9.5 / 10 454 reviews 
  òf   Bel mij
DÉ EXPERTS IN TRAPRENOVATIE

Onderhoudsvrije overzettreden (HPL)

Geen werk voor u. En klaar binnen één dag.

Geen hak- en breekwerk. Geen beschadigingen aan uw pas gestucte muren. Geen overlast. En geen onderhoud. U wilt alleen een mooie nieuwe trap en het liefst zo snel mogelijk. Kies in dat geval voor een traprenovatie met onderhoudsvrije overzettreden van HPL-kunststof. Klaar binnen één dag en direct bruikbaar.

Wij bekleden uw bestaande houten, betonnen of stenen trap met HPL-overzettreden. Met een speciale lijm zorgen wij ervoor dat oneffenheden in de ondergrond worden opgevuld en de traptreden stevig worden gemonteerd.

Sterke eigenschappen

De HPL-treden hebben een oersterke toplaag waarin een aluminium legering is verwerkt. Dit zorgt ervoor dat de traptreden een aantal bijzonder krachtige eigenschappen hebben. Ze zijn stootvast, krasvast en slijtvast. En ook met de veiligheid zit het goed. HPL-treden zijn brandvertragend. Bovendien zorgt de aluminium legering voor een antislip werking, waardoor u minder snel uitglijdt. De slijtwaarden van HPL worden bepaald middels een Taber test. In de resultaten hiervan valt onderscheidt te maken tussen 'particulier' en 'commercieel' gebruik. Vervolgens wordt de onderverdeling gemaakt tussen 'licht', 'gemiddeld' of 'intensief' gebruik. De door Traprenovatie Expert gebruikte materialen zijn officieel getest met als resultaat een notering in de categorie AC5 (gemiddeld commercieel gebruik).  Dit is de hoogst haalbare certificering voor overzettreden!

Totaal onderhoudsvrij

In tegenstelling tot een houten trap, is een gerenoveerde trap met HPL-overzettreden volledig onderhoudsvrij. Nu, maar ook op de lange termijn. Schuren, vernissen, beitsen: het is niet meer nodig. Schoonmaken doet u eenvoudig met een vochtig doekje. De traptreden zijn naadloos omdat ze volledig uit één stuk zijn gemaakt. Vuil en viezigheid krijgen daardoor geen kans om erin te trekken.

HPL-overzettreden zijn verkrijgbaar in meer dan 35 kleurvarianten. Het materiaal verkleurt niet. Standaard krijgt u van ons 20 jaar garantie op het materiaal én de installatie.

Lees meer

Voordelen

  • Geen onderhoud nodig (schuren/ schilderen etc.)
  • Gemakkelijk te reinigen
  • 20 jaar fabrieksgarantie = commerciële kwaliteit
  • Verkrijgbaar in vele kleurdecoren
  • Toepasbaar op vrijwel elke trap (hout, beton of steen)
  • Binnen 1 dag geïnstalleerd
  • Geen hak- en breekwerk
  • UNIEK: 20 jaar garantie
  • Scherpe prijs- / kwaliteitverhouding
  • Onderhoudsvriendelijk
Heeft u een idee voor uw trap?

Vestiging

Traprenovatie Expert BV

Hoofdstraat 62
6051 AM Maasbracht
Nederland

Postadres
Postbus 7246
6050 AE Maasbracht
Nederland