9.5 / 10 456 reviews 
  òf   Bel mij
DÉ EXPERTS IN TRAPRENOVATIE

PVC traprenovatie

Naadloos afgewerkt en onderhoudsvrij.

De overzettreden van PVC worden naadloos afgewerkt. Dit betekent dat er geen losse verbinding zit tussen het loopvlak en het neuselement van de treden, iets dat bij de meeste andere aanbieders wel het geval is. Zij werken vaak met losse PVC-stroken die eigenlijk bedoeld zijn voor toepassing op vloeren. Omdat de ronding (radius) van de neus niet handmatig kan worden gemaakt, wordt er meestal op de hoek een aluminiumprofiel geïnstalleerd. Traprenovatie Expert pakt het anders aan.

Onze PVC-overzettreden worden machinaal geproduceerd en zijn wel naadloos. Doordat een naad ontbreekt, krijgen stof en vuil geen kans om zich te 'verstoppen'. En u heeft nagenoeg geen werk om uw gerenoveerde trap schoon te houden.

De PVC-overzettreden van Traprenovatie Expert worden geproduceerd volgens de strenge normen van Der Blaue Engel. Dit Duitse instituut waarborgt dat een eindproduct niet schadelijk is voor de volksgezondheid. Al onze PVC-overzettreden worden uitvoerig getest. Deze kwaliteit onderstrepen wij graag met standaard 20 jaar garantie.

Op dit moment kunnen wij onze PVC/Vinyl-overzettreden leveren in 10 moderne kleuren. In de toekomst zullen wij ons kleurengamma verder uitbreiden.

Alle PVC kleurdecors hebben een voelbare oppervlaktestructuur. En Traprenovatie Expert geeft u 20 jaar garantie.

  • Binnen 1 dag geïnstalleerd
  • Geen hak- en breekwerk
  • UNIEK: 20 jaar garantie
  • Scherpe prijs- / kwaliteitverhouding
  • Onderhoudsvriendelijk
Heeft u een idee voor uw trap?

Vestiging

Traprenovatie Expert BV

Hoofdstraat 62
6051 AM Maasbracht
Nederland

Postadres
Postbus 7246
6050 AE Maasbracht
Nederland