9.5 / 10
  òf   Bel mij
DÉ EXPERTS IN TRAPRENOVATIE

Nieuws

Het laatste nieuws en ontwikkelingen omtrent Traprenovatie Expert.

Altijd onderhoud aan een trap van hout

We geven het eerlijk toe: ook wij houden van houten trappen. We kunnen ze zelfs renoveren met massief houten overzettreden in allerlei houtsoorten. Maar we zeggen er altijd heel eerlijk bij: ook na onze renovatie moet u regelmatig onderhoud plegen aan uw trap. Bent u niet zo gehecht aan een trap van hout en heeft u na al die jaren behoefte aan meer onderhoudsgemak? Dan is een traprenovatie met overzettreden van HPL-kunststof voor u dé oplossing.

Lees meer
Publicatiedatum 02/10/2018
Een gerenoveerde trap is ook een stille trap

Zeker in gehorige woningen kan een krakende en piepende houten trap de nodige ergernis veroorzaken. Niet alleen bij de bewoners zelf, maar ook bij de buren die ernaast, erboven of eronder wonen. Het kan zelfs in het ergste geval leiden tot bonje (en dan maken ze er een tv-programma over). En dat wil niemand, toch? Wist u dat wij die piepende oude trap eenvoudig stil kunnen maken met onze geluidsdempende trapbekleding van HPL-kunststof?

Lees meer
Publicatiedatum 18/09/2018
Twee geheel nieuwe kleur decors: Clear Oak en Aspen

Met ons grote aantal kleur decors kunt u uw nieuwe trap vormgeven op basis van uw persoonlijke voorkeuren. Vandaag is de collectie uitgebreid met twee geheel nieuwe kleuren: Aspen en Clear Oak.

Lees meer
Publicatiedatum 30/05/2018
Een veilige trap voor senioren

Trappen moeten veilig zijn. Zeker als u al iets ouder bent, maar nog zo lang mogelijk in uw eigen huis wilt blijven wonen. Wat u zelf kunt doen of laten doen om uw trap seniorvriende-lijk te maken? We geven u graag een aantal tips.

Lees meer
Publicatiedatum 14/05/2018
Het nieuwste kleur decor: Pine Blanco

Kleur is een essentieel onderdeel van uw interieur en dus ook voor uw trap! Onze collectie vernieuwen wij daarom regelmatig met prachtige en unieke kleur decors.

Lees meer
Publicatiedatum 14/03/2018

Laad meer nieuws

Einde

Vestiging

Traprenovatie Expert BV

Kempweg 1
6051 JM Maasbracht
Nederland

Postadres
Postbus 7246
6050 AE Maasbracht
Nederland

           

Overige informatie

  òf   Bel mij

(ma - vr 09:00-12.00 tot 13.00-18.00 uur)