / 10    10

Super Qualität, schnelle Ausführung. Die neue Treppe sieht super aus.

 10 / 10    Anoniem
08-06-2017
 
 10 / 10    10

Bij mij hebben Albert en Erwin gewerkt. Beetje later begonnen door file maar das geen probleem. Ze hebben heel netjes gewerkt . Trap ziet er heel mooi uit en alle afval hebben ze mee genomen /zowel opgeruimd. Ze waren heel beleefd en maakte wel geintjes naar elkaar toe. Maar dat verhoogd de werksfeer en das heel belangrijk. Een aanrader voor de volgende klant waar ze heen gaan.

 10 / 10    Me brouwers
06-06-2017
 
 10 / 10    10

De trap is qheel mooi geworden. Er is kundig en netjes gewerkt binnen de tijdslimiet. Zeer tevreden.

 10 / 10    Jacqueline foxen
01-06-2017
 
 10 / 10    10

Mooie nieuwe trap in 1 dag gemaakt, nette afwerking, professionele monteurs

 10 / 10    Suzanne Hensen
24-05-2017
 
 9 / 10    9

Nadat we door verschillende aanbieders waren geïnformeerd is onze keuze gevallen op Traprenovatie Expert. Hier hebben we zeker geen spijt van! Klantvriendelijke communicatie in combinatie met een gunstig prijsaanbod waren hierbij onze motieven. Ook het meedenken over, en oplossen van kleine "probleempjes" bij onze oude trap getuigde van inzicht en kennis. In één dag heeft de secure en kundige monteur onze trap een geweldige metamorfose laten ondergaan. Vakmanschap!!! Wij zijn echt tevreden.

 9 / 10    Lily
24-05-2017
 
 10 / 10    10

Ik ben heel tevreden met de trap en de hal. Heb goed advies gekregen en de afspraken klopte. Er is netjes gewerkt. In 2 dagen was het klaar

 10 / 10    H. Van Rossum
03-04-2017
 
 10 / 10    10

Wij zijn zeer tevreden met de comunicatie en het materiaal.

 10 / 10    Van der linde
31-03-2017
 
 10 / 10    10

Prachtig resultaat Schoon gewerkt Zeer beleefd personeel Werken heel precies

 10 / 10    Fam. Holtslag
31-03-2017
 
 10 / 10    10

Nadat wij de vernieuwde trap bij een familielid hadden gezien, hebben we besloten om onze trap ook te laten opknappen door Traprenovatie Expert. Hij is nu klaar en ziet werkelijk schitterend uit. Een echte metamorfose voor de entree van ons huis!

 10 / 10    Verheggen
26-03-2017
 
 10 / 10    10

Zeer tevreden over geleverd resultaat. Beschadiging - door mij veroorzaakt - werd in korte tijd hersteld, en dan nog gratis ook. Communicatie verliep vlot. Prijs/ kwaliteit een aanrader. Maart 2017 Marc : Assebroek/ Brugge

 10 / 10    Marc Decloedt
13-03-2017
 
 10 / 10    10

fantastische service!!!

 10 / 10    Anoniem
04-12-2016
 
 8 / 10    8

Wij zijn super tevreden over de vakbekwaamheid van Albert en niet te vergeten voor de goede service van Mark Vijgen Dit bedrijf is zeker aan te raden !!!!!! I. Frings

 8 / 10    N. Frings
29-02-2016
 
 8 / 10    8

Goed afgeleverd werk. Communicatie verliep niet altijd goed.

 8 / 10    Ria Pruijsten
02-12-2015
 
 10 / 10    10

Super

 10 / 10    Anoniem
13-11-2015
 
 8 / 10    8

De kwaliteit is goed, daarbij is de service achteraf top!

 8 / 10    Anoniem
13-11-2015

Vestiging

Traprenovatie Expert BV

Kempweg 1
6051 JM Maasbracht
Nederland

Postadres
Postbus 7246
6050 AE Maasbracht
Nederland

           

Overige informatie

  òf   Bel mij

(ma - vr 09:00-12.00 tot 13.00-18.00 uur)