9.5 / 10 456 reviews 
  òf   Bel mij
DÉ EXPERTS IN TRAPRENOVATIE

Klantreviews

Lees hieronder wat onze klanten van ons (werk & service) vinden, welk u voor zijn gegaan!

 
 8 / 10    4

Een en al lof, zowel de verkoper als de monteur in een woord geweldig?

 8 / 10    Frans van Gils
20-01-2021
 
 9 / 10    5

Ik ben tevreden over het eindresultaat.

 9 / 10    Francien ligtenberg
19-01-2021
 
 10 / 10    5

Blij met het eindresultaat, perfect advies gegeven, binnendienst komt de afspraken na, en monteur Jan heeft er een pracht trap van gemaakt!

 10 / 10    martin van Ginkel
15-01-2021
 
 10 / 10    5

Onwijs blij met het resultaat! Prachtige nieuwe trap, die ons huis compleet anders maakt. Van het advies gesprek tot het plaatsen van de trap complimenten. Helder, vriendelijk en super snel. Wij raden Traprenovatie expert-NL iedereen aan.

 10 / 10    Jill vullings
15-01-2021
 
 10 / 10    5

Professionele aanpak van huisbezoek, offerte, overleg met de planning tot de definitieve renovatie.

 10 / 10    Fam Kuster
14-01-2021
 
 10 / 10    5

Snel, vakkundig, vriendelijk, professioneel, prijs kwaliteit verhouding goed.

 10 / 10    Hooijmans
08-01-2021
 
 10 / 10    5

Na 2 dagen zwoegen werkelijk fenomenaal werk afgeleverd. Ben zeer blij met mijn nieuwe trap en dat voor zo weinig geld zo veel vakmanschap....Albert bedankt. Ik beveel dan ook iedereen, die denkt aan een nieuwe trap, dit bedrijf aan. Zeer vakkundige mensen van zowel telefoniste, verkoper als ook uitvoerders

 10 / 10    Driessen H
07-01-2021
 
 10 / 10    5

Wij zijn zeer tevreden met Traprenovatie Expert. Zowel wat betreft de zeer uitgebreide en eerlijke info als ook de kunde van de monteur. De trap is zeer mooi geworden en hij gaf zeer uitgebreide informatie over onderhoud en garantie, plus tips.

 10 / 10    Wilma Spobeck
07-01-2021
 
 10 / 10    5

Wij zijn zeer te spreken over Expert, de hele begeleiding en niet te vergeten Erwin die er 2 prachtige trappen van heeft gemaakt. Wij zijn zéér tevreden.

 10 / 10    Kempen
06-01-2021
 
 9 / 10    5

Heel goed

 9 / 10    Maessen
05-01-2021
 
 10 / 10    5

Top werk geleverd door Traprenovatie Expert. De monteur was een vakman die onze oude trap omgetoverd heeft tot een prachtig eyecatcher. Echt prachtig !!

 10 / 10    Marijke
23-12-2020
 
 10 / 10    5

Marloes

 10 / 10    Marloes
22-12-2020
 
 10 / 10    5

Traprenovatie expert heeft een perfecte trap afgeleverd bij ons nieuwe huisje. Heel erg blij ermee. Een top service van begin tot eind. Zeer goede, ervaren en klantvriendelijke vakmensen in dienst van het inmeten tot het plaatsen. Bij ons 1 dagje langer geduurd om het perfect te maken omdat de trap al meer dan 100 jaar oud was was het ook veel meer werk. Hartelijk Dank!

 10 / 10    Glenn Fox
22-12-2020
 
 10 / 10    5

Onlangs de onderste trede van onze trap laten vervangen nadat deze was beschadigd. Reparatie vakkundig uitgevoerd en de monteur nam zelfs de moeite om nog wat extra werkzaamheden uit te voeren. Complimenten, zoveel service zie je tegenwoordig niet meer zo vaak.

 10 / 10    Willy Poppeliers
18-12-2020
 
 9 / 10    5

Prima nieuwe trap, vanaf eerste gesprek tot montage perfect verlopen

 9 / 10    Theunissen
16-12-2020
 
 10 / 10    5

Wij zijn supertevreden en helemaal blij met onze prachtige trappen! Goed geïnformeerd door Rob en prachtig resultaat geleverd door Albert en Bas! Nog mooier dan gehoopt, 'n plaatje wat zo in een boekje kan! groetjes Frank en José Heesterbeek

 10 / 10    José Heesterbeek
05-12-2020
 
 8 / 10    4

Ik ben zeer tevreden met de afwerking van de trap, personeel vriendelijk en goede uitleg gekregen.

 8 / 10    N.Brouwers
02-12-2020
 
 2 / 10    1

Heel fijn bedrijf!!, Afspraak voor bezoek verkoper vlug geregeld. Afspraken die gemaakt zijn met verkoper ivm plaatsen trap anders dan voorgesteld. Algemene voorwaarde op achterzijde doorslag dus niet leesbaar. In 1e instantie aangegeven wachttijd 3 mnd. Na aanbetaling gedaan te hebben maitje dat ik 5 mnd moet wachten. Hier totaal niet mee eens.

 2 / 10    Versteeg
02-12-2020
 
 7 / 10    4

Vanaf de eerste afspraak van de offerte tot aan het maken van de trap, helemaal top. De jongens Sammie en Dennis hebben kundig en netjes werk geleverd. Prettig in de omgang. Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe trap Met vriendelijke groet Noud en Hanny Fabrie. Eindhoven.

 7 / 10    Noud Fabrie
01-12-2020
 
 10 / 10    5

Zeer professionele aanpak zowel aan de telefoon als de verkoper die langs komt en goed advies heeft als ook de monteur die het werk uitvoert / zeer tevreden over. Top!

 10 / 10    Van opdorp
01-12-2020
 
 8 / 10    4

Van verkoop tot montage erg te vreden over de verloop van zaken !

 8 / 10    Dhr Eberson
27-11-2020
 
 8 / 10    4

Alles naar tevredenheid afgehandeld

 8 / 10    Phia.van.Pol
25-11-2020
 
 10 / 10    5

Perfect vakmanschap! Helemaal naar wens gedaan en alles netjes achtergelaten. Goede muziek ook ?

 10 / 10    Rokx
24-11-2020
 
 10 / 10    5

Ik ben erg tevreden over het totale proces van intake tot en met montage. Alles helemaal conform afspraak. Monteur levert vakkundig werk en ruimt ook nog eens alles netjes op!

 10 / 10    Vivian
24-11-2020
 
 9 / 10    5

Heel vriendelijke monteurs die heel goed werk hebben afgeleverd. De 2 trappen zien er heel mooi uit, ben er heel blij mee.

 9 / 10    D. Janssen
23-11-2020
 
 8 / 10    4

Ziet er prima uit. Vriendelijke nette werklui. Erg blij met het resultaat.

 8 / 10    Engelen
20-11-2020
 
 8 / 10    4

Zeer tevreden over de werkzaamheden die zijn gedaan. Prima monteurs. Prachtig resutaat geworden. Heel bij mee Zeker een aanrader.

 8 / 10    Van Dorst
20-11-2020
 
 9 / 10    5

Prettige samenwerking zowel met de adviseur en met de monteurs. en het eind resultaat is mooi geworden.

 9 / 10    Fam Janssen
18-11-2020
 
 9 / 10    5

Na 25 jaar tapijt op de trap overgegaan op HPL. Super zoals de monteur (Dennis) de trap heeft gemonteerd. Ook de afwerking echt mooi. Een aanrader dus. Nu alleen nog wennen aan de (automatische) verlichting ?.

 9 / 10    Ronald
11-11-2020
 
 9 / 10    5

Ik ben supertevreden over het product, hoe de monteur tewerk is geweest: snel, efficiënt, nauwkeurig, vriendelijk. De afwerking is prachtig! Ik ben een tevreden klant!

 9 / 10    Linda Lopez de Fretes
10-11-2020
 
 10 / 10    5

Top ervaring. Keurig gewerkt en mooi eindresultaat.

 10 / 10    Bram Kleijnen
03-11-2020
 
 10 / 10    5

Meer dan tevreden.De trap ziet er fantastisch mooi uit. Eerste klas vakman. Blij dat wij bij jullie de trap hebben laten renoveren.

 10 / 10    Augustijn J.G.M.
03-11-2020
 
 10 / 10    5

Van begin tot het eind fantastisch geholpen gesprek vooraf perfect plaatsing groot succes. Traprenovatie bedankt voor de goede zorgen.

 10 / 10    Bloks
01-11-2020
 
 10 / 10    5

Perfecte renovatie van onze trap en wangen, benedenhal en overloop met leuningen! Vakbekwame monteurs Jan en Sammy, hebben twee dagen onafgebroken doorgewerkt met een perfect eindresultaat!

 10 / 10    Familie R. Gorseling
27-10-2020
 
 10 / 10    5

Hele mooie trap en vloer. Alles netjes gedaan, er werd veel moeite gedaan om dingen naar onze zin te krijgen Chapeau!! Echt een super ervaring

 10 / 10    Alex Terng
21-10-2020
 
 7 / 10    4

Helemaal super

 7 / 10    Van goor
16-10-2020
 
 10 / 10    5

Vakwerk afgeleverd. Trappen zien er super goed uit. Strak tegen de wangen,muur. Goed overleg over afwerkstrip bij bovenste trap hoe deze te maken. Netjes buiten de stoep weer achter gelaten. Draden verlichting netjes in berging gelegd.

 10 / 10    De Koning
16-10-2020
 
 10 / 10    5

Zeer tevreden van verkoop tot en met de montage

 10 / 10    Fox
14-10-2020
 
 10 / 10    5

Gewoon geweldig. Van advies(Marc Vijgen) tot de afwerking. Top monteurs Jan en Sammy. Geweldig eindresultaat.

 10 / 10    Holger Trompetter
13-10-2020
 
 10 / 10    5

Een hele prettige ervaring. De trap is ontzettend mooi geworden. Alles is vooraf duidelijk gecommuniceerd en nagekomen. De monteur was erg enthousiast en vakkundig. Absoluut een aanrader dus!

 10 / 10    Lijon Evers
13-10-2020
 
 8 / 10    4

Fijne bespreking met de installateur die ook met een correcte oplossing gekomen is. Top afwerking

 8 / 10    Dieter De Grande
08-10-2020
 
 10 / 10    5

Correcte en nette af- en oplevering... resultaat volledig naar tevredenheid en zoals verwacht..

 10 / 10    Hub Philippens
06-10-2020
 
 10 / 10    5

Super resultaat, goed en zeer klantvriendelijk . Van begin tot eind een top ervaring.

 10 / 10    Erik lauwerijssen
06-10-2020
 
 10 / 10    5

Top werk geleverd door Henk. Aardige man die zeer vakbekwaam is. Daarnaast zeer vriendelijk en heeft overal een oplossing voor in gedachte

 10 / 10    Mevrouw Schenk
05-10-2020
 
 9 / 10    5

Supernetjes en op tijd. Prachtige trap geworden ondanks dat er zich een ‘lastig latje’ voordeed. Zeer vriendelijke en vrolijke Erwin die professioneel werk afleverde. Erg blijk mee.

 9 / 10    Edith Nagel
05-10-2020
 
 9 / 10    5

Uitstekende service, professioneel en vriendelijk. Kwaliteit in plaatsing en afwerking,

 9 / 10    Selle
02-10-2020
 
 10 / 10    5

Wij zijn heel tevreden voordat betreft de de vertegenwoordig Michel en de zeer vakbekwame Erwin die zeer nauwkeurig vakwerk heeft geleverd ben zeer tevreden . Grote kwaliteit.

 10 / 10    J.van Gerwen
02-10-2020
 
 10 / 10    5

Alles super goed verlopen. Keurig gemonteerd en alles schoon achter gelaten. Zeer tevreden.

 10 / 10    Gerard van Alem
30-09-2020
 
 10 / 10    5

We zijn vanaf het begin vanaf het proces volledig meegenomen. Het begin gesprek was heel compleet en zijn we volledig geïnformeerd. Ook het contact tussendoor was prettig. De trap is geplaatst in tweedaagse waarbij de gehele trap is meegenomen. Ziet er prachtig uit nu! Gezet door echte vakmannen die ook netjes met ons communiceerde

 10 / 10    Nadine van Geersdaele
24-09-2020
 
 10 / 10    5

Prettig, Erwin vond ik zeer toegewijd

 10 / 10    Annemiek
24-09-2020

Vestiging

Traprenovatie Expert BV

Hoofdstraat 62
6051 AM Maasbracht
Nederland

Postadres
Postbus 7246
6050 AE Maasbracht
Nederland